Tot i que a primer cop d'ull, a algú li va semblar una mena píndola mida XXXL, la veritat és que a ningú li importaria que es tractés de la primera medicina de lliure dispensació, sense efectes secundaris no desitjats, recomanada per a totes les edats i plena de sabors i vitamines ... vaja ... l'enveja de tota la farmacopea...
Despatxeu:
-200cc de nata líquida
-200 cc de llet
-3 fulles de gelatina
-100 gr. de sucre
-½ kg. de maduixes
-el suc de mitja llimona
-50 cc. d'aigua.
-coco ratllat
Elaboració
1.-Per a la panna cotta.- Poseu les fulles de gelatina en remull amb una mica d’aigua. En un cassó poseu-hi la nata líquida, la llet i la meitat del sucre i porteu-ho fins l’ebullició. Retireu del foc, i incorporeu-hi la gelatina.
2.-Per al coulis de maduixes. Deixeu marinant les maduixes tallades a bocins amb el suc de llimona durant un parell d’hores. Prepareu un almívar amb l'aigua i la resta del sucre a foc suau, durant uns dos o tres minuts. Retireu-ho del foc i afegiu-hi les maduixes marinades amb el suc de llimona. Tritureu-ho, si voleu que quedi més fi, podeu colar-ho. Reserveu-ho
3.-Torreu en una paella, remenant tota l’estona, un parell de culleradetes de coco ratllat fins que es dauri. Reserveu-ho
Muntatge
Ompliu els gotets amb la panacotta y deixeu-ho refredar fins que qualli. Feu la segona capa amb el coulis de maduixa, empolsineu-ho amb el coco torrat ... i gaudiu-ho de gust.
Excel·lent píndola pel mal de cap! D'aquesta ningú en faria fàstics, ara bé, res d'empasssar-la sencera, assaborir-la culleradeta a culleradeta, jejej
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Oleee, quins gotets, q te'ls han fet especialment per tu? segur q els feien i deien, aixo per les receptes de l'Alfons! m'encanta...
ResponEliminauna abraçada,
Dons ja pots fer una recepta de dues píndoles d'aquestes. M'he enamorat del gotet. Ets un crakkk
ResponEliminaPetonets
¡EXCELENTE! Tienen un aspecto fabuloso, mis felicitaciones. Un beso.
ResponEliminaMarchando un gotet para mi pobre cabeza y unos cuantos para mis cervicales...que delicia,me gusta la panna-cotta,me encanta el coulis y el GOT,es de lo mas Chic...como siempre!!
ResponEliminaUn beso
La recepta és genial!!! Però el got és una PASSADA!!! M'encanta!!
ResponEliminaNo n'havia vist mai cap d'aquests quadrats, només els del bodum dobles però rodons!
Magnífica combinació! Una abraçada!
Aquet gotet té d'estar de lo més bó, m'agrada molt la combinació, el gotet moníssim.
ResponEliminapatonsss
Aquestes "pindoles" potser donarien una altra imatge a "les farmaceeeeeeeeeutiques"...ja m'en pots fer una capseta amb aquesta "fórmula magistral".Diuen que és Primavera,benvingudes aquestes receptes!A reveure!Mercè-DC
ResponEliminaAlfons, doncs ja et dic jo que en pots estar ben segur!! Perquè tot i que en un format diferent, aquesta "píndola" l'he tastat i és deliciosa!!
ResponEliminaPer cert, d'on els treus tots aquests gotets?
Petons!
Alfons, hola maco,
ResponEliminaSóc una fan de la panna cotta i amb aquest gotet m'has deixat sense paraules, quina elegància! Mamma mia! :)
Un petonàs,
Marina
Si es que entra por los ojos. Imposible decir que no a semejante delicia.
ResponEliminaBesos.
Je je je... no em faria res estar malalta si el remei fos aquesta medicina... té una pinta espectacular, com sempre amb una presentació exquisida :)
ResponEliminaJo vull un!!! una pinta d'allò més fashion!!! m'afegeixo a la pregunta: On compras aquets gotets tan macos?
ResponEliminaPetonets
un seul mot: magnifique
ResponEliminaj'adore
bonne journée
Una “pindola” per la qual no et sabria gens de greu tindre mal de cap, amb la quantitat de gotets amb que ens deleixes podríem fer un dinar sencer.
ResponEliminaUna abraçada
Los efectos secundarios serán para la operación bikini por eso está tan bueno. Los vasitos una monada.
ResponEliminaJo em faig de la de ja clienta d'aquesta vostra farmàcia, i aquestes píndoles ja em podeu reservar mitja dotzena, gots inclosos, que són una xulada.
ResponEliminaB7
Alfons, es que me dejas sin palabras hijo. En un paar de semanas tengo una cena de picoteo y vendré a tu cocina a coger ideas ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Ohhhhhhhhhh, que rebonissim
ResponEliminaSón gotets tèrmics?, no els havia vist quadrats perquè... no serà "atrezzo" de la foto, oi?. T'han quedat molt elegants i això del coco torrat, m'ha agradat molt.
ResponEliminaCom un senzill postre pot ser espectacular presentat per Sant Hilari! el got maco maco i la recepta ja està apuntadeta a la llarga llista de pendents!! ets un artista!
ResponElimina