28/7/09

PASTÍS DE PINYA I COCO


Aquesta és una recepta treta de la cuina de casa. Una gran descoberta en el món dels blogs de cuina en català. El vaig trobar quan el seu comptador de visites marcava més o menys, el que ara marca el meu.., bé potser que una mica més...però d’això ja fa un munt de dies. Des de llavors he fet moltes de les seves postres i sempre surten tal i com la Gemma les explica ... Aquestes d’avui...acabades de sortir de la nevera, ben fresquetes, son senzillament.... delicioses!!






Despatxeu: (per 6 persones)

-1 llauna petita de pinya en almívar o al natural
-100g de sucre
-100g de coco ratllat
-200ml de nata líquida per muntar
-4 fulls de gelatina
-150g de galetes Maria
-80g de mantega
-1 cullerada de sucre

Preparació:

1.-Fer la base del pastís barrejant les galetes esmicolades, el sucre i la mantega fosa. Coure-ho 10 minuts al forn a 180º.

2.-Triturar la pinya i el sucre amb el túrmix i afegir el coco ratllat. Remullar la gelatina amb aigua freda.

3.-Escalfar 100ml de l'almívar de la pinya, desfer-hi la gelatina i barrejar amb la resta del puré. Muntar la nata i afegir-la amb compte a la barreja. Abocar-ho sobre la base de galetes i reservar a la nevera fins el moment de servir.

4.-Per decorar, preparar una mica de gelatina amb la resta de l’almívar i abocar per sobre el pastís un cop hagi quallat .....i gaudiu-ho de gust !!

3 comentaris:

  1. És molt i molt bo aquest pastís!! Ho puc correborar!
    La Gemma de la Cuina de Casa és la reina dels postres! Bona tria i bona descoberta! Petons!

    NUNI

    ResponElimina
  2. no tens pas mal gust, el bloc de la gemma en tema de postres és dels millorets que hi ha, i a més s'encarrega d'organitzar classes de cuina per a blocaires, de manera que si algun dia t'animes, t'hi pots apuntar i potser ens hi trobarem.

    ResponElimina
  3. És una molt bona pensada, mai he fet cap curset de cuina i la proposta em tempta, Gràcies per la sugeriencia manel

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails