Un pa de pessic salat!?... I per que no? ...servit a petits bocins com aperitiu,.. per anar picant i anant fent boca... una bona pensada publicada per la revista “Hola” en un monogràfic de “Mi cocina” dedicat a les “Tapas y Parriladas”... un entreteniment digne de compartir el protagonisme a l’inici de qualsevol àpat.
DESPATXEU
-180g de farina
-1 sobret de llevat
-3ous
-3 cullerades d’oli d’oliva
-100 cc de llet
-50g de festucs verds pelats
-150gr de formatge gruyere ratllat
-150 gr de salsa pesto
-sal i pebre
PREPARACIO
1.- Prescalfeu el forn a 180º
2.- Barregeu els ous, l’oli, la llet, el llevat i la farina. Després incorporeu-hi el pesto, el formatge i els festucs fets bocins. Salpebreu-ho si us cal i ompliu un motlle per anar al forn . Enforneu-ho durant uns 25-30 m.
3.- Deixeu-ho refredar, talleu-lo a cubs i..... gaudiu-ho de gust !!
2.- Barregeu els ous, l’oli, la llet, el llevat i la farina. Després incorporeu-hi el pesto, el formatge i els festucs fets bocins. Salpebreu-ho si us cal i ompliu un motlle per anar al forn . Enforneu-ho durant uns 25-30 m.
3.- Deixeu-ho refredar, talleu-lo a cubs i..... gaudiu-ho de gust !!
Clar que sí! Un pa de pessic salat!
ResponEliminaHa de ser molt bo!! Per picar abans d'un àpat, talladet a dauets com has fet tu, genial!
Serà qüestió de provar-lo!
Jo també ho vaig trobar força original i bo.. i permet moltes variants !!
ResponEliminaHolaaaaaaa!!!! quina idea més bona!!! la copio perquè penso mirar de fer aquest pa tan abellidor...petonets
ResponEliminaM'agrada molt aquest pa de pessic salat! El versionaré i farà cap a la meva col·lecció de cocs, jejej.
ResponEliminaPTNTS
Dolça