5/7/09

PA DE PESSIC DE PESTO AMB FESTUCS



Un pa de pessic salat!?... I per que no? ...servit a petits bocins com aperitiu,.. per anar picant i anant fent boca... una bona pensada publicada per la revista “Hola” en un monogràfic de “Mi cocina” dedicat a les “Tapas y Parriladas”... un entreteniment digne de compartir el protagonisme a l’inici de qualsevol àpat.





DESPATXEU

-180g de farina
-1 sobret de llevat
-3ous
-3 cullerades d’oli d’oliva
-100 cc de llet
-50g de festucs verds pelats
-150gr de formatge gruyere ratllat
-150 gr de salsa pesto
-sal i pebre

PREPARACIO

1.- Prescalfeu el forn a 180º

2.- Barregeu els ous, l’oli, la llet, el llevat i la farina. Després incorporeu-hi el pesto, el formatge i els festucs fets bocins. Salpebreu-ho si us cal i ompliu un motlle per anar al forn . Enforneu-ho durant uns 25-30 m.

3.- Deixeu-ho refredar, talleu-lo a cubs i..... gaudiu-ho de gust !!

4 comentaris:

  1. Clar que sí! Un pa de pessic salat!
    Ha de ser molt bo!! Per picar abans d'un àpat, talladet a dauets com has fet tu, genial!
    Serà qüestió de provar-lo!

    ResponElimina
  2. Jo també ho vaig trobar força original i bo.. i permet moltes variants !!

    ResponElimina
  3. Holaaaaaaa!!!! quina idea més bona!!! la copio perquè penso mirar de fer aquest pa tan abellidor...petonets

    ResponElimina
  4. M'agrada molt aquest pa de pessic salat! El versionaré i farà cap a la meva col·lecció de cocs, jejej.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails