27/1/11

GOTET DE CREMA DE MASCARPONE I MAGRANA


Abans que les darreres magranes d'aquesta temporada desapareguin dels aparadors de les nostres fruiteries, voldria presentar-vos aquests gotets d'avui .... una saborosa i atractiva proposta, amb la que m'atreveixo a participar en el concurs de postres que organitza la Sara, del bloc "Cocina con Sara".... apa, animeu-vos!,... que encara hi sou a temps!




Despatxeu (8 gotets)

- 200 gr de formatge mascarpone
- 100 ml.de mata per muntar
- 2 clares d'ou
- Sucre
- 2 magranes
- vi moscatell.

Preparació

1 .- Batre el mascarpone amb un parell de cullerades de sucre. Munteu la nata amb una cullerada de sucre. Munteu les clares a punt de neu amb una altra una culleradade sucre. En un bol, barrejeu el mascarpone, la nata muntada i les clares a punt de neu. Reserveu-ho

2 .- Desgraneu, i netejeu de restes de pells, les magranes. Separeu-ne quatre o cinc cullerades i dipositeu-les en un colador xinès. Amb l'ajuda de la maça, aneu esprement els grans per tal de recuperar-ne el suc. Disposeu en un cassó al foc, amb una cullerada de sucre, el suc de magrana i deixeu-ho reduir fins que la seva densitat s'assembli a la d'un xarop. Reserveu-ho

3 .- Disposeu la resta dels grans en un bol. Afegiu-hi una cullerada de sucre i un bon raig de moscatell. Deixeu-ho marinar un parell d'hores.

Muntatge

Disposeu en el fons dels gotets,una primera capa amb els grans de magrana i ruixeu-los lleugerament amb el líquid de marinació. Disposeu la crema de mascarpone en unamànega pastissera i feu una primera capa de mascarpone a sobre de la capa de magrana. Disposar una segona capa de grans de magrana, aquest cop sense líquid, i una nova capa de crema de mascarpone per sobre. Decoreu-ho amb algun gra, un raig de xarop de magrana i. ..gaudiu-ho de gust

39 comentaris:

  1. ¡Qué rico!, una presentación exquisita.
    besos

    ResponElimina
  2. Aprovechemos la granada ahora que está en plena temporada. Te han quedado unos vasitos la mar de bonitos y coloridos. Me llevo uno, tiene que estar exquisito.

    Besos.

    ResponElimina
  3. MIra que n'arriben a ser de macos aquests gotets, per què queda tan bé el blanc i el vermell? La barreja amb la magrana, del tot original!

    ResponElimina
  4. Que delicia y que hermosa presentacion!!.....las granadas me fascinan, el mascarpone me enloquece......pero este toque de vino moscatel....me mato!!.....una mezcla deliciosa!!......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  5. Hola!!! He trobat el teu bloc a través de varies receptes que heu publicat a Gatsronomia y cia y m'agraden molt, vaig fer la crema de pastanaga i taronja.... genial!! :)

    Aquest vaset té molt bon pinta, ademès de facilet! M'encanten els postres així amb el vas, queden molt bé.

    Em quedo de seguidora i vaig fent una visita! Si tu tb et vols passar per la meva cuina i si t'agrada, seguir-me, gràcies!

    Un petó i fina aviat!!

    ResponElimina
  6. esta molt be aquesta recepta,la veritat que a vegades amb la magrana no se que fer i mira quin postre que ens has fet i rapid.un petó.

    ResponElimina
  7. Este año aun no he comprado mangranas, pero despúes de ver ese potre voy a ver si encuentro.
    Me gusta mucho.
    Un beso

    ResponElimina
  8. Ostres, Alfons, m'encanta, sóc una fan de les magranes i aquesta delícia l'he de tastar, gràcies i molta sort.
    Petonets

    ResponElimina
  9. Bonica foto, un contrast de color que m'agrada, deuria de estar super bo, un abraç

    ResponElimina
  10. Aqui ja no tenim magranes però agafo la teva recepta, penso tastar-la amb altres fruites perquè aquesta crema ha de ser boníssima...un petonet

    ResponElimina
  11. Tinc debilitat per la magrana, jo també aprofito la temporada fins a l'últim moment...
    I servides amb aquesta mousse de mascarpone han de quedar boníssimes.

    ResponElimina
  12. pues me has dado una idea con una crema de mascarpone que tengo empezada y ya se como darle salida, ademas la magrana me agrada molt.
    suerte en el concurso
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  13. Alfons, acabo de morir.... que bo!

    Muas!

    ResponElimina
  14. ¡qué bueno! Te han quedado además muy elegantes. Buen finde.

    ResponElimina
  15. Me imagino el crujir de la granada mezclado con el mascarpone. Deliciosa copa y además sencilla. la presentación en capas ha quedado preciosa. besos

    ResponElimina
  16. Quins gotets més atractius de color... al final entre tots fareu que torni a menjar mascarpone...
    sort amb el concurs
    una abraçada

    ResponElimina
  17. Ma mare sempre mesclaba la mangrana amb moscatell que bon record. Els gots espectaculars.

    ResponElimina
  18. Pintaria la crema de color blau i serian uns vasets blau-grana.
    Sort al concurs.
    Petons.

    ResponElimina
  19. Molt bons i espectaculars aquestos gots.
    Molta sort al concurs.
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/

    ResponElimina
  20. Un altre gotet deliciós, com ja ens tens acostumats.
    Una abraçada

    ResponElimina
  21. Super colorit aquest gotet...i m'agradaria tastar-lo, pero aqui ara no trobo magranes ni en pintura...em guardo la recepta, q mai se sap quan vindran...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  22. Ostres Alfons, mira que les magranes no són el meu fort, però és que amb aquesta presentació i l'elaboració de la recepta em sembla que no em podria resistir. Té una pinta sensacional!!!

    ResponElimina
  23. Quina delícia!, jo soc un fan incorregible del mascarpone, crec que es fantàstic per aquest tipus d'entrants.

    ResponElimina
  24. Hola Alfonso me gusta mucho el mascarpone y la mezcla con las granadas queda genial sobre todo cuando rompes la granada en la boca y se mezcla con el queso hum.......se me hace la boca agua. Suerte en el concurso. Un abrazo

    ResponElimina
  25. Que presentacion mas deliciosa ....me encanta la receta ..Bssss...MARIMI

    ResponElimina
  26. te superas dia a dia con estos vasitos tan coquetos y monos. La crema de mascarpone tiene que estar riquisima con el contraste de la granada.

    Besis!

    ResponElimina
  27. que rico y que colorido si es que haces unas cosas.... para chuparse los dedos. un besazo

    ResponElimina
  28. Exquisito, cada vez me gusta más la granada, da color y sabor, es muy fotogénica :)
    Besos.

    ResponElimina
  29. La presentación es magnífica. Debe estar riquísimo.

    Un abrazo

    ResponElimina
  30. no soy muy amiga de la granada, pero estoy segura de que así me gustará ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.blogspot.com

    ResponElimina
  31. ja no en tenim de magranes però , ben segur que queden anotats els teus gotets per quan n'hi hagi.

    Una abraçada

    ResponElimina
  32. Quasi que corro a veure si en trobo, ténen una pinta espectacular i tant i com m´agraden les magranes la combinació ha de ser excel-lent.

    Una abraçada

    ResponElimina
  33. Alfons, em sembla una manera de combinar la magrana amb un làctic fantàstica!
    Sort al concurs!
    Petons!

    ResponElimina
  34. Y ya lo hice antes de escribirte.Ayer fué nuestro postre....que buenoo Alfons!!NOs encantó,la granada nos gusta solo a mi hija y a mí, e hice otras dos copas con melocotón en almíbar,pero bien escurrido,la crema de mascarpone es una delicia.Bravoooo.Gracias.

    Besos

    ResponElimina
  35. Me gusta mucho esta combinación y servida de este modo es un éxito asegurado! un abrazo

    ResponElimina
  36. Gracias por tu participación en el concurso. Te deseo mucha suerte y quiero agradecer tu colaboración por hacer que el concurso haya sido todo un éxito. Un beso :)

    ResponElimina
  37. Qué postre más estupendo.
    Con lo que me gusta a mi la granada y el queso, tengo que probarlo.
    Besos

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails