2/9/10

CULLERA DE LLAVORS DE TOMÀQUET AMB ENCENALLS DE PERNIL


L'altre dia, tot rellegint alguns comentaris, vaig pensar que seria una bona idea recuperar per avui, una proposta del meu admirat José Andrés, que preten donar una inmillorable sortida per aquelles llavors que, molt sovint un cop pelats els tomàquets, queden oblidades i sense saber massa que fer ... és una vistosa cullera de degustació, un tast que ben condimentat i ben fred és un magnífic i refrescant entreteniment per qualsevol dia de calor d'estiu....i una fantàstica proposta a tenir en compte per a tots aquells que decidiu anar aquest cap de setmana a la "1a Fira del Tomàquet del Vallès" , una bona pensada que els amics Vermells us podran explicar aqui amb més detall.





Despatxeu

-LLavors de tomàquet
-oli d'oliva
-encenalls de pernil

Preparació

1- Recupereu les llavors de tomàquet el més senceres que pugueu. Disposeu-les en les culleres de degustació amb uns bocins de pernil de bona qualitat. Amaniu-ho amb un bon raig d’oli d’oliva ... i gaudiu-ho de gust

18 comentaris:

  1. Un entrante muy rico y una presentación de miedo.
    Un beso

    ResponElimina
  2. Hola amic, a veure si ens veiem dissabte, i ens coneixem d'una vegada per totes. Moltes gràcies per citar el nostre post i fer el recordatori de la Fira.

    Aquest entreteniment a base de llavors i pernil és una autèntica bogeria. Gràcies.

    ResponElimina
  3. una combinació ben bona, i com sempre una presentació de 10!

    ResponElimina
  4. Tens tota la raó, qué fem amb les llavors del tomàquets. Amb aquestes culleretes tenim el cas resolt i un bon aperitiu.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Hola!
    Ja ens anem incorporant tots de mica en mica!
    Mira que és ben simple la idea d'aquesta recepta però de debó que m'he quedat ben admirada, si és que no només me'n menjaria una, em menjaria una darrera l'altre!
    B7

    ResponElimina
  6. Me l'apunto per al receptari de "Receptes anti-crisi" ;-)

    ResponElimina
  7. Que original, la verdad es que nunca he tomado las semillas de tomate, es correcta la traducción?, se ve muy lindo así presentado.
    Besos y buen finde.

    ResponElimina
  8. Alfons,
    Ja ho crec que en gaudirem. Quina meravella de presentació!. Una abraçada

    ResponElimina
  9. Molt bona idea per aprofitar les llavors. I amb encenalls de parmesà també ha de quedar molt bo, oi?

    ResponElimina
  10. Me parece a mi también una buenisima idea de aprovechar las semillas de los tomates tan ricos del verano. Yo lo he hecho en varias ocasiones, con un puntito de paté de aceitunas negras, un hilito de un buen aceite de oliva y sal maldon ó sal de tomate. con jamón quedan.........de lujo!!!!.

    ResponElimina
  11. Quina presentació tan maca!
    A mi em sap greu llençar les llavors i, de fet, no les llenço mai, m'agrada trobar-les al plat. I a més,contrariament al que oensa la majoria, penso que són molt sanes.

    ResponElimina
  12. Que original y presentable bocado.A mí me encanta el tomate,es de esos alimentos que junto con el queso,son mis imprescindibles en la dieta diaria.
    Otra delicatessen de las tuyas.

    Un abrazo

    ResponElimina
  13. Una idea per aprofitar, me la copio ràpidament!

    ResponElimina
  14. quin entrant més exquisit i saborós.

    m'ha agradat la proposta :)

    ResponElimina
  15. ¡Cómo me gustan los entremeses que siempre nos preparas! Son tan vistosos... entran ya por los ojos. Qué suerte tienen los tuyos de poder degustarlos.

    Besos.

    ResponElimina
  16. Un altre recepta estil StHilari, amb aquesta cullereta faré feliç al Miquel, jo no puc amb les llavors del tomàquet.
    Una abraçada

    ResponElimina
  17. Un tast ben senzill i amb la teva presentació és tot un luxe!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails