23/7/09

PASTÍS DE XOCOLATA A LA MENTA

Si els vasets de crema de iogurt de l’últim post van complir totalment les expectatives, les postres no es van quedar enrere...
-->a l’alçada superant l’entorn. Un pastís tan sols apte pels més xocoadictes, pràcticament xocolata pura, però alhora lleuger, suau i sorprenentment refrescant gràcies al delicat perfum de la menta. Una delícia!! --> Ah! per cert! La casa en qüestió está a la venda.... per si algú pot estar-hi interessat ....








Font: “Lecturas especial cocina sana y ligera”

Despatxeu
Per la base
-1 paquet de galetes Maria
-100 g de mantega
- 2 cullerades de cacau
Per la crema de xocolata
-225 g de xocolata
-220 ml de nata per muntar
-3 rovells d’ou
-4 branquillons de menta fresca
-1 cullerada de sucre

Preparació

1.-Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega i el cacau. Feu la base d’un motlle rodó d’uns 20 cm. Enforneu-ho durant uns 15 m, a 180 º. Deixeu-ho refredar.

2.-Escalfeu la nata amb els branquillons de menta, i deixeu-ho infusionar. Coleu-ho i afegiu-ho a la xocolata esmicolada tot remenant fins que quedi una crema homogènia

3.- Poseu al bany Maria els rovells amb el sucre i bateu-ho fins que comenci a espessir. Barregeu-ho amb la xocolata.

4.- Aboqueu la crema de xocolata sobre la base de galetes i poseu-ho al nevera unes hores fins que qualli. Desmotlleu-lo i empolsineu-lo amb cacau en pols .....i gaudiu-ho de gust !!

2 comentaris:

  1. M'encanta la xocolata! És una de les meves debilitats... la menta li dóna una toc refrescant oi? Segur que era boníssim! Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. A mi també m'encanta la xocolata, i en aquest pastís el toc de menta fa una combinacio molt delicada i molt afortunada. Una abraçada

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails