De la mateixa font que l’últim post, i mentre prenia nota de la recepta, vaig trobar-hi aquesta pannacota de castanyes, que vaig decidir incorporar també al menú, ...així s’aprofitava millor el pot de puré de castanyes que ja tenia obert, i teníem una mostra en clau de dolç i una altre en clau salat d’un mateix producte i en un mateix àpat... l’experiment va quedar força be i al tractar-se d’un producte tan versàtil, i presentat amb sabors i textures tan diferents, ningú va tenir la sensació de repetir res
Despatxeu: per uns 10 flams petits
Per la panna cotta de castanyes
-200 ml de nata,
-150 ml de llet,
-75 grams de sucre,
-75 grams de puré de castanyes i
-3 fulles de gelatina.
Per al caramel de taronja
-50 ml d'aigua,
-la pell ratllada i el suc d'una taronja i
-100 grams de sucre.
-200 ml de nata,
-150 ml de llet,
-75 grams de sucre,
-75 grams de puré de castanyes i
-3 fulles de gelatina.
Per al caramel de taronja
-50 ml d'aigua,
-la pell ratllada i el suc d'una taronja i
-100 grams de sucre.
Elaboració
1-Poseu en un cassó al foc amb la nata, la llet, el sucre i el puré de castanyes, remenant-ho bé fins que es barregin els ingredients i arrenqui el bull. Retireu-ho del foc.
2- Incorporeu-hi la gelatina prèviament rehidratada amb aigua freda
3 -Aboqueu-ho en els motlles i deixeu-ho reposar abans d’introduir-ho nevera
4-Pel caramel de taronja, cal que poseu tots els ingredients en un cassó i deixeu-ho reduir a foc lent més o menys a la meitat,
Muntatge
Desemmotlleu la panna cotta de castanyes i aboqueu-hi per sobre el caramel de taronja, Alhora de servir-la és pot afegir per sobre una mica de xocolata ratllat i una petitaquenelle de puré de castanyes per a decorar. ..... i gaudiu-ho de gust
Preciosa presentació, bonica manera de menjar les castanyes, amb panacotta!! una genialitat totes les teves presentacions, noi et felicitem de tot, cor. petons.
ResponEliminaAlfons,
ResponEliminaMe ha gustado mucho que utilices las castañas para una panna cotta, que original! Seguro que el contraste con la naranja es una gozada...
¡Besos!
Quina recepta de les que fan història, jo no sóc gaire de panna cotta, però tinc un ratolino a casa que segur que lleparia el plat i tot! Me l'anoto per sorprendre'l ;)
ResponEliminab7's
La castanya és un producte molt versàtil, tna en dolç com en salat. Aquesta pannacota ha de ser deliciosa, amb un gustet a castanya ben subtil... i el toc de taronja i xocolata ha d'arrodonir une spostres perfectes.
ResponEliminaAlfons, una receta muy original y una presentación muy bonita!!
ResponEliminaBs!
Aquesta combinació de castanyes amb taronja i xocolata ha d`estar de mort.
ResponEliminaPetons
Très belle recette. Bravo. J'en prends note.
ResponEliminaA bientôt.
Vengo a darte las gracias por tu visita y comentario en mi blog, y me ha encantado esta receta, puesto que tengo envasadas castañas y será una extraordinaria forma de aplicarlas en una fantástica receta.
ResponEliminaDeliciosa.
Un abrazo.
Ostres això sí que ha d'estar boníssim!!!
ResponEliminaA part les castanyes potencien el sabor de la pannacotta que de per si és d'un gust discret, però d'una textura exquisita! Molt bona pensada!!!!
Més petonsss!!!!
Oh! Aquesta panna cotta de castanyes ha de ser bonissima!! I amb el toc de la taronja i la xocolata, fantastic!
ResponEliminaHola acabo de descubrir tu blog y no tiene ningún desperdicio. Las recetas muy bien explicadas y detalladas, enhorabuena. Me quedo con esta receta que acabo de hacer, pues me encanta la panacotta y así no la he hecho nunca. Saludos y bona nit.
ResponElimina