Aquesta ha estat la meva primera experiència com a forner. La recepta de la Maria de Pa amb tomàquet, hem va semblar força assequible, i el resultat ha estat molt satisfactori,.. un pa molt bo, flonjo y saborós,….sense cap dubte ha estat una experiència amb ganes de repetir-la, doncs en aquest món de la farina i el llevat, s’intueix un llarg i encisador camí per a descobrir.
Despatxeu
- 120 gr. de cervesa
-.15 gr. d’oli
- 10 gr. de llevadura premsada
- 125 gr. de farina integral
-125 gr. de farina de força
- 5 gr. de sal
Preparació (per la Thermomix)
1- Poseu la cervesa i l’oli en el got 1 minut a vel. 4 i temperatura 37º
2- Afegiu-hi la llevadura y programeu 5 segons a velocitat 4
3-Afegiu-hi les dues farines i la sal. Barregeu 30 segons a velocitat 6
4- Amasseu 2 minuts velocitat espiga
5- Deixeu reposar la massa dins del got fins que dobli el seu volum. Doneu-hi la forma al pa y el deixeu llevar en un lloc càlid
6- enforneu-lo a 200º durant 30-40 minuts amb un vol ple d’aigua dins del forn . deixeu-lo refredar i.......... gaudiu-ho de gust.
és emocionant treballar amb pa, és emocionant veure crèixer la massa i és emocionant menjar el pa que tu has fet. Genial t'ha quedat. un petó.
ResponEliminaNo hi ha res com el pa fet a casa...
ResponEliminaOi que sí que és molt grata l'experiència de fer-lo i de menjar-lo, i l'oloreta que embauna tota la casa és deliciosa. El perill és que l'aroma pot atreure els veïns, i trobar-te'ls tots al replà ;)
ResponEliminaPetons!
Si amics de la cuina vermella, és molt emocionant i més, si és el primer cop.... per que com diu la Gemma, com a casa res,.... encara que et puguis trobar a tots els veïns al replà, fins i tot els de la Maragda ;-))
ResponEliminaUna abraçada a tots.
St Hilari, genial el pa i genial el comentari de resposta!!
ResponEliminaUn petó! Beth