3/6/10

CULLERA DE MINITARTAR DE BOQUERONS AMB FESTUCS



Per continuar en aquesta petita travessa del Martini al cafè, que millor que un petit tast en cullera de degustació ... per intercalar un contrapunt lleugerament àcid i melós al cruixir salat de la polenta....


Font: Mercè Solernou



Despatxeu

-Boquerons en vinagre
-Oli
-Mel
-Sal
-Festucs

Preparació

1.- Talleu els boquerons en bocins petits, i esmicoleu un grapat de festucs
2.- Prepareu una vinagreta amb l’oli , sal ,una culleradeta de mel i el suc dels boquerons.
3.- Barregeu la vinagreta amb els boquerons i els festucs, munteu les culleres de tast ... i gaudiu-ho de gust .

20 comentaris:

  1. Jo vull una cullereta, per tastar-ho només....q a mi els festucs molt no m'agraden,pero aixo ha d'estar exquisit...

    i aquestes culleres, Alfons, d'on les has tret? son maquisimes...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  2. L'aperitiu perfecte molt extravertit, molt original, pur delicatessen, senzilla però molt bona
    salutacions i abraçades

    ResponElimina
  3. Vull una cullereta d'aquestes, però plena!!!!

    ResponElimina
  4. Quina delicatessen! M´agrada molt la combinació dels ingredients.
    Un obra mestre.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Que bona cullereta i mes sencilla m'agrada molt.

    ResponElimina
  6. Vols dir que en farem prou amb una cullera d'aquesta exquisidesa? Això que proposes ha de ser...brutalment bo!

    ResponElimina
  7. POTENTÍSSIM!,a mi que els boquerons en vinagre em fan venir salivera necessitaria 3 culleres com a mínim!, excel.lent.

    ResponElimina
  8. Quina cullera més bona!!! Senzilla i ben elegant. Ho té tot! Brutal!

    ResponElimina
  9. Impresionante! Un entrante de ingredientes tradicionales pero con un resultado diferente. El diseño de tus cucharas me ha alegrado la vista. Maravillosas.

    ResponElimina
  10. Me encantaron las cucharitas pero aún más su contenido.

    Besos.

    ResponElimina
  11. Ets un geni, tartar de boquerons!!!! Perfecte
    Petonets

    ResponElimina
  12. Boquerons, mel i festucs???? Quina combinació més original, no me la sé imaginar... però ha de quedar ben bona, això s'ha de provar ;)

    ResponElimina
  13. Els boquerons amb vinagre ens agraden molt, amb tàrtar han de estar sensacionals, aquesta delicatessen també queda notada.
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Bé, bé, bé!. Ja en tenim una altra!

    ResponElimina
  15. Quin estilasso tenen les teves culleretes! penso que ha de ser una combinació extraodinària. Molts petons.

    ResponElimina
  16. OOOhhhhhh yo quiero !!!!que preciosidad de cucharas Alfons....hoy he ido a comer con mi marido al Mercado de santa CAterina al Born y uno de los platos degustados fué TARTAR DE ATÚN..QUE RICO.HAS IDO ALLÍ?.TE LO RECOMIENDO,nOS ENCANTA IR TIENEN UNOS PLATOS MAGNÍFICOS.

    UN ABRAZO Y BUEN FIN DE SEMANA ;))

    ResponElimina
  17. Me encanta la idea, que original! la verdad es que la cocina en miniatura o "de bocado" es mi pasión, y estos mini tartar de sabores contrapuestos que nos presentas es un lujo del que debo tomar nota!!!!! un abrazo

    ResponElimina
  18. Hola amics!
    Per poder atendre aquesta demanda virtual de minitartars de boquerons, hauria d'anar de nou a "gadgets cuina" a buscar més culleres de tast, si no fos, i va de debò, que em vaig endur les quatre últimes que els hi quedaven... però, Sonia,em van assegurar que en tornarien a tenir molt aviat.
    Una abraçada

    ResponElimina
  19. apa Alfons, quina bona idea!

    Quan tornis a Gadgets a buscar culleretes, me'n guardes una per mi!! ;)

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails