7/7/11

TIMBALS DE SÍNDRIA ALS ÀCIDS


El cítric, l’acètic i el làctic, probablement els tres àcids més utilitzats a les nostres cuines, i que aquí en Ferran Adrià, en una de les aportacions més senzilles i originals, combina amb la dolçor d'un bon tros de síndria madura ... ideal per un aperitiu d’un d’aquests calorosos matins d’estiu, que despertarà, segur, tots els nostres sentits de cop ...







Despatxeu

- 1 Tall de síndria gruixut
- Iogurt natural
- Vinagre balsàmic de Mòdena
- Llimona
- Oli d’oliva
- Formatge Parmesà
- Llavors de tomàquet
- Sal


Preparació

1.- Amb el tall de síndria, talleu els timbals/cubs d’uns 2,5 cm. de costat. Amb l’ajut d’una cullera de Paris, traieu en un dels seus cantons una bola de síndria.

2.- Dividiu els timbals de síndria en tres grups. En el primer, ompliu la cavitat amb una mica de vinagre de Mòdena i unes llavors de tomàquet. El segon, amb iogurt i una mica de formatge parmesà ratllat per sobre, i el tercer amb un petit bocí de llimona tallada en viu.

3.-Amaniu cada un dels timbals amb unes gotes d’oli d’oliva un pessic de sal ...i gaudiu-ho de gust

25 comentaris:

  1. Quines combinacions més atrevides Alfons!!!!
    Molt original, s'ahurà de tastar....
    Mai deixes de sorprendre.

    ResponElimina
  2. UUUUUUiiiiii, tinc un aperitiu amb sindria semblant a aquest, pendent de publicar a final de mes, tastarem aquests també, gràcies.
    Petonets

    ResponElimina
  3. M'imagino aixo quan ho presentes a taula... oh...ala... quantes exclamacions... segur.
    Un petonet

    ResponElimina
  4. Senzill i original a la vegada! S'ha de provar aquesta combinació de sabors tan refrescant!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  5. molt bo refrescant i molt saludable
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  6. Deu meu, m'he quedat bocabadada, mmmmmm ve moltissim de gust ara mateix.

    petons

    ResponElimina
  7. Doncs els ingredients son sencills, i el resultat espectacular, molt bona i original recepta, a més de fresqueta. Petons,

    ResponElimina
  8. Estupendo, vistoso y fresco.
    Con unos poco ingredientes y además habituales, un gran aperitivo
    Saludos

    ResponElimina
  9. Que original!! i quina presentació més xuli. M'agrada.

    Un petonet

    ResponElimina
  10. Quina cosa més bona i super refrescant!!!! segur que els faig m'encanta la síndria!
    Petonetss

    ResponElimina
  11. no coneixia aquest entrant i em sembla una combinació excel·lent

    ResponElimina
  12. Tot un tast de química sense química! Què original i què refrescant! I per cert m'encanta el nom de cullera de paris, no l'havia sentit mai. Buidador no té cap gràcia! Sempre em sorprens! Una abraçada!

    ResponElimina
  13. Una manera molt original de presentar i menjar la síndria.
    Petons.

    ResponElimina
  14. Hola,
    Unes combinacions delicioses. Deu ser una explosió de sensacions quan tastes aquest mini timbals. Apuntat!!!!!
    Petons

    ResponElimina
  15. Dit així sona molt bé!!! Només em falta tastar-la amb el làctic.
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  16. No sóc massa amant de la síndria, però reconec que és un aperitiu senzill, fresquet i curiós!

    ResponElimina
  17. Uns timbalets de síndria deliciosos i espectaculars!!

    ResponElimina
  18. qué refrescante!!! me gusta la receta ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.blogspot.com

    ResponElimina
  19. Tres formes diferents de menjar la síndria Ummmm que bona
    Una abraçada

    ResponElimina
  20. Una simple sandía, convertida en un aperitivo muy original y con una mezcla como sólo tu sabes hacer. Excelente!!!. besos

    ResponElimina
  21. Solo tuyo puede ser este aperitivo,atrevido y fantástico.Son de esos bocados que hay que probar.

    Un abrazo compañero ;)

    ResponElimina
  22. Quines combinacions tan originals i tan refrescants amb aquesta calor...

    ResponElimina
  23. Me parece una idea brutal! estos aperitivos de contrastes me "chiflan"!!!! tomo nota para impresionar a mis invitados ;) un beso

    ResponElimina
  24. Que preciosa manera de servir un aperitivo... y el sabor me lo imagino... muy bueno!

    ResponElimina
  25. Que receta tan buena, tan sencillita y tan bonita!!! Gracias por compartirla. Besos.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails