Tot i que per tot aquest llarg cap de setmana estan anunciats dies rúfols i fins i tot algun que altre temporal amb pluges abundants -quan tothom tenia coll avall uns esplèndids dies de càlid sol tardorenc-, no vull renunciar a deixar-vos avui , aquests simpàtics “Muffins de “morcilla” amb compota de poma” de la Gitanilla. Un esplèndid acompanyament per la “Crema de carbassa....”de l'últim post .... per aquell píca- pica a l’aire lliure , ..... que potser caldrà ajornar fins al proper mati assolellat de tardor que puguem gaudir....
Despatxeu
-400 gr. de "morcilla"
-150 gr. de farina
-1 sobre de llevat químic
-3 Ous
-Sal i pebre
-Pinyons
Per a la compota de poma
-3 Pomes mitjanes
- ½ got d’aigua
-2 Cullerades de sucre
Preparació
1.-Per a la compota de poma .Peleu les pomes i les talleu a daus. Poseu-ho en un cassó juntament amb l'aigua i el sucre i deixeu-ho coure a foc lent fins a obtenir la compota. Reserveu-ho
2.-En una paella sense oli, daureu unes dues cullerades de pinyons.
3.-Obriu les "morcillas" per treure’n el farcit i passeu-ho per la paella fins que tingueu una massa esmicolada. En un bol, bateu els ous, afegiu la "morcilla", la farina i el llevat tamisats, els pinyons i amb una mica de sal i remeneu-ho bé tot plegat .
Muntatge
Un cop freds, se'ls afegeix la compota de poma per sobre o fent un tall com si es tractes d’un entrepà....i gaudiu-ho de gust
Alfons,your blog is an inspiration!
ResponEliminaThe recipes look amazing too.
Que muffinsmás ricos, me quedo por tú blog para conocer tús recetas.
ResponEliminaSaludos
Ay.....y yo a base de ensaladas...(un largo suspirooo)...me has matado,que muffins más requetebuenos,pero buenos,buenos...plas,plas,plas...te felicito amigo,que aperitivo.
ResponEliminaUn abrazo
Sensacionales. Ricos. Y con la forma de muffin mucho mas apetecible si cabe.
ResponEliminaBesos.
Wuauuu!!! a casa li faig aixó al marit i cau al meus peus...:))
ResponEliminauna salutació
A casa no som de morcilla, però sí que he fet alguna combinació amb poma i botifarra negra, que ens ha agradat molt. Així que aquests muffins estic segura que també triomfarien ;)
ResponEliminaI res d'esperar a que faci sol, uns muffins d'aquests sempre véne de gust, encara que plogui a bots i a barrals!
Que gran idea!!!!! la verdad es que la morcilla con la compota de manzana es una mezcla fantástica, pero ya darle la forma de muffins es de nota! un 10! un abrazo
ResponEliminaQue bonics, i aquesta combinació la trobo molt encertada: s'haurà de provar, encara que plogui, tu ho has dit!
ResponEliminaMira que esto es super original. Te felicito!
ResponEliminaLa combinació de "morcilla" amb poma es molt bona, aquests muffins deuen ser molt gustosos.
ResponEliminaPetons.
Que bons! i acompanyats amb uns rovellons a la brasa....
ResponEliminaAquests muffins tenen una pinta espectacular, no se m'haria acudit mai fer muffins de morcilla!
ResponEliminaImpresionada!!...sin palabras!!....creo que es una idea genial!!.....gratamente sorprendida con esta propuesta!!.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaAlfons....te quiero hacer una pregunta pero no encuentro tu correo. Si puedes escribeme a foodtravelandwine@gmail.com Gracias!!...Marcela
ResponEliminaUna delicia, me encanta la morcilla, has encontrado una manera delicada de presentar la morcilla, y mira que es dificil...
ResponEliminaBesos
Me ha encantado la receta. Estos dos ingredientes son estupendos compañeros, así que presentarlos así tiene que ser una delicia para cualquier paladar.
ResponEliminaUuuaaala, Alfons!
ResponEliminaJo vull venir al pica pica tan si és a l'aire lliure com si és un espai tancat, amb aquests muffins t'oblides del mal temps i de tots els mals de cap :) Quina delícia! Fantàstics!
Petons,
Marina
Al principat, a què en dieu 'morcilla'? A les de La Manxa? És una mena de botifarra de sang valenciana?
ResponEliminaPer menjar aquets Muffins, tan si val el temps que faci, doncs el que fa falta es gana i daixò en sobre. Ja mels menjaria ara mateix per dinar. Sensacionals.
ResponEliminaUna abraçada
Molt morcilleros no som a casa, prefereixo de totes totes la nostrada butifarra negra. Aquests muffins salats i dolços alhora, són divins, preciosos a la vista i imaginem que amb un gust fantàstic.
ResponEliminaLes teves receptes sempre ens deixen amb la boca ben oberta!! Bravo.
¡¡¡¡¡¡que bo!!!!!!!!
ResponEliminajo vaig fer una espècie de rolling amb hojaldre y botifarra valenciana, però així ha d'estar de categoria. enhorabona
Ha de ser una combinació espectacular!ja m'agradaria agafar-ne un...Una abraçada!
ResponEliminaBueno al final sembla que estem tenint ua mica de sort plou er la nit i sol al dia. Així que ja em pots pasar uns quants que jo si que puc fer el,pìcnic.
ResponEliminaMuas!
Que cosa mes bona asó será casi pecat tastaro.
ResponEliminaUn abraç
Que propuesta tan rica la morcilla y la compota de manzana. si es que esas mezclan me molan mogollón........ Una delicia!!.
ResponEliminaAy que ricos por favor...yo hago pan de morcilla y está muy rico...pero esos muffins no me los pierdo, tienen que ser deliciosos...
ResponEliminaUn saludo!!!!
Ostres el titular impacte de debó! Però al anar-ho llegint et convida a provar-los! Han d'estar realment bons! Una abraçada!
ResponEliminaSi comerse esos muffins de morcilla fuera pecado, yo estaría pecando a todas las horas. Que ricos que se ven.
ResponEliminaPerò quina cosa més deliciosa que ens has amanit, i amb el contrast dolç i salats que és un vici. Cauran, aquest muffins!
ResponEliminaB7
De tots els que he fet el meu marit diu que és el número 1, quan ho va provar se li va posar la pell de gallina!!!!!! genial!!! una combinació estranya però boníssima!
ResponElimina