No hi ha trilogia que pagui la pena , sense una tercera part..... i aquí està !!.... una nova recopilació de receptes, ... aquest cop, el menú amb el que aquest diumenge passat vàrem celebrar l'aniversari de la que per molts anys que faci, sempre serà la petita de casa ..... Felicitats Anna!!
Despatxeu
- 1 lamina de pasta de full
- 1 ou
- Llavors de gallaret
- 1 llauna de sardines amb oli
- 60 gr. de mantega en pomada
- ½ llimona
Preparació
1.- Desenrotlleu la làmina de pasta de full i talleu-hi discs d'uns 4 cm de diàmetre. Poseu-los en una safata per anar al forn, pinteu-los amb una mica d'ou batut i empolsineu-los amb les llavors de gallaret. Refredeu-los novament durant uns 30 minuts i coeu-los segons les instruccions del fabricant.
2 .- Un cop freds, i amb l'ajuda d'un ganivet amb punta, separeu cada un dels discs en dues meitats.
3 .- Netegeu i retireu les espines a les sardines. Amb una forquilla tritureu-les juntament amb la mantega en pomada i una cullerada de suc de llimona, fins a obtenir una pasta uniforme. Reserveu-ho.
Muntatge
Amb una mànega pastissera o senzillament amb una cullereta, disposeu una mica de la pasta de sardines en cada una de la meitats dels discs de pasta de full, cobrir-los amb la seva corresponent meitat .... ...i gaudiu-ho de gust
- 1 lamina de pasta de full
- 1 ou
- Llavors de gallaret
- 1 llauna de sardines amb oli
- 60 gr. de mantega en pomada
- ½ llimona
Preparació
1.- Desenrotlleu la làmina de pasta de full i talleu-hi discs d'uns 4 cm de diàmetre. Poseu-los en una safata per anar al forn, pinteu-los amb una mica d'ou batut i empolsineu-los amb les llavors de gallaret. Refredeu-los novament durant uns 30 minuts i coeu-los segons les instruccions del fabricant.
2 .- Un cop freds, i amb l'ajuda d'un ganivet amb punta, separeu cada un dels discs en dues meitats.
3 .- Netegeu i retireu les espines a les sardines. Amb una forquilla tritureu-les juntament amb la mantega en pomada i una cullerada de suc de llimona, fins a obtenir una pasta uniforme. Reserveu-ho.
Muntatge
Amb una mànega pastissera o senzillament amb una cullereta, disposeu una mica de la pasta de sardines en cada una de la meitats dels discs de pasta de full, cobrir-los amb la seva corresponent meitat .... ...i gaudiu-ho de gust
Caray Alfonso no se me habia ocurrido esta mezcal de sardinas con mantequilla y en este bocado de hojaldre, pero tengo que reconocer que me gusta la idea, y ya sabes a pendientes
ResponEliminafelicidades atrasadas para la petita de la casa Anna
una abraçada
miquel
Una delícia de proposta! Em sembla que hauré de provar de fer aquesta mantega... Nyam!
ResponEliminaPetonets!!
Amb aquesta crema de sardines han de quedar unes mossegades molt gustoses. Segur que va ser un gran menú d'aniversari!
ResponEliminaMe ha gustado mucho esta idea par aun bocadito! Muy bueno!
ResponEliminaJa et dic jo que m´he perdut receptes interessantíssimes...sort que ja estic per la teva cuina. Aquesta m´agrada molt!!!
ResponEliminaA medida que iba leyendo me iba entusiasmando, y ahora ya estoy como loca por hacerlos.
ResponEliminaUn beso
Ens resistim a veure'ls creixer, oi?
ResponEliminaUn mos molt apetitòs!!!
Petons
Gorgeous!
ResponEliminaThis look delicious.
Saludos!
Quina mossegadeta mes genial!!! Una combinació de textures i sabors que et van assegurar l´exit, segur. Petons,
ResponEliminaY lo bueno es que ellos siempre son pequeños, pero nosotros siempre somos jóvenes. ja,ja,ja,.... Un bocado exquisito. cuando era pequeña (y ahora), me encantan las sardinas en lata más que el atún, sobretodo las pequeñitas. Te ha quedado un aperitivo fácil, vistoso y de gran sabor. Besos.
ResponEliminaCaram, caram, quina mantega mes bona!!!!!!! Genial la combinació.
ResponEliminaPetonets
Ja q ahir vaig tornar a menjar la teca xapata amb anxoves (per enesima vegada!), deixarem passar uns dies abans de tastar aquesta pasta de full...
ResponEliminaUna abraçada,
M'encanten les pastes salades. Aquesta mantega de sardines segur que deu estar molt bona, amb el sabor que té la sardina amb si, ja me la imagino... no tardaré a fer-la :)
ResponEliminaUn petó!
Mantega de sardines! us empesqueu unes coses... però la veritat és que semblen ben bons!!
ResponEliminaFelicita l'Anna de part nostra!
ostres tu quin plat mes original ,a mi m'agradaria moltisimmmmmm,petons
ResponEliminaParecen deliciosos. Me los apunto. Buen día
ResponEliminaMantega de sardines!! sempre em sorprens i ens ensenyes coses noves!!! una recepta deliciosa!
ResponEliminaPetonetss
Quin mos més original, trobo que per un pica pica és fantpastic!
ResponEliminaUna abraçada
Sandra
Pues que rico y sencillo a la par. Me llevo la idea!
ResponEliminaBesis!
alfons, aquest entrant m'agrada molt, cuinar amb conserves moltes vegades dóna molt bons resultats, i estic segur que aquesta n'és una.
ResponEliminaSenzill i boníssim!, una idea excel.lent per a fer un entrant. A reveure Alfons!
ResponEliminaVisca la creativitat, això de la mantega de sardines és senzillament genial!
ResponEliminaImpecables!!
ResponEliminaEstoy enamorada de este blog, me encanta la elegancia con que presentas, la imaginación de la que haces gala, la pulcritud, la combinación tan acertada de sabores, total, quemerechifla!
besos y buen finde
Felicitats a l'Anna.
ResponEliminaUn entrant que té que estar d'alló més bo perque les sardines li donen molt bon gust.
Petons.
M'encanten les receptes amb pasta de full. I aquesta la trobo d'allò més original!
ResponEliminaPetons!
La Taula d'en Bernat
Que casualdad, yo también me he decantado por la sardina en la receta que he colgado! me parece muy original la textura de esta mantequilla de sardina y con el hojaldre e sperfecta la combinación! buen fin de semana
ResponEliminaEste bocado me resulta delicioso además de muy bonito.
ResponEliminaBesos.
Per molts anys a l'Anna!! I aquest aperitiu, com tot el que fas, de luxe!
ResponEliminaPetons!
En un plis plas montas una bandeja para caerse de culo, bueno no, para comersela enterita, me gusta el paté de sardinas queda ríqisimo.
ResponEliminaSaludos
Muchíismas felicidades para ANA y disfrútala,que mi hija ya se independiza y yo soy un alma en pena...
ResponEliminaMe has matado con la mantequilla,tiene que ser deliciosa y fácil lo es.
Unos bocados muy finos y elegantes.
Cariños
menudos aperitivos te has marcado sin despeinarte! chapeau!
ResponEliminaQuin aperitiu tan bo. He provat la mantega d' anxoves, la de sardines no, segur que també queda molt bona i amb la pasta de full encara més.
ResponEliminaMoltes felicitats a l'Anna!! Veig que en qüestió de noms tenim els gustos semblants.
ResponEliminaUns aperitius deliciosos.....
pero que bocaditos mas ricos, buenos, buenos, un besillooo
ResponEliminaUn aperitiu molt interessant i fàcil de fer
ResponEliminaUna abraçada
Vengo llegando.....supuestamente a comer mas liviano unos dias......y me tientas con esta maravilla!!.....sobre todo con sardinas que me encantan!!....creo que no resistire mucho y cuando vaya magnana al super....sacare una lata de sardinas!!......que tentadores se ven!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaLa petita de casa ja no és tant petita... que tinc 20 anys i el carnet de conduir!
ResponEliminaGràcies a tots per les vostres felicitacions!
-ANNA-
Sembla deliciós :O
ResponElimina