Per continuar en aquesta petita travessa del Martini al cafè, que millor que un petit tast en cullera de degustació ... per intercalar un contrapunt lleugerament àcid i melós al cruixir salat de la polenta....
Font: Mercè Solernou
Despatxeu
-Boquerons en vinagre
-Oli
-Mel
-Sal
-Festucs
Preparació
1.- Talleu els boquerons en bocins petits, i esmicoleu un grapat de festucs
2.- Prepareu una vinagreta amb l’oli , sal ,una culleradeta de mel i el suc dels boquerons.
3.- Barregeu la vinagreta amb els boquerons i els festucs, munteu les culleres de tast ... i gaudiu-ho de gust .
Jo vull una cullereta, per tastar-ho només....q a mi els festucs molt no m'agraden,pero aixo ha d'estar exquisit...
ResponEliminai aquestes culleres, Alfons, d'on les has tret? son maquisimes...
Una abraçada,
L'aperitiu perfecte molt extravertit, molt original, pur delicatessen, senzilla però molt bona
ResponEliminasalutacions i abraçades
Vull una cullereta d'aquestes, però plena!!!!
ResponEliminaQuina delicatessen! M´agrada molt la combinació dels ingredients.
ResponEliminaUn obra mestre.
Una abraçada.
Que bona cullereta i mes sencilla m'agrada molt.
ResponEliminaVols dir que en farem prou amb una cullera d'aquesta exquisidesa? Això que proposes ha de ser...brutalment bo!
ResponEliminaPOTENTÍSSIM!,a mi que els boquerons en vinagre em fan venir salivera necessitaria 3 culleres com a mínim!, excel.lent.
ResponEliminaQuina cullera més bona!!! Senzilla i ben elegant. Ho té tot! Brutal!
ResponEliminaImpresionante! Un entrante de ingredientes tradicionales pero con un resultado diferente. El diseño de tus cucharas me ha alegrado la vista. Maravillosas.
ResponEliminaMe encantaron las cucharitas pero aún más su contenido.
ResponEliminaBesos.
Ets un geni, tartar de boquerons!!!! Perfecte
ResponEliminaPetonets
Boquerons, mel i festucs???? Quina combinació més original, no me la sé imaginar... però ha de quedar ben bona, això s'ha de provar ;)
ResponEliminaEls boquerons amb vinagre ens agraden molt, amb tàrtar han de estar sensacionals, aquesta delicatessen també queda notada.
ResponEliminaUna abraçada
Bé, bé, bé!. Ja en tenim una altra!
ResponEliminaQuin estilasso tenen les teves culleretes! penso que ha de ser una combinació extraodinària. Molts petons.
ResponEliminaOOOhhhhhh yo quiero !!!!que preciosidad de cucharas Alfons....hoy he ido a comer con mi marido al Mercado de santa CAterina al Born y uno de los platos degustados fué TARTAR DE ATÚN..QUE RICO.HAS IDO ALLÍ?.TE LO RECOMIENDO,nOS ENCANTA IR TIENEN UNOS PLATOS MAGNÍFICOS.
ResponEliminaUN ABRAZO Y BUEN FIN DE SEMANA ;))
Senzill i espectacular!!
ResponEliminaMe encanta la idea, que original! la verdad es que la cocina en miniatura o "de bocado" es mi pasión, y estos mini tartar de sabores contrapuestos que nos presentas es un lujo del que debo tomar nota!!!!! un abrazo
ResponEliminaHola amics!
ResponEliminaPer poder atendre aquesta demanda virtual de minitartars de boquerons, hauria d'anar de nou a "gadgets cuina" a buscar més culleres de tast, si no fos, i va de debò, que em vaig endur les quatre últimes que els hi quedaven... però, Sonia,em van assegurar que en tornarien a tenir molt aviat.
Una abraçada
apa Alfons, quina bona idea!
ResponEliminaQuan tornis a Gadgets a buscar culleretes, me'n guardes una per mi!! ;)