7/5/09

MUFFINS DE LLIMA AMB LLAVORS DE GALLARET


Aquesta recepta m’ha vingut com anell al dit, per donar una simpàtica sortida a una petita ampolla d’oli de cacauet que tenia reservada al rebost. El sabor d’aquest oli combinat amb el de la llima, dona a aquests muffins un toc força exòtic i les llavors de gallaret s’encarreguen de donar-hi un toc divertit al tast. Es resultat és també fantàstic amb oli de gira-sol com alternativa.





Despatxeu per unes 20 unitats

-175 ml d’oli de cacauet/gira-sol
-225 g de farina
-1 culleradeta de llevat
-225 de sucre fi
-1 ou sencer i 1 clara
-150 ml de llet
-suc de ½ llima
-3 culleradetes de llavors de gallaret
-ratlladura de la llima


Preparació

1.-Escalfeu el forn a 180 º

2.-En un bol bateu l’ou, la clara, l’oli, la llet, el suc del llima i 2/3 parts de la ratlladura.

3.-A part, barregeu la farina tamisada, el llevat, el sucre i un pessic de sal, i ho afegiu delicadament a la preparació anterior, juntament amb 2 culleradetes de les llavors de gallaret

4.-Poseu la barreja en els motlles fins les 2/3 parts i repartiu per sobre les llavors i la ratlladura que us quedi. Poseu-ho a coure uns 25 minuts, i a gaudir-ho de gust.

1 comentari:

  1. Interessant recepta! el llevat que és en pols o del de pastisseria?

    Salutacions

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails