31/3/11

PASTA DE FULL AMB MANTEGA DE SARDINES


No hi ha trilogia que pagui la pena , sense una tercera part..... i aquí està !!.... una nova recopilació de receptes, ... aquest cop, el menú amb el que aquest diumenge passat vàrem celebrar l'aniversari de la que per molts anys que faci, sempre serà la petita de casa ..... Felicitats Anna!!









Despatxeu

- 1 lamina de pasta de full
- 1 ou
- Llavors de gallaret
- 1 llauna de sardines amb oli
- 60 gr. de mantega en pomada
- ½ llimona



Preparació

1.- Desenrotlleu la làmina de pasta de full i talleu-hi discs d'uns 4 cm de diàmetre. Poseu-los en una safata per anar al forn, pinteu-los amb una mica d'ou batut i empolsineu-los amb les llavors de gallaret. Refredeu-los novament durant uns 30 minuts i coeu-los segons les instruccions del fabricant.

2 .- Un cop freds, i amb l'ajuda d'un ganivet amb punta, separeu cada un dels discs en dues meitats.

3 .- Netegeu i retireu les espines a les sardines. Amb una forquilla tritureu-les juntament amb la mantega en pomada i una cullerada de suc de llimona, fins a obtenir una pasta uniforme. Reserveu-ho.

Muntatge

Amb una mànega pastissera o senzillament amb una cullereta, disposeu una mica de la pasta de sardines en cada una de la meitats dels discs de pasta de full, cobrir-los amb la seva corresponent meitat .... ...i gaudiu-ho de gust

38 comentaris:

  1. Caray Alfonso no se me habia ocurrido esta mezcal de sardinas con mantequilla y en este bocado de hojaldre, pero tengo que reconocer que me gusta la idea, y ya sabes a pendientes
    felicidades atrasadas para la petita de la casa Anna
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  2. Una delícia de proposta! Em sembla que hauré de provar de fer aquesta mantega... Nyam!
    Petonets!!

    ResponElimina
  3. Amb aquesta crema de sardines han de quedar unes mossegades molt gustoses. Segur que va ser un gran menú d'aniversari!

    ResponElimina
  4. Me ha gustado mucho esta idea par aun bocadito! Muy bueno!

    ResponElimina
  5. Ja et dic jo que m´he perdut receptes interessantíssimes...sort que ja estic per la teva cuina. Aquesta m´agrada molt!!!

    ResponElimina
  6. A medida que iba leyendo me iba entusiasmando, y ahora ya estoy como loca por hacerlos.
    Un beso

    ResponElimina
  7. Ens resistim a veure'ls creixer, oi?
    Un mos molt apetitòs!!!

    Petons

    ResponElimina
  8. Gorgeous!
    This look delicious.
    Saludos!

    ResponElimina
  9. Quina mossegadeta mes genial!!! Una combinació de textures i sabors que et van assegurar l´exit, segur. Petons,

    ResponElimina
  10. Y lo bueno es que ellos siempre son pequeños, pero nosotros siempre somos jóvenes. ja,ja,ja,.... Un bocado exquisito. cuando era pequeña (y ahora), me encantan las sardinas en lata más que el atún, sobretodo las pequeñitas. Te ha quedado un aperitivo fácil, vistoso y de gran sabor. Besos.

    ResponElimina
  11. Caram, caram, quina mantega mes bona!!!!!!! Genial la combinació.
    Petonets

    ResponElimina
  12. Ja q ahir vaig tornar a menjar la teca xapata amb anxoves (per enesima vegada!), deixarem passar uns dies abans de tastar aquesta pasta de full...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  13. M'encanten les pastes salades. Aquesta mantega de sardines segur que deu estar molt bona, amb el sabor que té la sardina amb si, ja me la imagino... no tardaré a fer-la :)

    Un petó!

    ResponElimina
  14. Mantega de sardines! us empesqueu unes coses... però la veritat és que semblen ben bons!!
    Felicita l'Anna de part nostra!

    ResponElimina
  15. ostres tu quin plat mes original ,a mi m'agradaria moltisimmmmmm,petons

    ResponElimina
  16. Parecen deliciosos. Me los apunto. Buen día

    ResponElimina
  17. Mantega de sardines!! sempre em sorprens i ens ensenyes coses noves!!! una recepta deliciosa!
    Petonetss

    ResponElimina
  18. Quin mos més original, trobo que per un pica pica és fantpastic!
    Una abraçada
    Sandra

    ResponElimina
  19. Pues que rico y sencillo a la par. Me llevo la idea!

    Besis!

    ResponElimina
  20. alfons, aquest entrant m'agrada molt, cuinar amb conserves moltes vegades dóna molt bons resultats, i estic segur que aquesta n'és una.

    ResponElimina
  21. Senzill i boníssim!, una idea excel.lent per a fer un entrant. A reveure Alfons!

    ResponElimina
  22. Visca la creativitat, això de la mantega de sardines és senzillament genial!

    ResponElimina
  23. Impecables!!
    Estoy enamorada de este blog, me encanta la elegancia con que presentas, la imaginación de la que haces gala, la pulcritud, la combinación tan acertada de sabores, total, quemerechifla!

    besos y buen finde

    ResponElimina
  24. Felicitats a l'Anna.
    Un entrant que té que estar d'alló més bo perque les sardines li donen molt bon gust.
    Petons.

    ResponElimina
  25. M'encanten les receptes amb pasta de full. I aquesta la trobo d'allò més original!

    Petons!
    La Taula d'en Bernat

    ResponElimina
  26. Que casualdad, yo también me he decantado por la sardina en la receta que he colgado! me parece muy original la textura de esta mantequilla de sardina y con el hojaldre e sperfecta la combinación! buen fin de semana

    ResponElimina
  27. Este bocado me resulta delicioso además de muy bonito.

    Besos.

    ResponElimina
  28. Per molts anys a l'Anna!! I aquest aperitiu, com tot el que fas, de luxe!
    Petons!

    ResponElimina
  29. En un plis plas montas una bandeja para caerse de culo, bueno no, para comersela enterita, me gusta el paté de sardinas queda ríqisimo.
    Saludos

    ResponElimina
  30. Muchíismas felicidades para ANA y disfrútala,que mi hija ya se independiza y yo soy un alma en pena...
    Me has matado con la mantequilla,tiene que ser deliciosa y fácil lo es.
    Unos bocados muy finos y elegantes.

    Cariños

    ResponElimina
  31. menudos aperitivos te has marcado sin despeinarte! chapeau!

    ResponElimina
  32. Quin aperitiu tan bo. He provat la mantega d' anxoves, la de sardines no, segur que també queda molt bona i amb la pasta de full encara més.

    ResponElimina
  33. Moltes felicitats a l'Anna!! Veig que en qüestió de noms tenim els gustos semblants.
    Uns aperitius deliciosos.....

    ResponElimina
  34. pero que bocaditos mas ricos, buenos, buenos, un besillooo

    ResponElimina
  35. Un aperitiu molt interessant i fàcil de fer
    Una abraçada

    ResponElimina
  36. Vengo llegando.....supuestamente a comer mas liviano unos dias......y me tientas con esta maravilla!!.....sobre todo con sardinas que me encantan!!....creo que no resistire mucho y cuando vaya magnana al super....sacare una lata de sardinas!!......que tentadores se ven!!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  37. La petita de casa ja no és tant petita... que tinc 20 anys i el carnet de conduir!

    Gràcies a tots per les vostres felicitacions!

    -ANNA-

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails