Quan en els fòrums gastronòmics comencen a sentir-se els primers rumors cap a la ja tradicional operació bikini, aquest any m'apunto amb aquesta proposta fàcil, saborosa i saludable, per a tots aquells que s'animin a no quedar-se només amb les bones intencions ....
Despatxeu ( per uns 4 gotets)
-1 kiwi
-100 gr. de mató
-1 cull. de mel
-1 taronja
- un grapat de maduixes
Elaboració
1-Peleu i tritureu el kiwi fins que uns quedi un puré. Aboqueu-ho en els gotets fent la primera capa
2-Tritureu el mató amb la mel i un rajolí del suc de la taronja. Aboqueu-ho en els gotets fent la segona capa
3-.Talleu les maduixes en bocins i barregeu-los amb la resta del suc de taronja . Aboqueu-ho en els gotets i acabar d’omplir-los ... i gaudiu-ho de gust.
-1 kiwi
-100 gr. de mató
-1 cull. de mel
-1 taronja
- un grapat de maduixes
Elaboració
1-Peleu i tritureu el kiwi fins que uns quedi un puré. Aboqueu-ho en els gotets fent la primera capa
2-Tritureu el mató amb la mel i un rajolí del suc de la taronja. Aboqueu-ho en els gotets fent la segona capa
3-.Talleu les maduixes en bocins i barregeu-los amb la resta del suc de taronja . Aboqueu-ho en els gotets i acabar d’omplir-los ... i gaudiu-ho de gust.
Alfons, hola guapo,
ResponEliminaLa platja són dos dies i aquest postre de mató és irresistible! Magnífica combinació de colors, textures i què dir del gust...Excel·lent, una vegada més! És genial, l'apunto ;)
Petonets i bon cap de setmana,
Marina
AY Alfons que vasicos mas ricos,me gustan con pasión todas las frutas y como amante de los quesos,el mató con miel de mis postres favoritos.Nunca olvidaré, una de mis primeras salidas,viviendo ya en Barcelona, que hice a Montserrat hace ya mas de 20 años,en los puestos callejeros,degustar un mató con miel,sublime,mira hasta donde me ha llevado este postre ;))
ResponEliminaUn abrazo y muy feliz fin de semana!!!
Uau, quina proposta, jo hauré de canviar el mató per un altre tipus de formatge, q aqui el mato ni en pintura...ho tastatem!
ResponEliminaUna abraçada,
Bo, bonic, sa i light. Què més es pot demanar? Si totes les receptes de l'operació biquini fossin com aquesta, em sembla que estariem de règim tot l'any ;)
ResponEliminaQué rico y natural!!! me guardas un vasito?
ResponEliminapetonets.
Amb receptes així, benvinguda sigui l¡operació bikini.
ResponEliminaMuas!
je reste sans voix devant ces magnifique et splendides verrines, bravo
ResponEliminabonne journée
En mi caso la operación "túnica Demis Roussos" pues va a ser lo único que me pueda poner despues de ver todas estas maravillas.
ResponEliminaun biquiño
Ostres noi quin contrast de colors... m'encanta!!!
ResponEliminaOperació bikini innaugurada!!!
Petonets!!
Amb ingredients que segur que tothom tenim a casa, saborós, sa, fàcil de fer i per menjar ràpidament per aprofitar totes les vitamines!.
ResponEliminaTres sabores deliciosos y naturales. Me encanta la combinación.
ResponEliminaVistós,fresc,vitamínic...queden més adjectius?,entre tots estem trovant-li les mil i una virtuds a aquests gotets!gràcies per tan bones i refrescants idees!A reveure,mercè.DC
ResponEliminaun vasito delicioso que me viene fenomenal para mi particular operación bikini (que comenzó en navidades cojona) :S
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Què bonic i que bo! I si a sobre no ens engreixa massa el "michelín" que més volem?
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quin gotet mes bó i saludable, i a mes d'una presència inmillorable.
ResponEliminapetons
Ara.
Bien sencillo y no por ello menos presentable y buenísimo.
ResponEliminaSaludos
Este vasito de frutas adem´s e sano muy rico, una mezcla que me gusta.
ResponEliminasaludosssss
buena semana
Alfons, aquests gotets deliciosos i preciosos!! I amb el mató... mmm!! Una combinació fantàstica!
ResponEliminaPer cert, gràcies per la teva resposta. ;)
Petons!
Amb els ingredients més quotidians ens fas uns gotets de pur luxe.
ResponEliminaPetonets
Bon dia estimat amic, perdona per no haver pogut passar-nos tan sovint!! Ara ja som ens tens aquí, al·lucinants i contents amb les teves receptes. Tens un do, Alfons, un do que et permet cuinar i preparar menges exquisides i presentar-les com si fossin petites obres d'art.
ResponEliminaEnhorabona, estimat.
M'encanta la combinació de colors! És com mirar la primavera a través d'un got. I la combinació de gustos també m'ha agradat molt! L'hem fet a casa i s'ha acabat ràpid, ràpid!Gràcies per la recepta
ResponElimina