Si els vasets de crema de iogurt de l’últim post van complir totalment les expectatives, les postres no es van quedar enrere...
-->Font: “Lecturas especial cocina sana y ligera”
Despatxeu
Per la base
-1 paquet de galetes Maria
-100 g de mantega
- 2 cullerades de cacau
Per la crema de xocolata
-225 g de xocolata
-220 ml de nata per muntar
-3 rovells d’ou
-4 branquillons de menta fresca
-1 cullerada de sucre
Preparació
1.-Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega i el cacau. Feu la base d’un motlle rodó d’uns 20 cm. Enforneu-ho durant uns 15 m, a 180 º. Deixeu-ho refredar.
2.-Escalfeu la nata amb els branquillons de menta, i deixeu-ho infusionar. Coleu-ho i afegiu-ho a la xocolata esmicolada tot remenant fins que quedi una crema homogènia
3.- Poseu al bany Maria els rovells amb el sucre i bateu-ho fins que comenci a espessir. Barregeu-ho amb la xocolata.
4.- Aboqueu la crema de xocolata sobre la base de galetes i poseu-ho al nevera unes hores fins que qualli. Desmotlleu-lo i empolsineu-lo amb cacau en pols .....i gaudiu-ho de gust !!
1.-Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega i el cacau. Feu la base d’un motlle rodó d’uns 20 cm. Enforneu-ho durant uns 15 m, a 180 º. Deixeu-ho refredar.
2.-Escalfeu la nata amb els branquillons de menta, i deixeu-ho infusionar. Coleu-ho i afegiu-ho a la xocolata esmicolada tot remenant fins que quedi una crema homogènia
3.- Poseu al bany Maria els rovells amb el sucre i bateu-ho fins que comenci a espessir. Barregeu-ho amb la xocolata.
4.- Aboqueu la crema de xocolata sobre la base de galetes i poseu-ho al nevera unes hores fins que qualli. Desmotlleu-lo i empolsineu-lo amb cacau en pols .....i gaudiu-ho de gust !!
M'encanta la xocolata! És una de les meves debilitats... la menta li dóna una toc refrescant oi? Segur que era boníssim! Una abraçada!!
ResponEliminaA mi també m'encanta la xocolata, i en aquest pastís el toc de menta fa una combinacio molt delicada i molt afortunada. Una abraçada
ResponElimina