16/5/09

CABELL D’ÀNGEL


L’altre dia va arribar a les meves mans una pasteca, que és la mena de carabassa amb la que s’elabora el cabell d’àngel. Creia que això de fer cabell d’àngel era força complicat, però la veritat que el més difícil va ser partir la carabassa per la meitat ja que té la pell extremadament dura. Després de fer-ho amb un ganivet, gens recomanable, vaig saber que la millor manera d’obrir-la es, llançant-la a terra.! Així es que ànims …però procureu no esclafar-la !




Despatxeu:

-1 pasteca o carbassa de cabell d’àngel
-Sucre
-1 canonet de canyella
-1 llimona

Preparació:

1.- Feu coure la carbassa al forn, oberta en dues meitats, durant 1 hora.

2.- Un cop freda buideu-la , retireu les llavors, i poseu els filaments en aigua freda durant 8 hores, canviant l’aigua 1 parell de cops.

3.-Escorreu-ho amb les mans i poseu-ho a coure afegint el seu mateix pes amb sucre, 1 canonet de canyella, i la ratlladura d’una llimona. Remeneu de tant en tant fins que quedi acaramel·lat, aprox. 45 minuts i .. gaudiu-ho de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails