A les portes de l'any nou, s’acaba aquest viatge imaginari que vam començar fa alguns dies amb aquells “Bombons de xocolata i foie ”, ... just per confessar-vos l'últim descobriment de l'any ...
Els que hem nascut en terres de raïm i de vinyes, ens es comú comptar entre amics, coneguts i saludats, a gent que per la seva feina i /o afició estiguin relacionats amb el món del vi i del cava ..... però des del pagès, que em contractà alguns estius estudiantils, per tal de què l'ajudés a la verema, fins a l’elaborador, per que controles la cadena d'etiquetatge d'un cabernet o d'un moscatell .... mai, ningú, en tot aquest temps, em va fer saber que uns senzills grans de raïm, tot justs uns moments després de sortir del congelador, poguessin ser tan increïblement esplèndids i exquisits.... la més senzilla i natural de les delicatessens !!..
....i ara que s'acosta el cap d'any, i que el raïm reprèn el seu lloc de privilegi, voldria desitjar-vos a tots vosaltres, amb aquest simple, però deliciós descobriment dels grans de raïm gebrats ........
Els que hem nascut en terres de raïm i de vinyes, ens es comú comptar entre amics, coneguts i saludats, a gent que per la seva feina i /o afició estiguin relacionats amb el món del vi i del cava ..... però des del pagès, que em contractà alguns estius estudiantils, per tal de què l'ajudés a la verema, fins a l’elaborador, per que controles la cadena d'etiquetatge d'un cabernet o d'un moscatell .... mai, ningú, en tot aquest temps, em va fer saber que uns senzills grans de raïm, tot justs uns moments després de sortir del congelador, poguessin ser tan increïblement esplèndids i exquisits.... la més senzilla i natural de les delicatessens !!..
....i ara que s'acosta el cap d'any, i que el raïm reprèn el seu lloc de privilegi, voldria desitjar-vos a tots vosaltres, amb aquest simple, però deliciós descobriment dels grans de raïm gebrats ........
F E L I Ç 2011 !!
... una delicatessen d’any nou per a tots..!!
Font: Jamie Olivier
Despatxeu
-Raïm
-xocolata amb avellanes
-grappa
Preparació
Aquesta bé podria ser la meva primera recepta sense paraules, perquè és tan simple com el que es veu a la foto. Poseu en una safata, una rajola de xocolata amb avellanes a bocins, els grans de raïm trets del congelador i acompanyeu-ho d'un xarrup de grappa ben freda ... ideal per completar una llarga sobretaula, acompanyar els cafès .... o simplement, per pur divertiment.....
Raïm congelat? això s'ha de provar! I més amb aquesta presentació tan maca... com tu dius, sobren les paraules!!!!
ResponEliminaMolt bona entrada d'any!
Una abraçada,
Sandra i Xavi
Estimat, aquesta és la millor recepta possible per acabar, de tan senzilla esdevé exquisida.
ResponEliminaMil petons per aquest nou any que aviat encetarem!
Aquest raïm ha d'estar boníssim. Em sembla que tardaré un quant temps en degustar-lo, (dotze campanades passen massa ràpid).
ResponEliminaMolt bon any nou.
Una abaraçada
Bona idea, congelar el raïm! amb la xocolata...ummmmmm a casa pasem de la grappa, seria amb moscatell!
ResponEliminaQuè l'any vinent sigui més just per tothom!!!
Una abraçada
Exquista... Mise en scène!!!
ResponEliminaFeliç 2011.
Margot
Aixo ha de ser la bomba, el raim congelat amb la grappa i la xocolata...delicios!
ResponEliminaBona entrada d'any!
Alfons, te deseo un Feliz Año Nuevo!!!
ResponEliminaPaula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
Simple and perfectly festive!
ResponEliminaThank you so much...
Happy 2011!
Vaja quina combinació més original!! Raïm congelat??!! Ha de ser increïble!! Bon Any Nou. Una abraçada, Paula
ResponEliminaFeliz Año Nuevo! A veces no hace falta hacer algo muy elaborado para que sea exquisito si das con la combinación justa de sabores. Habra que probarlo!!
ResponEliminaPetons!
Alfons, feliz 2011... que sea un buen año para tods.
ResponEliminaUn besote
Quina gràcia el raïm congelat!! Provaré aquest plaer tan senzill. Bona any!
ResponEliminaQuina entrada més bonica! Ben cert que no necessita paraules!
ResponEliminaI que generós per part teva, descubrir-nos un secret tan senzill!
Gràcies per totes les recpetes de l'any passat, i espero que aquest 2011 encara ens en presentis moltes més!!
PD.Per cert, ahir per sopar vaig fer les broquetes de tonyina i pinya (sense el llit de taronja perquè ja no tenia més temps...) i van ser tot un èxit!
Que mezcla de sabores mas original!....tendre que probar las uvas congeladas!!....la sencillez mezclada con la genialidad.....lo mejor para ti el 2011!!....con todo.....lo bueno y lo malo....que sea un super 2011!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaM'has convençut, tastaré el raïm gebrat.
ResponEliminaBon Any Nou.
Petons.
Tan senzill i a la vegada tan atractiu!!! Bon any nou!!
ResponEliminaMe gusta la propuesta y para tomar y saborear depacitoooooooooo
ResponEliminaBon Any Nou Alfons
Miquel
Magistral,una estampa impecable,puro lujo...eres la bomba Alfons.
ResponEliminaTe deseo de todo corazón un muy buen año y aprovecho para darte las gracias por todas tus visitas y tus comentariois,tan,tan amables y que es una satisfacción tenrte entre mis fieles seguidores...es una pena que no vengas a las kedadas,sería buenísimo conocerte y para mucha gente,eh!
Un abrazo
Una recepta ben glamurosa...
ResponEliminaQue tots els vostres desitjos i anhels trobin lloc a la vostra vida aquest any que acabem d'encetar.
Bon any nou!
Besades
Senzill i boníssim, segur.
ResponEliminaFeliç 2011!
Una molt bona idea, com totes les que fas, una forma diferent i molt interessant de acomiadar l’any
ResponEliminaUna abraçada
He llegado a tu blog y me has deslumbrado con tantas delicias... Por aqui me quedo... Besitos desde Argentina.
ResponEliminaAlfons, hola guapo!
ResponEliminaArribo tard però no amb menys il·lusió! Feliç any per tu i els teus! Espero que hagueu gaudit de les festes! :)) M'apunto aquesta curiosa recepta, quina canya! ;)Quina delícia! Gràcies per compartir-la!
Molts petonets,
Marina
Siempre con recetas super originales.
ResponEliminaAhora a postear lo que viene para el 2011!
Te esperamos.
Una recepta senzilla que no per això deixa de ser exquisida! Feliç 2011 Alfons!
ResponEliminaFeliz 2.011 para ti también!. las uvas congeladas me parecen de una belleza increible cuando las presentas en la mesa. acompañadas de grapa, hacen un casamiento perfecto. un beso.
ResponEliminaPero qué cosa tannnnnnnnnnn rica.
ResponEliminaBesos.