Una distracció, al (per no) llegir l'etiqueta -i el preu- del producte,.... amb les presses, la llarga llista de la compra encara pendent, la resta dels encàrrecs, els lapsus de l'edat,... i mil i una excuses més que es podrien anar afegint per tal d’asserenar confusions, va fer que el nostre subconscient brillés més que el nostre conscient, i agaféssim, en lloc del surimi de cada dia, un pot que, en arribar a casa descobrirem que es tractava d’autèntic cranc real de Kamtxatka ....!! Així és que , .... quina millor solució que trobar una digna recepta per assaborir-ho, sense cap remordiment? ...
Font: 140 recettes de fête -->
Despatxeu ( per uns 11 gotets):
-Bastonets de surimi /cranc reial
-3 Alvocats madurs
-5 Tomàquets madurs de branca,
-Oli,
-Sal
-Coriandre en pols
-Comí
-Pebre negre
-1 Llima
-1 Fulla de gelatina
Preparació
1 –Amb l’ajut d’una forquilla aixafeu la carn dels alvocats tot barrejant-la amb el suc de mitja llima i amanir-ho amb sal, pebre, coriandre i comí al vostre gust, fins obtenir un puré homogeni. Ompliu el fons dels gotets i reserveu-ho.
2- Escaldeu uns minuts els tomàquets per tal de pelar-los millor, tritureu-los i tamiseu-los. Rectifiqueu-los de sal i pebre i afegiu-hi la gelatina prèviament remullada en aigua freda i desfeta amb un parell de cullerades de suc de tomàquet calent. Ompliu els gotets fent la segona capa i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
3.-Talleu en petits bocins els bastons de surimi/cranc, barregeu-ho amb el suc de mitja llima i unes gotes d’oli, acabeu d’omplir els gotets .... i gaudiu-ho de gust.
jajaja....doncs si, Alfons, li has donat una molt bona sortida al cranc...només d'imaginar la cara q vau posar al veure el pot....
ResponEliminaUna abraçada,
Que confusión tan exitosa jajaja!!! me encanta esta combinación de gustos y texturas, servido de este modo se aprecian las distintas capas coloridas y sabrosas, riquísimo.
ResponEliminaEstas navidades me regalaron una lata de cangrejo real, era la primera vez que lo probaba y la verdad es que me gustó mucho, curiosamente también lo combiné con aguacate, y lo hice en tres capas, pero en lugar de tomate le puse mango y también quedó muy rico.
Tomo nota de tu receta, me encanta la idea de gelatina de tomate ;)
¡Hola Alfons! Acabo de descubrir tu blog y me encantan tus recetas así que me quedo como seguidora para no perderme nada.
ResponEliminaEstos vasitos tienen que estar riquísimos y qué bonitos te han quedado!Me guardo la receta.
Mil gracias por tu felicitación!
Besos
Doncs quin error més boooo!! Jo tinc ganes de provar-lo, i la teva recepta li ofereix un gran acompanyament!!
ResponEliminaPetonets
trovo questi tuoi bicchierini una meraviglia ! :) ciao
ResponEliminajaja!! quin descuit més car!!
ResponEliminaMolt bona proposta, com sempre, i amb el cranc de corona, tal com li pertoca!!
Gràcies a la teva errada han sortit aquests gotes tan vistosos i espero que bons.
ResponEliminaPetons.
Alfons, un descuit que segur ha valgut la pena... el paladar t'ho ha agraït i la butxaca...ja no ve d'aquí!abraçada!
ResponEliminaPor favor qué festín con tanto vasito.
ResponEliminaQué bien se ve todo. Tan colorido y fresco.
Toda una delicia.
Besos.
Expectacular tu receta, me llevo esos ingredientes tan ricos y me encanta la presentación en vasos.
ResponEliminaUn abrazo, te descubrí por otro blog.
kako.
Alfons, la recepta és una maravella, pero....els gotets,són per anar de genolls al CI.
ResponEliminaUn petó.
Que bonitos esos vasitos tan bien presentados y llenos de color!! Deliciosos.
ResponEliminaUn besiño.
Una bona sortida per aquest autèntic cranc real de Kamtxatka, un gust pel paladar, no sé si per la butxaca també!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Fàntastica presentació ...bé com sempre!!! je je je i estic segura que tot un èxit!
ResponEliminaI els flams d'espinacs...mmmmm
Ptnts
Be, ara ja no te remei, i jo m'hagues menjat un gotet d'aquests amb molt de gust. Em sembla una convinació perfecte.
ResponEliminauna abraçada.
Ara.
a grans mals, grans àpats...o no era així?...Un descuit que el paladar agraeix, mira-ho així, je,je. La vistositat d'aquest gotet és extraordinària!a reveure.
ResponEliminaVés per on sigui benvingut el teu error: ha de ser bo de debò!
ResponEliminaMenudo error! si todos los errores fueran así! que delicia, Un besito
ResponEliminaValió la pena el error ¿verdad? ahora con surimi o con cranc reial te aseguro que pruebo los vasitos, al menos el envase lo tengo ya.
ResponEliminaSaludos
Sempre es diu que "no hay mal que por bien no venga", je je je.... entenc perfectament que davant d'aquesta confusió busquessis una recepta a l'alçada d'aquest ingredient tan suculent. I ho has aconseguit!
ResponEliminaCarai, quina sort en la troballa. N'has fet una presentació molt digne per un cranc tan monarca!!! Ets genial, Alfons.
ResponEliminaQuina bona pinta, a més és ideal per a l'estiu! Un dia d'aquest potser ho intento. Gràcies per compartir les teves receptes!
ResponEliminaSegur que l'equivocació no va ser " sense voler" com el primer de l'entrada anterior???? De totes maneres donam gràcies , no el Senyor ,sinó a tu per haver-te equivocat i fer-nos gaudir d'aquests " tassons" tant polits i bons.
ResponEliminaUna abraçada
un seul mot: MAGNIFIQUE
ResponEliminac'est parfait pour les papilles et les pupilles
bon weekend
LA edad siempre pasa factura,en este caso, en el precio del despiste y la briilante idea de que hacer con el....si es que eres el maestro de los Gots...por cierto...de cuanto modelos los tienes?
ResponEliminaUN abrazo
Alfons, m'agraden moltíssim els teus gotets amb aquestes combinacions de color tan fantàstiques. Enhorabona!!
ResponElimina