22/2/10

EMBOLCALLS DE MONGETA TENDRA AMB FORMATGE DE CABRA

Si aquesta recepta creieu haver-la vist anteriorment en algun quiosc, és molt probable que esteu en el cert. És la surt a la portada del darrer número de Lecturas Cocina Invierno, una recepta que es fa mirar, tot i que com diu el meu fill no deixa de ser una forma força embolicada de menjar unes mongetes bullides i formatge,... i té raó,... però no creieu que els ulls també serveixen per menjar ?





Despatxeu (Per 4 persones)

- 200 gr. de mongetes verdes planes.
-1 rulo de formatge de cabra
-2 tomàquets
-Llavors de sèsam
-Oli, vinagre, mostassa i mel


Preparació

1.- Renteu les mongetes verdes, escapceu-hi les puntes i talleu-les longitudinalment en dues o tres tires fines. Poseu-les a bullir en força aigua amb sal, fins que siguin tendres. Escorreu i reserveu.

2.-Talleu els tomàquets en petits daus, i el formatge en quatre bocins del mateix tamany

3.-Folreu l’interior de quatre tasses amb paper film i disposeu-hi les tires de mongetes ordenadament formant dues capes entrecreuades format una mena de niu. Ompliu-lo amb el formatge, i uns quants daus de tomàquet. Tanqueu el paper film formant com una bola, i guardeu-ho a la nevera

4.- feu una vinagreta amb tres parts d’oli per una de vinagre, una de mel i una de mostassa.


Muntatge

Retireu el paper fils als embolcalls, poseu-los al plat i els amaniu amb la vinagreta unes llavors de sèsam . ... i gaudiu-ho de gust

20 comentaris:

  1. Unas judías de pasarela.Que plato tan elegante y desde luego una forma muy original de comer judías.
    Como siempre Alfons te felicito por tu buen gusto.

    Un cordial saludo

    ResponElimina
  2. Menudas judías, una combinación estupenda, un bocado perfecto.
    sALUDOSSSSSSSSSS

    ResponElimina
  3. Quina paciencia, anar col·locant els fessolets ordenats!!! Tenen molt bona pinta, aixi fins hi tot s'ho menja el que no li agraden les verdures!!!

    ResponElimina
  4. uau!! quina recepta! no ho havia vist mai així!!! una altra per nota..

    ResponElimina
  5. Marededéusenyor, quin bé de déu de farcellets, estan mooolt ben fets, son d'una exquisidesa excelent. Un petó enorme. Amic.

    ResponElimina
  6. jejeje Alfons, el teu fill et desfà tota la feina en un tres i no res! :)
    Però tens raó, mengem molt pels ulls!
    Petons!

    ResponElimina
  7. No se m'hauria acudit mai utilitzar mongetes (tan primes!) per fer d'embolcall... en canvi veig que queda la mar de bé!
    Tots dos teniu raó, tu i el teu fill, je je je...

    ResponElimina
  8. Alfons, el queso de cabra no me gusta, pero lo cambio por otro y a probar esta receta :)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  9. El teu fill tota la raó, pero la veritat es que la presentació es veu espectacular, felicitats

    ResponElimina
  10. Ostres, ostres, ostres amb aquests nens!!!! no poden callar mai! En un moment et tiren per terra l'autoestima! I que macos que són, oi? Si, si, encantadors! Tenen sort que són els nostres fills perquè sinó....
    T'han quedat FANTÀSTICS!

    ResponElimina
  11. Tens més raó que un sant!! aquesta recepta es fa mirar, sigui a la portada del Lecturas o al teu bloc.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  12. Com m'agraden les mongetes verdes encara que no ho sembli donen força més joc a la cuina del que la gent es pensa. M'agraden aquests embolcalls. Ptons

    ResponElimina
  13. I tant que mengem per la vista! Tinc una filla que quan poso un plat de mongeta bullida em diu que és menjar de malalts. No crec que em digués el mateix amb aquesta presentació!
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Sr. Alfons,
    així tothom menja mongetes tendres ehhhh.
    Espectacular!.

    ResponElimina
  15. Jo també tinc la revista Lecturas on hi ha aquesta recepta a la portada. De fet, la vaig comprar perquè em va cridar molt l'atenció, ara només em falta fer-la. Tu m'has passat a davant, je, je.

    ResponElimina
  16. Una recepta senzilla però mol vistosa, una manera diferent i mes gustosa de menjar mongeta tendre
    Petons

    ResponElimina
  17. jajajajaja jo també l'havia ullat aquesta recepta a la "revista" però la teva està genial i la foto m'encanta, veure com regalima la vinagreta...
    Estic completament d'acord amb el teu fill, però jo que no sóc gaire de verdures és la manera ideal de menjar-ne: tunejades. I, i tant que compta la vista!
    Besets

    ResponElimina
  18. Doncs a mi mhan cautivat per l'imatge a mes es que t'han sortit perfectes.

    Muas!

    ResponElimina
  19. Quina bona pinta! Aquests farcellets són maquíssims, i deuen ser boníssssims!

    ResponElimina
  20. Hmm quina combinació més interessant! Avui en faré a veure com surten.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails