Si aquesta recepta creieu haver-la vist anteriorment en algun quiosc, és molt probable que esteu en el cert. És la surt a la portada del darrer número de Lecturas Cocina Invierno, una recepta que es fa mirar, tot i que com diu el meu fill no deixa de ser una forma força embolicada de menjar unes mongetes bullides i formatge,... i té raó,... però no creieu que els ulls també serveixen per menjar ?
Despatxeu (Per 4 persones)
- 200 gr. de mongetes verdes planes.
-1 rulo de formatge de cabra
-2 tomàquets
-Llavors de sèsam
-Oli, vinagre, mostassa i mel
Preparació
1.- Renteu les mongetes verdes, escapceu-hi les puntes i talleu-les longitudinalment en dues o tres tires fines. Poseu-les a bullir en força aigua amb sal, fins que siguin tendres. Escorreu i reserveu.
2.-Talleu els tomàquets en petits daus, i el formatge en quatre bocins del mateix tamany
3.-Folreu l’interior de quatre tasses amb paper film i disposeu-hi les tires de mongetes ordenadament formant dues capes entrecreuades format una mena de niu. Ompliu-lo amb el formatge, i uns quants daus de tomàquet. Tanqueu el paper film formant com una bola, i guardeu-ho a la nevera
4.- feu una vinagreta amb tres parts d’oli per una de vinagre, una de mel i una de mostassa.
Muntatge
Retireu el paper fils als embolcalls, poseu-los al plat i els amaniu amb la vinagreta unes llavors de sèsam . ... i gaudiu-ho de gust
1.- Renteu les mongetes verdes, escapceu-hi les puntes i talleu-les longitudinalment en dues o tres tires fines. Poseu-les a bullir en força aigua amb sal, fins que siguin tendres. Escorreu i reserveu.
2.-Talleu els tomàquets en petits daus, i el formatge en quatre bocins del mateix tamany
3.-Folreu l’interior de quatre tasses amb paper film i disposeu-hi les tires de mongetes ordenadament formant dues capes entrecreuades format una mena de niu. Ompliu-lo amb el formatge, i uns quants daus de tomàquet. Tanqueu el paper film formant com una bola, i guardeu-ho a la nevera
4.- feu una vinagreta amb tres parts d’oli per una de vinagre, una de mel i una de mostassa.
Muntatge
Retireu el paper fils als embolcalls, poseu-los al plat i els amaniu amb la vinagreta unes llavors de sèsam . ... i gaudiu-ho de gust
Unas judías de pasarela.Que plato tan elegante y desde luego una forma muy original de comer judías.
ResponEliminaComo siempre Alfons te felicito por tu buen gusto.
Un cordial saludo
Menudas judías, una combinación estupenda, un bocado perfecto.
ResponEliminasALUDOSSSSSSSSSS
Quina paciencia, anar col·locant els fessolets ordenats!!! Tenen molt bona pinta, aixi fins hi tot s'ho menja el que no li agraden les verdures!!!
ResponEliminauau!! quina recepta! no ho havia vist mai així!!! una altra per nota..
ResponEliminaMarededéusenyor, quin bé de déu de farcellets, estan mooolt ben fets, son d'una exquisidesa excelent. Un petó enorme. Amic.
ResponEliminajejeje Alfons, el teu fill et desfà tota la feina en un tres i no res! :)
ResponEliminaPerò tens raó, mengem molt pels ulls!
Petons!
No se m'hauria acudit mai utilitzar mongetes (tan primes!) per fer d'embolcall... en canvi veig que queda la mar de bé!
ResponEliminaTots dos teniu raó, tu i el teu fill, je je je...
Alfons, el queso de cabra no me gusta, pero lo cambio por otro y a probar esta receta :)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
El teu fill tota la raó, pero la veritat es que la presentació es veu espectacular, felicitats
ResponEliminaOstres, ostres, ostres amb aquests nens!!!! no poden callar mai! En un moment et tiren per terra l'autoestima! I que macos que són, oi? Si, si, encantadors! Tenen sort que són els nostres fills perquè sinó....
ResponEliminaT'han quedat FANTÀSTICS!
Tens més raó que un sant!! aquesta recepta es fa mirar, sigui a la portada del Lecturas o al teu bloc.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Com m'agraden les mongetes verdes encara que no ho sembli donen força més joc a la cuina del que la gent es pensa. M'agraden aquests embolcalls. Ptons
ResponEliminaI tant que mengem per la vista! Tinc una filla que quan poso un plat de mongeta bullida em diu que és menjar de malalts. No crec que em digués el mateix amb aquesta presentació!
ResponEliminaUna abraçada
Sr. Alfons,
ResponEliminaaixí tothom menja mongetes tendres ehhhh.
Espectacular!.
Jo també tinc la revista Lecturas on hi ha aquesta recepta a la portada. De fet, la vaig comprar perquè em va cridar molt l'atenció, ara només em falta fer-la. Tu m'has passat a davant, je, je.
ResponEliminaUna recepta senzilla però mol vistosa, una manera diferent i mes gustosa de menjar mongeta tendre
ResponEliminaPetons
jajajajaja jo també l'havia ullat aquesta recepta a la "revista" però la teva està genial i la foto m'encanta, veure com regalima la vinagreta...
ResponEliminaEstic completament d'acord amb el teu fill, però jo que no sóc gaire de verdures és la manera ideal de menjar-ne: tunejades. I, i tant que compta la vista!
Besets
Doncs a mi mhan cautivat per l'imatge a mes es que t'han sortit perfectes.
ResponEliminaMuas!
Quina bona pinta! Aquests farcellets són maquíssims, i deuen ser boníssssims!
ResponEliminaHmm quina combinació més interessant! Avui en faré a veure com surten.
ResponElimina