Ah! i a l'hora dels cafès, infusions i begudes amb més cos, una última llepolia: aquestes trufes 3x3...són les trufes de sempre però combinades amb tres aromes diferents, el de la taronja, el del cafè i el de la canyella, que combinen dolçament amb la xocolata de les trufes, transformant-les i donant tres nous, inconfusibles i agradables sabors trufats... presentades amb un format un xic diferent ...de contorns menys arrodonits... més 3x3.
Despatxeu ( per unes 45 unitats):
-200 g de xocolata de cobertura
-50 g de sucre de llustre
-200 cc de nata liquida
-70 g de mantega
-Cacau en pols
-1 cullereta rasa de cafè soluble
-1 cullereta rasa de canyella en pols
-1 taronja
Elaboració
1- Poseu la nata liquida en un recipient al foc i feu-la bullir. En un bol, trossegeu la xocolata i aboqueu-hi en dos o tres cops, la nata per sobre. Remeneu-ho fins desfer la xocolata i incorporeu-hi la mantega i el sucre.
2- Dividiu la barreja en tres parts iguales. A la primera incorporeu-hi la pell de la taronja ratllada, a la segona el cafè soluble i a la tercera la canyella.
3 – Aboqueu-ho en tres motlles de silicona rectangulars o en motlles d’un altre material folrats amb paper film. Deixeu-ho en fred un mínim de sis hores.- Jo els he posat al congelador-
4- Desemmotlleu-los i els talleu en bocins rectangulars/ cúbics. Arrebosseu-los amb el cacau en pols i els torneu a la nevera fins una estona abans de servir... i gaudiu-ho de gust .
2- Dividiu la barreja en tres parts iguales. A la primera incorporeu-hi la pell de la taronja ratllada, a la segona el cafè soluble i a la tercera la canyella.
3 – Aboqueu-ho en tres motlles de silicona rectangulars o en motlles d’un altre material folrats amb paper film. Deixeu-ho en fred un mínim de sis hores.- Jo els he posat al congelador-
4- Desemmotlleu-los i els talleu en bocins rectangulars/ cúbics. Arrebosseu-los amb el cacau en pols i els torneu a la nevera fins una estona abans de servir... i gaudiu-ho de gust .
Mmmmmm, cuanto más grandes mejor!! jejeje
ResponEliminaBs!
Totes tres m'agraden, de manera que en tastaria una de cada. O potser 3 de cada! :)
ResponEliminaLa foto t'ha quedat preciosa.
Tu si que sabes, Sara....;-)) Bs!
ResponEliminaMarxant 9 de trufes variades per la Gemma....i bon profit! ... Una abraçada
ostres jo també dubtaria quina triar... totes tres maneres m'agraden, si m'animo a fer-les organitzaré una cata...
ResponEliminaLa presentació és espectacular!
b7
Bé,... d'acord,...d'acord,... 9 més de trufes variades per la Maragda... Marxant..!!
ResponEliminaB77
Però quin luxe de trufes!!!
ResponEliminaI la presentació espectacular, com sempre!
Jo m'inclino per les de cafè, són el meu caprici!!!
Una abraçada!!!
Tot sigui per un caprici!!... 9 més especials de cafè per la Nuni... i una abraçada!!
ResponEliminaAlfons, ¿eres profesional?, creo que desde que he empezado a mirar tu blog, luego a deleitarme con las fotos, para terminar leyendo detenidamente tus recetas, he engorado como mínimo un par de kilos. Quina pasada!, me ha gustado todo, todo, todo, desde ahora seré tu seguidora fiel. Fins aviat!
ResponEliminaHola Pilar !!.. gracias por tu visita y por tus amables comentarios.... tengo que reconocer que esto de los fogones es solo un pequeño divertimento que he descubierto recientemente,... pero me he sorprendido a mi mismo con una amplia sonrisa al leer tu pregunta,... gracias de nuevo por tu generosidad y amabilidad...
ResponEliminaUna abraçada!!
Espectacular!! Han de ser un vici!!
ResponEliminaPetons!
hola,acabo de descubrir una colla de blocaires de cuina a través de EL CAFÈ DE NIT ja que la Gloria i el Josep són uns bons amics.Considero que teniu una creativitat,un "savoir faire" i un nivell que DÉU N'HI DÓ!!!,Moltes felicitats a tots, de tot cor.LES RECEPTES DE ST HILARI ja són a "preferits"...Espero intercanviar opinions a partir d'ara.Gràcies!mercè c.s.
ResponEliminaHola mercè, me n'alegro de compartir amics virtuals, i encantat de poder intercanviar opinions amb tu a partir d'ara. Una abrçada
ResponEliminaUn luxe de recepta, tan senzilla i tan llaminera! Una abraçada!
ResponElimina