De nou, inspirat en un monogràfic de la revista “Hola”, en aquest cas el dedicat a la fruita. Unes postres lleugeres, senzilles, perfumades, refrescants i RELAXANTS per acabar un sopar d’una plàcida nit d’estiu.
-->
Despatxeu ( per uns 4 vasets)
-1/4 de meló
-100 g de sucre
-150 cc d’aigua
-4-6 llavors de cardamom
-Suc de ½ llimona
-3-4 bràctees i flors de til·la, (es pot fer servir un sobret per fer infusions) .
Preparació
1.- En un cassó amb l'aigua abocar-hi el sucre, el suc de llimona, les llavors de cardamom i les fulles de til·la. Porteu-ho fins l’ebullició i deixeu-ho uns deu minuts més a foc lent. Retireu-ho i deixeu-ho refredar
2 .- Feu les boles de meló i poseu-les en els vasets, i aboqueu-hi per sobre l’arrop filtrat
3 .- Serviu-ho molt fred i..... gaudiu-ho de gust !!
Quin postre més refrescant i relexant!! D'on treus aquestes fulles tant xules que decoren? Una abraçada!
ResponEliminaTé una pinta increïble; me l'apunto per qualsevol dia d'aquest estiu.
ResponEliminahola Nuni/Cuinetes!
ResponEliminasón fulles del mateix til ler, les que protegeixin la flor i que juntament amb elles s'utilitzen per fer les infusions,- i per decorar postres ;-)
Una abraçada
Hola M. Pau!
ResponEliminai són delicades i super senzilles de fer, Anims !!