16/11/09

TARTALETES AMB CHUTNEY DE CEBA CONFITADA I FORMATGE

Si bé la idea inicial era fer un chutney casolà, entre els prestatges de la botiga Delishop, vaig trobar aquest chutney de ceba confitada, i vaig decidir-me per provar-lo ... una formula ideal per a tots aquells que prefereixin passar menys estona a la cuina però sense renunciar a muntar fàcilment una petita delicadesa. Els formatges són a la vostra elecció, aquí he fet servir dos fantàstics formatges de cantabria, un de cabra, de la zona dels “Picos de Europa”, i l'altre d'ovella, de la vall de Valderredibles,.

PETIT XEF ha seleccionat aquesta recepta com els entrants del seu menú del dia 24 d'octubre 2009... ,i no cal dir que, novament, m'ha fet molta il.lusió.... :- )





Despatxeu
-1 làmina de pasta brisa
-Chutney de ceba confitada
-Formatges
-Olivada

Preparació

1-Feu les tartaletes tallant la làmina de pasta en discos adequats a la mida dels vostres motlles, i enforneu-los segons les indicacions del fabricant.

2-Un cop fredes, farciu-les amb una culleradeta del chutney, poseu-hi els bocinets dels formatges escollits i un petit botó d’olivada ..... i gaudiu-ho de gust.

7 comentaris:

  1. Clar que sí! Trobar bons productes que ens facilitin i agilitzin fer un bon àpat, i sobretot quan cuines tants plats diferents, va la mar de bé! Conec Delishop i hi he comprat diversos productes, tahina, sèsam negre, cuscús, obleas d'arròs... és una bona descoberta! Un aperitiu fantàstic!! Petons!!

    ResponElimina
  2. Buscaré aquest chutney que recomanes, quan tens un dinar amb molt colla va bé recórrer a algunes preparacions ja fetes i que siguin bones...
    Els formatge d'Astúries són bonísims, nosaltres hi vam provar un Cabrales espectacular...

    ResponElimina
  3. Un aperitiu boníssim per aquestes festes!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Quin aperitiu mes bo!! Amb els ingredients que porta no pot fallar!
    Petons!

    ResponElimina
  5. St Hilari! el teu blog s' està convertint en un dels meus llocs de referència, genial tot el que fas, amb unes idees fantàstiques quan necessitem quedar d' allò més bé, moltes gràcies per tots els teus consells!!

    Un petó! Beth

    PD: fa dies q no passava per aquí, he tingut un munt de problemes amb internet últimament!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails