Aquest és el segon post preprogramat per aquesta setmana ..... i si avui apareix en els vostres monitors, voldrà dir que l'ordinador de casa está, de moment, sobrevivint a aquesta setmana blanca / rosa, segons com, o qui, ho miri ..... ja m'enteneu ....
La recepta és de l'Anna, del bloc llepadits, que la va recollir d'una classe amb la Mireia Carbó, i aixó d'entrada ja és doble garantia d'exit..... després de fer-los, no més puc dir-vos que mai imaginava que fos tan senzill fer uns carquinyolis, ni que amb aroma d'avellana fossin tan deliciosos ....
La recepta és de l'Anna, del bloc llepadits, que la va recollir d'una classe amb la Mireia Carbó, i aixó d'entrada ja és doble garantia d'exit..... després de fer-los, no més puc dir-vos que mai imaginava que fos tan senzill fer uns carquinyolis, ni que amb aroma d'avellana fossin tan deliciosos ....
Despatxeu:
- 100 gr. d'avellanes crues amb pell
- 175 gr. de farina
- 100 gr. de sucre
- 1 ou
- Ratlladura de pell de llimona ben fina
- 1 culleradeta de llevat en pols
Preparacio
1.-Poseu en remull les avellanes crues, 2-5 minuts són suficients. Barrejeu la farina amb el llevat. Reserveu-ho.
- 100 gr. d'avellanes crues amb pell
- 175 gr. de farina
- 100 gr. de sucre
- 1 ou
- Ratlladura de pell de llimona ben fina
- 1 culleradeta de llevat en pols
Preparacio
1.-Poseu en remull les avellanes crues, 2-5 minuts són suficients. Barrejeu la farina amb el llevat. Reserveu-ho.
2.- En un bol, i amb l'ajut de les baretes elèctriques, barrejeu l'ou amb el sucre i la ratlladura de pell de llimona. Quan hagi agafat volum, afegiu-hi la farina i el llevat. Ha de quedar com grumolls.Afegiu-hi les avellanes, no cal escórrer-les massa, i barrejeu-ho tot amb les mans. Si queda massa sec, afegiu-hi aigua tot esquitxant-la.Partiu la massa en dos i feu, sobre una safata per anar al forn, dos cilindres. Poseu-ho al forn a 180ºC durant uns 15 minuts,
3.- Quan comencin a agafar color, talleu els carquinyolis al biaix, i poseu-los de nou al forn, uns 5 minuts més, tot baixant la temperatura del forn.
4.- Un cop fora del forn, deixeu-ho refredar ...i gaudiu-ho de gust.
Me encanta este tipo de galleta dura y sin materia grasa, las avellanas son tan ricas que en esas galletas debe ser exquisito.
ResponEliminaMe alegro que tu ordenador va funcionando, te espero en el evento fotográfico.
Bsos
Me encanta este tipo de galletitas, que delicia.
ResponEliminaSaludos
Doncs si que t'ha aguantat l'ordnador jejeje.... I tu continues de setmana blanca-rosa, eh? Ben fet, a gaudir de les vacances. A més has deixat feina feta, que nosaltres, varem posar el cartellet de tancat i "a vivir" jejeje....
ResponEliminaQue bons són els carquinyolis!!! T'ha quedat sensacionals, i amb avellanes uhmmmm!!!!.....
Boníssims, a casa també em fem de tot tipus i cada vegada s'acaben abans.
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana
Si que parece fácil y para ser masa hasta rápida.
ResponEliminaSiempre que voy a Cataluña compro. También los utilizo para hacer picadas.
Te han quedado fantásticos.
Saludos
Carmen
Quina enveja!! continueu de vacances!! ens haurem de consolar menjant aquests carquinyolis!! De petita eren les meves postres preferides
ResponEliminaLa primera vegada què vaig veure com feien els carquinyolis em va sobtar lo fàcils que eran. Aquesta varietat d'avellanes promet.
ResponEliminaMuas!
Yo los hice una vez, pero no me quedaron tan bonitos ni de lejos.
ResponEliminaDivinos y....riquísimos.
Un beso
Hey, a aquella classe de la Mireia hi vaig anar!.
ResponEliminaLa veritat es que t'han quedat amb una presència extraordinària, de gust suposo que encara millor!
Una abraçada
Tienes un blog y unas recetas que me gusta muchisimo por lo que ya me tienes de seguidora, espero verte pronto un beso guapiisma
ResponEliminaDoncs m'acabes de posar una altra recepta directa a pendents... amb el que m'agraden els carquinyolis, i encara més si dius que són fàcils de fer!
ResponEliminaBon cap de setmana (blanc)!
Sandra
M'has llegit el pensament? Porto tota la setmana pensant en buscar un recepta per fer-los i ara apareixes tu amb ella. Amb el teu permís me l'apunto. Gràcies.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana blanca.
Te has quedado unos carquinyolis de 10! son perfectos! que ricos. Buen fin de semana
ResponEliminaMe gustan mucho este tipo de galletas y las tuyas se ven fantástica. Buen día
ResponEliminaFer carquinyolis és facilíssim! Nosaltres sempre els fem a casa, ens agraden molt més que els comprats. Amb avellanes queden molt bons, i prova'ls amb festucs, a nosaltres també ens agraden molt.
ResponEliminaBon final de setmana blanca, aprofita que ja s'acaba ;)
No n'he fet mai de carquinyolis però després de veure el teu post m'has convençut els faré segur, segur!! Una abraçada, Paula
ResponEliminaAlfons,
ResponEliminaJo estava allà, a la calsse de la Mireia i, la veritat que ella els va fer molt més fàcils dels que jo fins aquell dia havia fet.
Des de les hores els he continuat fent-los així, però mai amb avellanes, així que ho provaré.
Una abraçada.
Salut,
Pues si que parecen fáciles y con buena pinta y además si dices que son con garantía, hay que probar a hacerlos porque son perfectos para los tés de las 5. Me encantan porque soy de poco dulce y los carquinyolis no suelen ser pesados. besos
ResponEliminaAquesta setmana blanca, no ha sigut tan negra com hem pesava...
ResponEliminaI per celebrar-ho m'ha apunto a menjar aquest carquinyolis
una abraçada
un carquinyolis molt bons
ResponEliminauna abraçada
miquel
Mmm!!! Perfectos y super deliciosos. Besos.
ResponEliminaQuan vaig veure a la Mireia fer els carquinyolis em vaig quedar parada de lo fàcils que eren. T'han quedat perfectes. Bona setmana blanca!
ResponEliminaJo també els vull provar!!!
ResponEliminaEls d'armetla estàn bons pèro els d'avellanes m'agraden mes.
ResponEliminaUn abraç
Uns carquinyoles perfectes! ben cruixents i saborosos!!!
ResponEliminaMolts petonss
Aquests em falten, els he fet d'ametlla i de festucs, així que ara ja tinc una altra proposta!
ResponEliminaHola Alfons, ja els he fet i pujat al blog, boníssims.
ResponEliminaPetons.
Hola Alfons, guapo tu
ResponEliminaes un postres que sempre quedes be, a casa els i agraden molt
mil petonets Susanna
Eiii que em dediques una recepta i no m'entero!! ai!!
ResponEliminaSí que son bons els carquinyolis, cada cop que els faig els trobo molt bons, a vegades en faig per regalar, i sempre triomfen.
T'han quedat molt be!
Ara faré visiteta a les altres receptes que fa massa temps que no vaig de visita... :-)
Una abraçada,
Anna