11/5/09

BROWNIE TRIPLE XOCOLATA


Aquest cap de setmana i amb uns quants dies d’endarreriment, hem celebrat l’1 de maig. Com ja comença a ser una tradició dels darrers anys, aquest dia s’ha convertit en una excusa immillorable per un encontre amb els amics, tot fent una paella, i gaudint d’un dia de relax en plena natura. Aquests any el protagonista de la paella ha estat el pop, que acompanyat d’escopinyes, musclos i d’altres cloïsses, han fet una paella sorprenentment delicada, que no cal dir es va acabar amb un tres i no res. La nostra participació gastronòmica, va ser aquest brownie triple xocolata. La recepta la vaig trobar a Cuina per llaminers. Porta molta menys mantega que la majoria de brownies convencionals, tot i així es un pastis consistent, però que servit en petites porcions es, més que unes postres, un magnífic bombó per gaudir amb el cafè.







--> -->
Despatxeu: (per un brownie de 20x20cm)
-30 g de mantega
-115 g de xocolata negra
-62.5 ml d'aigua
-75 g de sucre
-60 g de farina
-40 g de cacau pur en pols
-2 ous grans
-1 cullerada petita d'essència de vainilla
-1/2 cullerada petita de bicarbonat sòdic
-un pols de sal
-1/2 tassa de xips de xocolata
Preparació:
1.-Prescalfeu el forn a 180ºC.

2.- En un cassó a foc baix barregeu l'aigua, la mantega i la xocolata.

3.- Ja fora del foc, afegiu el cacau en pols, el sucre, els ous i la vainilla. Barregeu-ho bé i tot seguit incorporeu-hi la farina tamisada, el bicarbonat, els xips de xocolata i la sal.

4.-Poseu-ho en un motlle quadrat de 20x20cm i feu-ho coure al forn uns 20 minuts aproximadament. Deixeu-ho refredar i serviu-ho en petits quadrats de 4x4... i gaudiu-ho de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails