25/10/11

CREMA DE LLIMONA I FARIGOLA AMB ENCENALLS DE PINYA I TEULES D’ANIS


Una petita golafreria, per a posar el punt culminant a qualsevol àpat ... una delicada crema de llimona amb un suau punt de farigola, amb el contrapunt àcid de la pinya i el toc cruixent de les teules d'anis ...
rectifico...: una gran i deliciosa golafreria...!!




 Font: Jordí Butrón.


Despatxeu: (4 persones)

- ¼ de pinya
Per a les teules d’anís
-50 g de sucre
-25 de farina
-300 cc de llet calenta
-Un polsim de matafaluga
Per a la crema de farigola i llimona
-1/2 de llet
-80 g de sucre
-15 g de maizena
-4 rovells d’ou
-½ llimona ratllada
-Una branca de farigola



Preparació

1.-Talleu la pinya en tires llargues i primes

2.- Bulliu la llet amb la matafaluga i la mantega. Afegiu-hi el sucre i la farina. Quan ho tingueu enllestit, feu-hi formes - rodones allargades ..- tot estirant la massa en una placa de silicona. Poseu-ho al forn entre 7 i 9 minuts a 180 º. Quan ho traieu del forn  podeu acabar de donar-hi formes...

3.-Per a la crema de farigola. Bulliu la llet amb la farigola i la llimona.  Aboqueu-hi els rovells, el sucre i la maizena, Torneu-ho al foc suau, fins a espessir-ho

Muntatge

Ompliu els gotets amb la crema de farigola i llimona . Un cop freda poseu-hi alguns encenalls de pinya per sobre, decoreu-ho amb la teula d’anís ...i gaudiu-ho de gust

18 comentaris:

  1. UAU!! :D amb postres com aquestes, qui necessita plats principals?? Té una pinta boníiiiissima! :)

    ResponElimina
  2. Ohhhh!! Quina delicia!!! La crema de llimona amb el toc de farigola ha ser boníssima. I les teules em sembla que a casa ja no arribarien per poder afegir-lo al plat. Haurien volat!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Una varietat de sabors d'una gran riquesa, ha de ser bo de debò!

    ResponElimina
  4. Que maravilla, da gozo ver esta presentación y de sabor tiene que estar exquisito.

    Petonets

    ResponElimina
  5. Menos mal que has rectificado porque si que es un gran y delicioso postre con esos contrastes!!!. me encanta la mezcla y la presentación. Besos

    ResponElimina
  6. Soy golosa....lo reconozco!!......y ese postre con esos sabores es mio!.....que buena idea!!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  7. Han de quedar uns gotets molt aromatics i gustosos. Com sempre, una presenetacio perfecta i una combinacio de sabors i textures deliciosa.

    ResponElimina
  8. Ummm golafreria total, m'encanta!!!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  9. Yo me psao diréctamente al postre,si no te importa,aunque rompa el protocolo...que me díces?...Tremendamente resultón,lo intuyo delicioso compañero ;-))

    ResponElimina
  10. Quina delicia!!! Ho presentes com a postre i quedes com un rei!!
    Salutacions

    ResponElimina
  11. Que delícia de proposta ... feia temps que "gràcies" a Mr Blogger no podia fer comentaris ... m'he permès agafar la teva idea del rösti de moniato i fer la meva versió "felina", que publicaré en breu.

    ResponElimina
  12. Com molt bé dius una autentica golafreria, ha d’estar deliciós, queda a pendents
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. Una delicia sin duda!! Me han encantado tus presentaciones y tus fotos, un placer para la vista y seguro que tambien para el gusto!!

    Muchas gracias por pasarte por mi blog y por felicitarme, imagino que participas en el concurso verdad?? Pues gracias porque así he llegado a tu fantástico blog. Un saludo!!

    ResponElimina
  14. Es una petita golafreria per la seva mida, però gran pel seu sabor i presencia.
    Petons.

    ResponElimina
  15. Una crema deliciosa y muy aromática presentada divinamente!!! un beso

    ResponElimina
  16. Estupenda la receta, seguro me comeria dos, me encantan los citricos y esa presentación!!
    Bss

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails