Abans que les darreres magranes d'aquesta temporada desapareguin dels aparadors de les nostres fruiteries, voldria presentar-vos aquests gotets d'avui .... una saborosa i atractiva proposta, amb la que m'atreveixo a participar en el concurs de postres que organitza la Sara, del bloc "Cocina con Sara".... apa, animeu-vos!,... que encara hi sou a temps!
Despatxeu (8 gotets)
- 200 gr de formatge mascarpone
- 100 ml.de mata per muntar
- 2 clares d'ou
- Sucre
- 2 magranes
- vi moscatell.
Preparació
1 .- Batre el mascarpone amb un parell de cullerades de sucre. Munteu la nata amb una cullerada de sucre. Munteu les clares a punt de neu amb una altra una culleradade sucre. En un bol, barrejeu el mascarpone, la nata muntada i les clares a punt de neu. Reserveu-ho
2 .- Desgraneu, i netejeu de restes de pells, les magranes. Separeu-ne quatre o cinc cullerades i dipositeu-les en un colador xinès. Amb l'ajuda de la maça, aneu esprement els grans per tal de recuperar-ne el suc. Disposeu en un cassó al foc, amb una cullerada de sucre, el suc de magrana i deixeu-ho reduir fins que la seva densitat s'assembli a la d'un xarop. Reserveu-ho
3 .- Disposeu la resta dels grans en un bol. Afegiu-hi una cullerada de sucre i un bon raig de moscatell. Deixeu-ho marinar un parell d'hores.
Muntatge
Disposeu en el fons dels gotets,una primera capa amb els grans de magrana i ruixeu-los lleugerament amb el líquid de marinació. Disposeu la crema de mascarpone en unamànega pastissera i feu una primera capa de mascarpone a sobre de la capa de magrana. Disposar una segona capa de grans de magrana, aquest cop sense líquid, i una nova capa de crema de mascarpone per sobre. Decoreu-ho amb algun gra, un raig de xarop de magrana i. ..gaudiu-ho de gust
¡Qué rico!, una presentación exquisita.
ResponEliminabesos
Aprovechemos la granada ahora que está en plena temporada. Te han quedado unos vasitos la mar de bonitos y coloridos. Me llevo uno, tiene que estar exquisito.
ResponEliminaBesos.
MIra que n'arriben a ser de macos aquests gotets, per què queda tan bé el blanc i el vermell? La barreja amb la magrana, del tot original!
ResponEliminaQue delicia y que hermosa presentacion!!.....las granadas me fascinan, el mascarpone me enloquece......pero este toque de vino moscatel....me mato!!.....una mezcla deliciosa!!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaHola!!! He trobat el teu bloc a través de varies receptes que heu publicat a Gatsronomia y cia y m'agraden molt, vaig fer la crema de pastanaga i taronja.... genial!! :)
ResponEliminaAquest vaset té molt bon pinta, ademès de facilet! M'encanten els postres així amb el vas, queden molt bé.
Em quedo de seguidora i vaig fent una visita! Si tu tb et vols passar per la meva cuina i si t'agrada, seguir-me, gràcies!
Un petó i fina aviat!!
esta molt be aquesta recepta,la veritat que a vegades amb la magrana no se que fer i mira quin postre que ens has fet i rapid.un petó.
ResponEliminaEste año aun no he comprado mangranas, pero despúes de ver ese potre voy a ver si encuentro.
ResponEliminaMe gusta mucho.
Un beso
Ostres, Alfons, m'encanta, sóc una fan de les magranes i aquesta delícia l'he de tastar, gràcies i molta sort.
ResponEliminaPetonets
Bonica foto, un contrast de color que m'agrada, deuria de estar super bo, un abraç
ResponEliminaAqui ja no tenim magranes però agafo la teva recepta, penso tastar-la amb altres fruites perquè aquesta crema ha de ser boníssima...un petonet
ResponEliminaTinc debilitat per la magrana, jo també aprofito la temporada fins a l'últim moment...
ResponEliminaI servides amb aquesta mousse de mascarpone han de quedar boníssimes.
pues me has dado una idea con una crema de mascarpone que tengo empezada y ya se como darle salida, ademas la magrana me agrada molt.
ResponEliminasuerte en el concurso
una abraçada
miquel
Alfons, acabo de morir.... que bo!
ResponEliminaMuas!
¡qué bueno! Te han quedado además muy elegantes. Buen finde.
ResponEliminaMe imagino el crujir de la granada mezclado con el mascarpone. Deliciosa copa y además sencilla. la presentación en capas ha quedado preciosa. besos
ResponEliminaQuins gotets més atractius de color... al final entre tots fareu que torni a menjar mascarpone...
ResponEliminasort amb el concurs
una abraçada
Ma mare sempre mesclaba la mangrana amb moscatell que bon record. Els gots espectaculars.
ResponEliminaPintaria la crema de color blau i serian uns vasets blau-grana.
ResponEliminaSort al concurs.
Petons.
Molt bons i espectaculars aquestos gots.
ResponEliminaMolta sort al concurs.
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
Un altre gotet deliciós, com ja ens tens acostumats.
ResponEliminaUna abraçada
Super colorit aquest gotet...i m'agradaria tastar-lo, pero aqui ara no trobo magranes ni en pintura...em guardo la recepta, q mai se sap quan vindran...
ResponEliminaUna abraçada,
Ostres Alfons, mira que les magranes no són el meu fort, però és que amb aquesta presentació i l'elaboració de la recepta em sembla que no em podria resistir. Té una pinta sensacional!!!
ResponEliminaQuina delícia!, jo soc un fan incorregible del mascarpone, crec que es fantàstic per aquest tipus d'entrants.
ResponEliminaHola Alfonso me gusta mucho el mascarpone y la mezcla con las granadas queda genial sobre todo cuando rompes la granada en la boca y se mezcla con el queso hum.......se me hace la boca agua. Suerte en el concurso. Un abrazo
ResponEliminaQue presentacion mas deliciosa ....me encanta la receta ..Bssss...MARIMI
ResponEliminate superas dia a dia con estos vasitos tan coquetos y monos. La crema de mascarpone tiene que estar riquisima con el contraste de la granada.
ResponEliminaBesis!
que rico y que colorido si es que haces unas cosas.... para chuparse los dedos. un besazo
ResponEliminaExquisito, cada vez me gusta más la granada, da color y sabor, es muy fotogénica :)
ResponEliminaBesos.
Què bo i què bonic!!!!
ResponEliminaPetonets
La presentación es magnífica. Debe estar riquísimo.
ResponEliminaUn abrazo
no soy muy amiga de la granada, pero estoy segura de que así me gustará ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
que rico te ha quedado, Saludos.
ResponEliminaja no en tenim de magranes però , ben segur que queden anotats els teus gotets per quan n'hi hagi.
ResponEliminaUna abraçada
Quasi que corro a veure si en trobo, ténen una pinta espectacular i tant i com m´agraden les magranes la combinació ha de ser excel-lent.
ResponEliminaUna abraçada
Alfons, em sembla una manera de combinar la magrana amb un làctic fantàstica!
ResponEliminaSort al concurs!
Petons!
Y ya lo hice antes de escribirte.Ayer fué nuestro postre....que buenoo Alfons!!NOs encantó,la granada nos gusta solo a mi hija y a mí, e hice otras dos copas con melocotón en almíbar,pero bien escurrido,la crema de mascarpone es una delicia.Bravoooo.Gracias.
ResponEliminaBesos
Me gusta mucho esta combinación y servida de este modo es un éxito asegurado! un abrazo
ResponEliminaGracias por tu participación en el concurso. Te deseo mucha suerte y quiero agradecer tu colaboración por hacer que el concurso haya sido todo un éxito. Un beso :)
ResponEliminaQué postre más estupendo.
ResponEliminaCon lo que me gusta a mi la granada y el queso, tengo que probarlo.
Besos