Tot saltant de bloc en bloc, vaig trobar-me amb el que crec que és el primer post que sense paraules, explica una recepta de cuina... un pas a pas fotogràfic amb el que queda ben clar que fer per tal d'arribar al resultat,... no va ser necessari prendre cap nota ni afegir-lo a cap carpeta ... amb les imatges va ser suficient ... malauradament tampoc em vaig quedar ni amb l'autor ni amb el nom del bloc ...
Jo només he fet una foto, així és que he intentat explicar el pas a pas de forma convencional, però crec que més que una recepta de cuina ha quedat una mena de problema de matemàtiques .... bé, segur que el resoldreu sense cap dificultat...
Jo només he fet una foto, així és que he intentat explicar el pas a pas de forma convencional, però crec que més que una recepta de cuina ha quedat una mena de problema de matemàtiques .... bé, segur que el resoldreu sense cap dificultat...
Despatxeu:
- 2 bases de pasta de full rectangulars
- 30 olives farcides ( d’anxova, pebrot....)
- Llavors de gallaret
Preparació
1.- Disposeu una base de pasta de full de forma apaïsada sobre la superfície de treball a la cuina.
2.- Repartiu de forma uniforme les 30 olives farcides en 5 columnes de 6 olives cada una .
3.-Disposeu la segona capa de pasta de full per sobre fent-les coincidir per les vores
4.-Presioneu lleugerament per tal de que les dues lamines de pasta de full emboliquin bé cada una de les olives i s’enganxin bé en els espais entre olives.
5.- Empolsineu la superfície amb les llavors de gallaret.
6.- Amb l’ajut d’un ganivet ben esmolat, feu primer 4 talls verticals per tal de fer 5 fileres amb les olives en mig. Talleu novament cada una d’aquestes 5 fileres per la meitat , dividint amb el tall cada una de les olives en dues parts. Quedaran 10 porcions de 6 mitges olives cada una , que si voleu podeu partir per la meitat (quedant 20 porcions de 3 mitges olives), o no.
7.- Enforneu-les i coeu-les seguint les indicacions del fabricant , deixeu-ho refredar ....i gaudiu-ho de gust
What a delicious food.
ResponEliminaThis looks so good.
Saludos!
Uau, no havia vist mai res semblant... i m'encanta!
ResponEliminaL'explicació s'entén super bé, no calen les fotos del pas a pas ;)
Qui diu que les matemàtiques i la cuina no tenen res a veure? je je je...
Curiós ho és.
ResponEliminaMuas!
jaja!! amb tantes files i columnes això sembla l'entrellat d'un sudoku!!
ResponEliminaEi, però només amb la primera foto ja s'entén de què va...
Gràcies per compartir la recepta!
Que maravilla!!....me encantaron....tienen una forma entretenida, son graciosas, con una estetica interesante....y sabrosas!!!....me gusto esa mezcla de aceitunas con diferentes rellenos.....cada masticada sera una aventura de sabores!!.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaEsto va a ser la bomba en mi cena de nochevieja. Ya no me quedan sombreros que quitarme ante ti jejeje.
ResponEliminaESPECTACULAR!!!!!!
Un beso
Un aperitiu ben original dels de menjar sense parar.
ResponEliminaPetons.
Ostres, ja els havia vist, però tampoc recordo on. Em va encantar la idea i lo bonics que queden. Com sempre ho bordes.
ResponEliminaPetonets
Els trobo genials! Queden apuntats! :)
ResponEliminaoriginal aperitivo y bien explicado.
ResponEliminagracias por compartirlo con todos
miquel
Mare meva, quina tonteria mes bona q ens has portat avui...i dic tonteria pq sembla molt facil de fer...pero un resultat espectacular...
ResponEliminaPetons,
Però...de quants centímetres de llargada i de gruix estem parlant?...jeje,no m'agraden les matemàtiques!, però t'has explicat com un super-profe, ho he entès a la primera, imagina't si ets bo!... Uns palets molt atractius, segur que "cauen".Una abraçada!
ResponEliminaUi! això ho faig segur, fàcil de fer i boníssim uhmmm...
ResponEliminaPetons
Ummmm, sorprenent: a primera vista semblen carquinyolis.
ResponEliminaQueda apuntada!
un snack original i boníssim... a veure si no em faig un emblic amb les matemàtiques!
ResponEliminaOriginals pels ingredients, però sobretot per l'aspecte que té!
ResponEliminaNo sabia que la rosella tingués també el nom de gallaret. És bonic. I més curt que badabadoc, un altre dels seus noms.
Que diferent...de tot! M'estudiaré bé el procés (sóc de lletres) i ho haig d'anar paint!
ResponEliminaOriginals del principi a la fi.
ResponEliminaNo ho havia vist mai. Fantàstic.
Cuant m'agradat esta recepta, me sembla molt original.
ResponEliminaUn abraç
Això es una recepta de cuina o un curs de mates, jejeje han de quedar força bons aquets snacks.
ResponEliminaUna abraçada
Un estupendo plato para este fin de semana puente. Super apetecible y muy tentador. Ayer casualmente me apetecía algo así y me quedé con las ganas de comerlo. De hoy no pasa...
ResponEliminaBesos.
Tenim tots els ingredients despatxats, o sigui que ja podem fer aquest entreteniment tan preciós i especial! ^^
ResponEliminaAquests snacks son una delícia! quina bona pinta amb les olives...mmmmm.... segur que no els podria fer molt sovint perquè seria la meva perdició!!! però els probaré segur!
ResponEliminaMolts petons
qué buena idea!!! lástima que no sepas en qué blog lo viste, me hubiera gustado ver el paso a paso ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Que corte tan genial en el que se ven la olivas, es un aperitivo que entra por la vista, seguro que es ponerlos en la mesa y verlos desaparecer!
ResponEliminaQué fácil se ve y que resultado tan estupendo. las masas con aceitunas mezcladas me encantan. lo pruebo seguro que lo veo un aperitivo para no parar. saludos.
ResponEliminaYo creo que es de Cristina de KAnela y limón,ella ha hecho este tipo de snacks espectacularmente bien.....a tí te han quedado divinos igualmente ;))
ResponElimina