10/10/10

MUFFINS DE “MORCILLA” AMB COMPOTA DE POMA


Tot i que per tot aquest llarg cap de setmana estan anunciats dies rúfols i fins i tot algun que altre temporal amb pluges abundants -quan tothom tenia coll avall uns esplèndids dies de càlid sol tardorenc-, no vull renunciar a deixar-vos avui , aquests simpàtics “Muffins de “morcilla” amb compota de poma” de la Gitanilla. Un esplèndid acompanyament per la “Crema de carbassa....”de l'últim post .... per aquell píca- pica a l’aire lliure , ..... que potser caldrà ajornar fins al proper mati assolellat de tardor que puguem gaudir....








Despatxeu


-400 gr. de "morcilla"
-150 gr. de farina
-1 sobre de llevat químic 
-3 Ous
-Sal i pebre
-Pinyons
Per a la compota de poma
-3 Pomes mitjanes
- ½ got d’aigua 
-2 Cullerades de sucre






Preparació

1.-Per a la compota de poma .Peleu les pomes i les talleu a daus. Poseu-ho en un cassó juntament amb l'aigua i el sucre i deixeu-ho coure a foc lent fins a obtenir la compota. Reserveu-ho

2.-En una paella sense oli, daureu unes dues cullerades de pinyons.

3.-Obriu les "morcillas" per treure’n el farcit i passeu-ho per la paella fins que tingueu una massa esmicolada. En un bol, bateu els ous, afegiu la "morcilla", la farina i el llevat tamisats, els pinyons i amb una mica de sal i remeneu-ho bé tot plegat .

4.-Preescalfeu el forn a 180 º C. Ompliu els motlles dels muffins amb la barreja. Poseu uns quants pinyons per sobre. Enforneu-ho durant uns 20 minuts o fins que veiem que siguin cuits.


Muntatge

Un cop freds, se'ls afegeix la compota de poma per sobre o fent un tall com si es tractes d’un entrepà....i gaudiu-ho de gust

30 comentaris:

  1. Alfons,your blog is an inspiration!
    The recipes look amazing too.

    ResponElimina
  2. Que muffinsmás ricos, me quedo por tú blog para conocer tús recetas.

    Saludos

    ResponElimina
  3. Ay.....y yo a base de ensaladas...(un largo suspirooo)...me has matado,que muffins más requetebuenos,pero buenos,buenos...plas,plas,plas...te felicito amigo,que aperitivo.

    Un abrazo

    ResponElimina
  4. Sensacionales. Ricos. Y con la forma de muffin mucho mas apetecible si cabe.

    Besos.

    ResponElimina
  5. Wuauuu!!! a casa li faig aixó al marit i cau al meus peus...:))
    una salutació

    ResponElimina
  6. A casa no som de morcilla, però sí que he fet alguna combinació amb poma i botifarra negra, que ens ha agradat molt. Així que aquests muffins estic segura que també triomfarien ;)
    I res d'esperar a que faci sol, uns muffins d'aquests sempre véne de gust, encara que plogui a bots i a barrals!

    ResponElimina
  7. Que gran idea!!!!! la verdad es que la morcilla con la compota de manzana es una mezcla fantástica, pero ya darle la forma de muffins es de nota! un 10! un abrazo

    ResponElimina
  8. Que bonics, i aquesta combinació la trobo molt encertada: s'haurà de provar, encara que plogui, tu ho has dit!

    ResponElimina
  9. Mira que esto es super original. Te felicito!

    ResponElimina
  10. La combinació de "morcilla" amb poma es molt bona, aquests muffins deuen ser molt gustosos.
    Petons.

    ResponElimina
  11. Que bons! i acompanyats amb uns rovellons a la brasa....

    ResponElimina
  12. Aquests muffins tenen una pinta espectacular, no se m'haria acudit mai fer muffins de morcilla!

    ResponElimina
  13. Impresionada!!...sin palabras!!....creo que es una idea genial!!.....gratamente sorprendida con esta propuesta!!.....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  14. Alfons....te quiero hacer una pregunta pero no encuentro tu correo. Si puedes escribeme a foodtravelandwine@gmail.com Gracias!!...Marcela

    ResponElimina
  15. Una delicia, me encanta la morcilla, has encontrado una manera delicada de presentar la morcilla, y mira que es dificil...

    Besos

    ResponElimina
  16. Me ha encantado la receta. Estos dos ingredientes son estupendos compañeros, así que presentarlos así tiene que ser una delicia para cualquier paladar.

    ResponElimina
  17. Uuuaaala, Alfons!
    Jo vull venir al pica pica tan si és a l'aire lliure com si és un espai tancat, amb aquests muffins t'oblides del mal temps i de tots els mals de cap :) Quina delícia! Fantàstics!
    Petons,
    Marina

    ResponElimina
  18. Al principat, a què en dieu 'morcilla'? A les de La Manxa? És una mena de botifarra de sang valenciana?

    ResponElimina
  19. Per menjar aquets Muffins, tan si val el temps que faci, doncs el que fa falta es gana i daixò en sobre. Ja mels menjaria ara mateix per dinar. Sensacionals.
    Una abraçada

    ResponElimina
  20. Molt morcilleros no som a casa, prefereixo de totes totes la nostrada butifarra negra. Aquests muffins salats i dolços alhora, són divins, preciosos a la vista i imaginem que amb un gust fantàstic.
    Les teves receptes sempre ens deixen amb la boca ben oberta!! Bravo.

    ResponElimina
  21. ¡¡¡¡¡¡que bo!!!!!!!!
    jo vaig fer una espècie de rolling amb hojaldre y botifarra valenciana, però així ha d'estar de categoria. enhorabona

    ResponElimina
  22. Ha de ser una combinació espectacular!ja m'agradaria agafar-ne un...Una abraçada!

    ResponElimina
  23. Bueno al final sembla que estem tenint ua mica de sort plou er la nit i sol al dia. Així que ja em pots pasar uns quants que jo si que puc fer el,pìcnic.

    Muas!

    ResponElimina
  24. Que cosa mes bona asó será casi pecat tastaro.
    Un abraç

    ResponElimina
  25. Que propuesta tan rica la morcilla y la compota de manzana. si es que esas mezclan me molan mogollón........ Una delicia!!.

    ResponElimina
  26. Ay que ricos por favor...yo hago pan de morcilla y está muy rico...pero esos muffins no me los pierdo, tienen que ser deliciosos...

    Un saludo!!!!

    ResponElimina
  27. Ostres el titular impacte de debó! Però al anar-ho llegint et convida a provar-los! Han d'estar realment bons! Una abraçada!

    ResponElimina
  28. Si comerse esos muffins de morcilla fuera pecado, yo estaría pecando a todas las horas. Que ricos que se ven.

    ResponElimina
  29. Però quina cosa més deliciosa que ens has amanit, i amb el contrast dolç i salats que és un vici. Cauran, aquest muffins!
    B7

    ResponElimina
  30. De tots els que he fet el meu marit diu que és el número 1, quan ho va provar se li va posar la pell de gallina!!!!!! genial!!! una combinació estranya però boníssima!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails