Ara que en cinemes i llibreries està cada cop més de moda les entregues en forma de trilogies, o fins i tot en grups de més d'una trilogia, jo tinc pensada la meva trilogia particular, - o potser, fins i tot, de més d'una-- ... qui sap !..... Així és que mirant enrrere, fa uns dies vaig presentar-vos la que bé podria haver estat el primer lliurament d'aquesta trilogia inicial... que la podriem nomenar: "de la polenta al cafè" ..... no és més que el recull de les receptes del que va ser el menú d'una trobada amb un grup d'amics a casa meva fa ja un temps. Avui amb aquesta recepta, us proposo iniciar la segona entrega d'aquesta imaginaria trilogia, .... una nova recopilació de receptes,.... el menú de una nova trobada a casa meva, tot just fa uns dies, i que us aniré presentant en els propers posts.... i que bé es pot anomenar : "del foie a la grappa" ... així és que us deixo amb el foie ...
Aquesta és la meva segona aportació en el "1 er Concurso de Tapas, Pinchos y Montaditos" que l'Elena a través a través del seu bloc "Elena en su salsa" organitza conjuntament amb els seus patrocinadors: "Més del Passeig" i "Pastissos de Barcelona "..... Anims!!... encara hi sou a temps!!...
Font: Assiettes Gourmandes
Aquesta és la meva segona aportació en el "1 er Concurso de Tapas, Pinchos y Montaditos" que l'Elena a través a través del seu bloc "Elena en su salsa" organitza conjuntament amb els seus patrocinadors: "Més del Passeig" i "Pastissos de Barcelona "..... Anims!!... encara hi sou a temps!!...
Font: Assiettes Gourmandes
Despatxeu:
-Foie gras mi-cuit.
-Xocolata 70%.
-Papaia deshidratada .
Preparació:
1.-Poseu el bloc de foie gras al congelador uns minuts fins que quedi ferm, però no congelat.
2.-Formeu boles de foie, amb l’ajut d’un bolejador -cullera de París-. Deixeu-les de nou a la nevera per tal de que torni a agafar consistencia.
3.-En un bol, foneu la xocolata.
4.-Talleu la papaia deshidratada a daus molt petits.
5.-Tireu la bola de foie al bol per recobrir-la amb una capa de xocolata, -cal treballar ràpid per tal de què el foie mantingui la seva forma esfèrica- i dipositeu-la sobre una superfície freda, posseu-hi trossets de papaia per sobre. Repetiu el procediment amb cada bola de foie. Refredeu-ho novament a la nevera abans de punxar-ho amb la broqueta.
6.-Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho i...... gaudiu-ho de gust.
-Foie gras mi-cuit.
-Xocolata 70%.
-Papaia deshidratada .
Preparació:
1.-Poseu el bloc de foie gras al congelador uns minuts fins que quedi ferm, però no congelat.
2.-Formeu boles de foie, amb l’ajut d’un bolejador -cullera de París-. Deixeu-les de nou a la nevera per tal de que torni a agafar consistencia.
3.-En un bol, foneu la xocolata.
4.-Talleu la papaia deshidratada a daus molt petits.
5.-Tireu la bola de foie al bol per recobrir-la amb una capa de xocolata, -cal treballar ràpid per tal de què el foie mantingui la seva forma esfèrica- i dipositeu-la sobre una superfície freda, posseu-hi trossets de papaia per sobre. Repetiu el procediment amb cada bola de foie. Refredeu-ho novament a la nevera abans de punxar-ho amb la broqueta.
6.-Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho i...... gaudiu-ho de gust.
Boníssims!!! jo els vaig fer i ens van encantar!
ResponEliminaPetonets
Tu vas directe al primer premi, oi, Alfons??
ResponEliminaDeliciosos bombons...
Un petó,
Boníssims aquests bombons, deuen quedar exquisits...
ResponEliminaPetons
Entre les cassoletes i aquest bombons!!! tens el 99'99% de posibilitats de guanyar.
ResponEliminaAquest bombons tinc una amiga, que com li faigi, la tinc d'amiga de per vida:)
Et desitjo l'altre 1% de sort que et falta en el concurs!!!
una abrçada
Si fos per mi, ja tancava el concurs. Com sempre m´has deixat bocavadada.
ResponEliminaUn petó artista
humm, yo los he probado y son fantásticos, un bocado exquisito :), suerte en el concurso.
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
no he tastat mai aquests combinació, però diria que ha d'estar de mort... sort en el concurs, les dues receptes valen el premi!
ResponEliminaSuerte en el concurso!!. los bombones me parecen deliciosos. Adoro el foie y con el chocolate y el puntito de papaya un bocado de cielo con posibilidades de ganar cualquier concurso. Empezamos bien con la trilogía....Un saludo y feliz finde.
ResponEliminacheeeeeee! m'encanta, els ha de fer. Per cert, te ho dic ja, hui he tornat a fer les piruletes de formatge y els pomells de langostins per a una amiga que cumplix 40. ¡gràcies per tantes idees bones!
ResponEliminaHo vaig tastar en un sopar i vaig trobar que eren un pecat, i la veritat és que no són difícils de fer, per tant podré pecar a casa! Gràcies per la recepta.
ResponEliminaSort en el concurs.
PTNTS
Dolça
Ademas de ser una monada y de lucir de lo lindo en la mesa son toda una delicatessen.
ResponEliminaBesos.
Que buenos¡¡¡¡¡ tú siempre con buenas recetas y muy sencillas, las presentaciones estupendas.
ResponEliminasaludosss
Chiquillo, gracias por visitarme porque así he conocido tu blog. Guauuuuuuuuu... qué cositas tan ricas!!!!!
ResponEliminaPor aquí me verás más.
Un besote
Una de las recetas que veo mucho en los blogs y siempre me ha llamado la atención. La tengo en pendientes pero no había visto el toque de la papaya.
ResponEliminaDebieron y digo debieron, estar deliciosos estos bombones.
Besos
Sort al concurs.
ResponEliminaTenen molt bona pinta encara que el mi-cuit i jo no som gaire amics, però per un sopar amb convidats queden molt bé.
Petons.
Suerte en el concurso!!....aun cuando esta receta ya es ganadora....ese foie con toque de papaya y chocolate esta espectacular!!.....que idea!!!....y la combinacion de sabores es sublime!!....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaQue bonics, que exquisits i que originals, m'agrada molt la cominació! Molta sort en el concurs, te la ben mereixes!
ResponEliminaQue bocado más interesante y delicado, esto se ve tan delicioso.
ResponEliminaSaludos
Deliciósssss, jo també els faig i son boníssims. Ves fent lloc a l'armari que et portes el primer premi.
ResponEliminaPetonets
No sóc gaire amant del foie, però tot i així em sembla una proposta fantàstica. Mentrestant, resto a l'espera de la següent entrega d'aquesta trilogia. que segur que promet molt ;)
ResponEliminaFantásticos bombones de foie, la presentación es ideal, como todas las tuyas, y los chips de papaya le dan un toque genial! suerte con el concurso ;)
ResponEliminaAlfons, hola guapo,
ResponEliminaQuina canya! Són un mos de glòria! Aquests guanyen! :)
Feliç descans dominical, artista! ;)
Mare de Déu senyor! quina bellesa en forma de bombó. Les teves receptes són excelses. Segur que guanyes el concurs, t'ho mereixes!
ResponEliminaSort amb el concurs! Jo tampoc sóc gaire amant del foie, però em puc imaginar que aquesta combinació deu ser deliciosa!
ResponEliminaQue bonita la presentación y la mezcla es mortal. No me gusta el chocolate, pero esto si que lo probaría.
ResponEliminaUn beso.
One for my please..............
ResponEliminaWonderful and delicious!
Me falta probarlos amb papalla sense ella estan deliciosos.
ResponEliminaEl premit será teu.
Un abraç
Quina passada!!! En vaig rpvar fa temps en no sé quin restaurant i els vaig trobar boníssims, els teus segur que no es queden enrere! :D
ResponEliminaUnos bocados para ganar.Son fantásticos Alfons!!
ResponEliminaUN abrazo
Aquest són un del meus bombons preferits.
ResponEliminaMuas!
Quina temptació!!! això és una predició!!!m'encanten.
ResponEliminaMolts petonets
Renoi quins bombons així qui li diu que no a un , ejem a uns quants, sort al concurs
ResponEliminaUna abraçada
No em sé imaginar el gust, de bén segur que ha de sorpendre a tots els comensals.
ResponEliminaQue cosa tan rica punxada en un pal ... a més de resultona.
ResponEliminaMagnific¡¡¡¡
ResponEliminaQuina delicatessen...
Molta sort, tu merixas.
ISABEL
Uauuuu ke maravilla de bombones, tienen ke estar deliciosos!!! Seguro ke se acabaron en un plis!
ResponEliminaTe he conocido por el concurso de Elena en su salsa, si no te importa te voy a seguir para no perderme ninguna receta más,lo poco ke he visto me parece muy pero ke muy interesante, me kedo por akí un ratito!!!
Besossss y mucha suerte!!!