Avui unes postres molt i molt senzilles de fer però que a taula tenen l’èxit garantit . Són tan atractives, suaus i perfumades que sempre queda un racó per assaborir-les, tant sigui en un àpat frugal o en un de més generós.
Despatxeu
-1 llimona
-3 clares d'ou
-60 gr. de sucre
-1 cullerada de sucre de llustre
-40 gr. de Maizena
-2 gots de llet
-Cacau pols
Preparació
1.- Renteu la llimona i amb la pell feu unes tiretes (sense lo blanc). En un cassó poseu-hi un got d'aigua i coeu-hi les tiretes de pell de llimona durant uns parell de minuts. Escorreu-les i reserveu-les per la guarnició
2.- Munteu les clares a punt de neu, afegiu-hi el sucre de llustre i reserveu-ho a la nevera.
3.- Amb un altre cassó, barregeu-hi la maizena, el sucre i la llet i bateu-ho durant uns minuts fins que espesseixi. Després d'uns 2 o 3 minuts afegiu-hi el suc de la llimona espremut i una mica de l’aigua aromatitzada amb la pell de llimona.
4.-Finalment afegiu-hi les clares a punt de neu tot remenant el conjunt de forma envolvent i suau.
Muntatge
Aboqueu-ho en els gots i guardeu-los en fred. En el moment de servir empolsineu-ho amb el cacau en pols, decoreu-ho amb les tiretes de pell de llimona. ... i gaudiu-ho de gust.
2.- Munteu les clares a punt de neu, afegiu-hi el sucre de llustre i reserveu-ho a la nevera.
3.- Amb un altre cassó, barregeu-hi la maizena, el sucre i la llet i bateu-ho durant uns minuts fins que espesseixi. Després d'uns 2 o 3 minuts afegiu-hi el suc de la llimona espremut i una mica de l’aigua aromatitzada amb la pell de llimona.
4.-Finalment afegiu-hi les clares a punt de neu tot remenant el conjunt de forma envolvent i suau.
Muntatge
Aboqueu-ho en els gots i guardeu-los en fred. En el moment de servir empolsineu-ho amb el cacau en pols, decoreu-ho amb les tiretes de pell de llimona. ... i gaudiu-ho de gust.
Esta receta a mi marido le va a encantar. Esta noche lo sorprendo.
ResponEliminaBesos.
Una vez más un postre, aunque sencillo,elegante,perfumado y digestivo para depues de una buena comida.
ResponEliminaUn abrazo alfons!!
tengo unas claras de huevo pasteurizadas que no se que hacer con ellas, con tu receta les daré salida ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Ets el rei de les presentacions! Unes postres que acaben agradant a tothom.
ResponEliminaSalut!
Q facil de fer....i quina presentació!
ResponEliminaUna salutació,
L'èxit està assegurat. Ptons
ResponEliminaM'agrada molt aquesta recepta!!! molt freda i digestiva!! Petonets.
ResponEliminaM'agraden molt les mousse que no porten nata, així queden molt més lleugeres. I amb l'àcid de l allimona, aquests gotets han de ser molt refrescants., ideals com a postres d'un gran dinar.
ResponEliminaUnes postres digestives i mol llamineres, un got mes a la llista
ResponEliminaPetons
Te ha quedado fenomenal, la mousse de limon es la que más me gusta.
ResponEliminaSaludosssss
M'encanten, a més és fàcil, res empalagosa i té una presentació a taula la mar de divina. Petons noi.
ResponEliminaEts el rei dels gotets! molt bona la mousse de llimona, com a final d'apat i lleuger al no portar nata... una altra a la llista de pendents! :-)
ResponElimina...quina cosa més bona...has probat de fer-ho amb taronja o mandarina?
ResponEliminaSeren sencilles, però a mi m'has ajudat he fet varies mousses i no m'acabaven de fer el pes i ara veient la teva recepta penso que ja sé on m'equivocava. T'explicaré.
ResponEliminaMuas!
Unes postres lleugeres i refrescants. M'afegeixo a la proposta de la Marta de provar-ho amb taronja o mandarina.
ResponEliminaJo la faig amb nata i gelatina (http://elmondelacuina.blogspot.com/2009/01/mousse-de-llimona.html), enlloc de Maizena i llet, però suposo que aquesta deu quedar més lleugera.
ResponEliminaDe totes maneres, unes postres amb llimona sempre van bé després d'un menjar copiós!
Alfons, ja les he fetes en breu les penjaré, bonìssimes Moltes gracies.
ResponEliminaMuas!
Me gusta los postres con base de cítricos, son refrescantes y suaves para acompañar una copiosa comida. Además tu receta parece sencilla. Gracias por compartirla.
ResponEliminaPetonets
Un dubte, amb aquests ingredients, per a quants gots o persones hi ha?
ResponEliminaQue bones que semblen, i molt refrescants!!! M'agrada molt la presentació...
ResponEliminaAlfons, ara que ja fa bon temps aquesta mousse de llimona em ve molt de gust: la faré!!!! :)
ResponEliminaSalutacions
www.bruixesalacuina.blogspot.ch
Bones! Quina quantitat es una mica daigua?
ResponElimina