Aquest és un plat de cullera, fàcil, ràpid, sencill i molt i molt saludable,,, i que amb el toc del "flam" de brou d'au, es converteix en un plat sorprenent que tant va be per una taula guarnida i de festa com per una de cada dia.... i amb el que participo en el HEMC d'aquest mes, que amb el tema "sopes", ha organitzat Nikë de "Cocina con Ängel" .. un tema que promet ser molt i molt interessant....
Font: Hola especial cocina.
Despatxeu:(per uns 10 plats)
- 1 / 2 l. de brou d'au
- 6 fulles de gelatina
- 500 g d'espinacs
- 3 cebes tendres
- 3 / 4 l. de llet
- 40 gr de mantega
- sal i pebre
Preparació
1 .- Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda. Escalfeu el brou i dissolgueu-hi les fulles de gelatina ben escorregudes. Ompliu els motlles dels flams, una mica untats en oli d'oliva, i deixeu-los a la nevera fins que quallin.
2 .- Piqueu la ceba i ofegeu-la en una cassola amb la mantega. Afegiu-hi un parell de cullerots de brou i deixeu-ho coure lentament durant uns 10 minuts. Afegiu-hi la llet i quan comenci a bullir, incorporeu-hi els espinacs. Deixeu-ho coure a foc suau durant uns 10minuts. Tritureu-ho,afegiu-hi una mica més de llet si fes falta, salpebreu-ho al vostre gust i reserveu-ho.
Muntatge
Desemmotlleu els flams en plat fons, serviu la crema d'espinacs freda o tèbia al seu voltant, un rajolí d'oli per amanir-ho i... gaudiu-ho de gust.
Un plat ambb molt de ferro, jajaja, exquisit.
ResponEliminaMe has dejado boquiabierte, de verdad. Menuda presentación en este plato.
ResponEliminaUn beso
La setmana passada (abans de tenir les maleïdes angines) vaig fer una crema d'espinacs molt semblant... però aquest flam li dóna un toc que és una passada!!
ResponEliminaUna abraçada,
Sandra
humm, tengo una receta de sopas con flan, no se si será esta, pero me animaré a hacerla porque te ha quedado genial ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
que bonito le queda el toque del flan a la crema!!!. suerte. un beso y feliz domingo
ResponEliminaAquest flamet és el toc de distinció!. Un bon complement per a una deliciosa crema d'espinacs, sí senyor!
ResponEliminaOstres molt bo el consell d'untar el motlle de la gelatina! aquest plat és flipant, tan bonic i bo! gràcies maco.
ResponEliminaUn plat de cullera extraordinari! com m'agraden les sopes les cremes i el purés..... el tu plat es sublim!
ResponEliminaUna abraçada!
¿Se puede copiar, no? fantástico.
ResponEliminaUn abrazo
Que buena idea.....siempre he querido hacer estos flanes/gelatinas en sopa para probar las diferentes texturas.....y me ha encantado tu explicacion!!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaLa veritat, és fantàstic, el flam magnific.
ResponEliminaAlfons, com sempre un 10!!
Fantasic and delicious!!!!
ResponEliminaSt. Hilari, qué cremita más apetecible. Mira, ahora mismo me apetecría un montonazo. Bien calentita...
ResponEliminaUn besoteeeeeeee
Mare meva, quina imaginació! No m'imagino menjar un flam de brou... S'haurà de provar!
ResponEliminaQuina presentació més original...
ResponEliminaaquest flam... li dona un toc de luxe.
Una abraçada
La crema d'espinacs m'agrada molt, però aquest flam fa que sigui espectacular!! Segur que la provaré. Gràcies! Paula
ResponEliminaAlfons
ResponEliminame gusta esta receta como la has presentado y elaborado.Me la llevo
bona setmana
miquel
Alfons, quina recepta més bona i tan ben presentada!!
ResponEliminaPetons!
Mmmmmm soy una amante de las espinacas... ¡me la apunto!
ResponEliminaPor cierto, gracias por visitar mi blog, me ha hecho mucha ilusión.
¡Saludos!
tens raó que és fàcil per fer-la un dia de cada dia i 'resultona' per un dia de festa; molt bona proposta!
ResponEliminaAmb aquest flam es molt original. Una presentació que no passa desapercebuda.
ResponEliminaPetons.
Que original, nunca había visto algo así.
ResponEliminaBesitos.
Qué presentación más bonita...bueno, no sé para qué digo esto si todas tus presentaciones son magníficas.
ResponEliminaMe encanta, tiene que estar buenísima.
Besos
Més original, saludable i exquisid, no ho pot ser més...
ResponEliminaB7
Una crema com aquesta, tan exquisida, sempre serà benvinguda a casa meva!
ResponEliminaQue rico nen! Vistoso, nutritivo y sano! Una receta de alto standing!
ResponEliminaBesis!
Una crema amb una bona sorpresa, aquet flam de brou ha de ser deliciós
ResponEliminaUna abraçada
Hola ....que cremita de espinacas tan estupenda ...me encanta ...tiene una pinta increible ..Bicos MARIMI
ResponEliminaQue riques que hi ha les cremes ... i aquesta d'espinacs, amb aquesta illa tremolosa ... una meravella.
ResponEliminaSutil,colorido,sano,original,delicioso.
ResponEliminaEse "flan" me ha enamorado.
Alfons és el mag de la cuina , amb aquest plat és com si haguessis tret un conill del barret. Sembla un ou estrellat psicodèlic i en quan al mil fulls de poma de l'entrada anterior, mmmmmmmmmm....... Una besada i feliç any nou
ResponEliminaPero qué plato más curioso!!!!! Esto hay que mirarlo detenidamente porque promete!!!!!
ResponEliminaRiquísimo y originalísimo!
Un besote