Dels gotets de crema de mascarpone i magrana que vareu veure en el darrer post, em va sobrar la suficient quantitat de crema com per improvisar juntament amb una mica de compota de poma, aquestes culleretes d'avui,.... i com que aquest any ha començat amb un munt de concursos en els que poder-hi participar, aquest post em ve que ni pintat per presentar-ho al concurs de Laube, del Bloc "sano y de retechupete", que amb el tema : Aprovéchame . intenta fer-nos a tots una mica més conscients del valor de tot allo que a la cuina, passa per les nostres mans .....
- 1 poma golden
- Sucre
- Pebre negre
- Grans de ametlla torrats
Per a la crema de mascarpone (Veure el post anterior)
- 200 g de Formatge mascarpone
- 100 ml.de mata per muntar
- 2 clares d'ou
- Sucre
2 .- Peleu i talleu la poma, i couu-la a foc lent, amb un dit d'aigua fins que es desfaci lleugerament. Afegiu-hi dues cullerades de sucre, deixeu-ho coure uns minuts més i reserveu-ho.
- 200 g de Formatge mascarpone
- 100 ml.de mata per muntar
- 2 clares d'ou
- Sucre
Preparació
1 .- Per la crema de mascarpone: Batre el mascarpone amb un parell de cullerades de sucre. Munteu la nata amb una cullerada de sucre. Munteu la clara a punt de neu amb una altra culleradade sucre. En un bol, barrejeu-hi el mascarpone, la nata muntada i les clares a punt de neu. Reserveu-ho
2 .- Peleu i talleu la poma, i couu-la a foc lent, amb un dit d'aigua fins que es desfaci lleugerament. Afegiu-hi dues cullerades de sucre, deixeu-ho coure uns minuts més i reserveu-ho.
Muntatge
Disposeu una mica de compota de poma en una cullera, afegiu-hi una mica de crema de mascarpone per sobre, uns grans de ametlles torrades, escampeu-hi una mica de pebre mòlt en el moment de servir i gaudiu-ho a gust
Però aixó no pot ser, escolta'm, fes un lloc a casa teva, que ja vinc.
ResponEliminaUna altra cullera de luxe, perfecte!!!
Petonets
Buffsssss!!!! quins aprofitaments!!!! Ja voldria jo ja.... Té una pinta tremenda Alfons.....
ResponEliminaTinc la poma...no se q fa al fruiter, no se pq la vaig comprar....potser esperava el teu post...em falta el mascarpone, pero aixo s'arregla rapid...
ResponEliminaUna abraçada,
Que buen aprovechamiento too una delia, los postres con manzana me encantan.
ResponEliminaSaludossss
Que bo, Alfons. Unes culleres de reaprofitament però amb un toc aristocràtic. Són de luxe.
ResponEliminaM'heu llegit el pensament?? tinc les pomes i el mascarpone a la nevera, no sabia que fer-ne... Gràcies!!
ResponEliminaJo me quedat morta amb aquesta cullereta!! El problema es que vull un cullerot ple.
ResponEliminaUn petó
Tot i aprofitant ingredientes aconsegueixes fer uns plats o aperitius tan exquisits, que em deixes parada! Ets un artista!
ResponElimina1 petonàs!
14:20 de la tarde, no te digo como tengo mi barriguita.
ResponEliminaMe he puesto mala malísima al ver esa delicia.
Besos.
Unes culleretes fantàstiques, visca l'aprofitament!!
ResponEliminaha quedat impresionant,te d'estar molt bo.un petó
ResponEliminaFantastiques culleretes, per xuplarse els dits...
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
El mascarpone amb la poma queda genial, i així presentat en culleretes, moníssim!! L'únic problema es que jo em quedaria amb ganes de més jejje :)
ResponEliminaUn petó!
Vaja culleretes!!! m'agrada molt la poma en postres, vaja i cuinada amb pollastre tb...
ResponEliminauna abraçada
I love mascarpone!
ResponEliminaWhat an amazing project.Creme so beautiful and great!
Alfons,
ResponEliminaCada recepta teva es una autèntica temptació. Aquestes culleretes no podren ser menys, només llegint els ingredients i veient el resultat ja em venen ganes de tastar-les.
Una abraçada
Excelente composición. Y la presentación en esa cucharita, de 10.
ResponElimina¡Que ricas todas tus recetas y que presentación tan estupenda!
ResponEliminaUn saludo.
Alfons, aquestes receptes amb mascarpone em vénen "de perles" perquè també tinc mascarpone encetat i avorrit per la nevera. ;)
ResponEliminaCom sempre, una presentació i composició fantàstica!
Petons!
Quina delícia! I així, abans de sopar, se'm fa la boca aigua...
ResponEliminaPetons!
Alfons una delicia esta cullerita me gusta mucho el mascarpone y esta combinacion con la poma uhf.. la tengo que probar.
ResponEliminaUna abraçada
miquel
Doncs jo també em declaro fan d'aquesta cullera!
ResponEliminaM'agrada la cullereta i si es d'aprofitament m'agrada mes encara.
ResponEliminaSt. Hilari, qué culleretes mes macas qu'has fet! (lo he escrito bien?). Me encantan. La manzana y el mascarpone quedan genial juntos y la presentación es estupenda.
ResponEliminaPor cierto, no te olvides de reseñar el logo con el enlae al concurso en tu barra lateral, vale???.
Unbesoteeeeeeeeeeee
Tenc pomes a la fruitera, i mascarpone a la gelera!! Què estic esperant!! A l'ataaaccc!! M'encanta aquesta combinació. Una abraçada, Paula
ResponEliminaEts un especialista en gotets i culleretes.
ResponEliminaAquestes culleretes sont una delicia.
Sort al concurs.
Petons.
Quina finesa!, tres sabors suaus que lliguen perfectament!, crec que et diré "el rei del mascarpone"... A reveure!
ResponEliminame encanta como queda tanto lo que va en las cucharas como estas en si, quedan monisimas,besosss
ResponEliminaSi aquesta es una cullereta d’aprofitament com han de ser les altres, delicioses com sempre ens tens acostumats, podríem fer un dinar complet a base de culleretes.
ResponEliminaUna abraçada
Molt bona idea per aprofitar la crema, gairebé m'agraden més aquestes culleres que els vasets, je je je... Amb l'aprofitament ja passa això, oi?
ResponEliminaSensacional! quina combinació més bona! Aquesta presentació de culleretes la trobo molt chic
ResponEliminaB7
super rico te ha quedado. Bss.
ResponEliminaComo me haria bien ese postrecito ahora .....y en cucharillas!!......porcion ideal para los que estamos en reposo obligado......ni pensar en hacerlo ahora .....pero manzanas con mascarpone me ha conquistado!!.....delicioso y fresco.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaEts el rei de les combinacions, la presentació com sempre, de taula reial!
ResponEliminaMe encanta el mascarpone!!!! con la manzana y las almendras tostadas combina a la perfección, unas cucharas dulces que son una verdadera delicia!!! un abrazo
ResponEliminaUau, Alfons! Quina cullereta! Una combinació deluxe! ;) Fantàstiques!
ResponEliminaPetons i feliç setmana,
Marina
Me encanta esa porción, un bocado y ya!, estupendo reciclaje!
ResponEliminaBesos
oh Alfons, algunas veces sueño que me invitas a comer y hay una mesa llena de tus pequeños bocados!!!!
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
UMMMMMMMMMM!!
ResponEliminaQue bó Alfons.
Petons.
Alfons un crak de les culleretes, jo vaig triunfar a Nadal amb les teves receptes, gracies.
ResponEliminaque buena combianción...ahora mismo me voy a por el mascarpone que las pomas ya están en la nevera!
ResponEliminaFàcil de fer i deliciós, em va quedar genial!!!!
ResponElimina