2/2/11

CULLERA DE CREMA DE MASCARPONE AMB COMPOTA DE POMA I AMETLLA




Dels gotets de crema de mascarpone i magrana que vareu veure en el darrer post, em va sobrar la suficient quantitat de crema com per improvisar juntament amb una mica de compota de poma, aquestes culleretes d'avui,.... i com que aquest any ha començat amb un munt de concursos en els que poder-hi participar, aquest post em ve que ni pintat per presentar-ho al concurs de Laube, del Bloc "sano y de retechupete", que amb el tema : Aprovéchame . intenta fer-nos a tots una mica més conscients del valor de tot allo que a la cuina, passa per les nostres mans .....







Despatxeu

- 1 poma golden
- Sucre
- Pebre negre
- Grans de ametlla torrats
Per a la crema de mascarpone (Veure el post anterior)
- 200 g de Formatge mascarpone
- 100 ml.de mata per muntar
- 2 clares d'ou
- Sucre



Preparació


1 .- Per la crema de mascarpone: Batre el mascarpone amb un parell de cullerades de sucre. Munteu la nata amb una cullerada de sucre. Munteu la clara a punt de neu amb una altra culleradade sucre. En un bol, barrejeu-hi el mascarpone, la nata muntada i les clares a punt de neu. Reserveu-ho

2 .- Peleu i talleu la poma, i couu-la a foc lent, amb un dit d'aigua fins que es desfaci lleugerament. Afegiu-hi dues cullerades de sucre, deixeu-ho coure uns minuts més i reserveu-ho.

Muntatge

Disposeu una mica de compota de poma en una cullera, afegiu-hi una mica de crema de mascarpone per sobre, uns grans de ametlles torrades, escampeu-hi una mica de pebre mòlt en el moment de servir i gaudiu-ho a gust

42 comentaris:

  1. Però aixó no pot ser, escolta'm, fes un lloc a casa teva, que ja vinc.
    Una altra cullera de luxe, perfecte!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Buffsssss!!!! quins aprofitaments!!!! Ja voldria jo ja.... Té una pinta tremenda Alfons.....

    ResponElimina
  3. Tinc la poma...no se q fa al fruiter, no se pq la vaig comprar....potser esperava el teu post...em falta el mascarpone, pero aixo s'arregla rapid...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  4. Que buen aprovechamiento too una delia, los postres con manzana me encantan.
    Saludossss

    ResponElimina
  5. Que bo, Alfons. Unes culleres de reaprofitament però amb un toc aristocràtic. Són de luxe.

    ResponElimina
  6. M'heu llegit el pensament?? tinc les pomes i el mascarpone a la nevera, no sabia que fer-ne... Gràcies!!

    ResponElimina
  7. Jo me quedat morta amb aquesta cullereta!! El problema es que vull un cullerot ple.
    Un petó

    ResponElimina
  8. Tot i aprofitant ingredientes aconsegueixes fer uns plats o aperitius tan exquisits, que em deixes parada! Ets un artista!
    1 petonàs!

    ResponElimina
  9. 14:20 de la tarde, no te digo como tengo mi barriguita.
    Me he puesto mala malísima al ver esa delicia.

    Besos.

    ResponElimina
  10. Unes culleretes fantàstiques, visca l'aprofitament!!

    ResponElimina
  11. ha quedat impresionant,te d'estar molt bo.un petó

    ResponElimina
  12. Fantastiques culleretes, per xuplarse els dits...
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/

    ResponElimina
  13. El mascarpone amb la poma queda genial, i així presentat en culleretes, moníssim!! L'únic problema es que jo em quedaria amb ganes de més jejje :)

    Un petó!

    ResponElimina
  14. Vaja culleretes!!! m'agrada molt la poma en postres, vaja i cuinada amb pollastre tb...

    una abraçada

    ResponElimina
  15. I love mascarpone!
    What an amazing project.Creme so beautiful and great!

    ResponElimina
  16. Alfons,
    Cada recepta teva es una autèntica temptació. Aquestes culleretes no podren ser menys, només llegint els ingredients i veient el resultat ja em venen ganes de tastar-les.
    Una abraçada

    ResponElimina
  17. Excelente composición. Y la presentación en esa cucharita, de 10.

    ResponElimina
  18. ¡Que ricas todas tus recetas y que presentación tan estupenda!
    Un saludo.

    ResponElimina
  19. Alfons, aquestes receptes amb mascarpone em vénen "de perles" perquè també tinc mascarpone encetat i avorrit per la nevera. ;)
    Com sempre, una presentació i composició fantàstica!
    Petons!

    ResponElimina
  20. Quina delícia! I així, abans de sopar, se'm fa la boca aigua...
    Petons!

    ResponElimina
  21. Alfons una delicia esta cullerita me gusta mucho el mascarpone y esta combinacion con la poma uhf.. la tengo que probar.
    Una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  22. Doncs jo també em declaro fan d'aquesta cullera!

    ResponElimina
  23. M'agrada la cullereta i si es d'aprofitament m'agrada mes encara.

    ResponElimina
  24. St. Hilari, qué culleretes mes macas qu'has fet! (lo he escrito bien?). Me encantan. La manzana y el mascarpone quedan genial juntos y la presentación es estupenda.
    Por cierto, no te olvides de reseñar el logo con el enlae al concurso en tu barra lateral, vale???.
    Unbesoteeeeeeeeeeee

    ResponElimina
  25. Tenc pomes a la fruitera, i mascarpone a la gelera!! Què estic esperant!! A l'ataaaccc!! M'encanta aquesta combinació. Una abraçada, Paula

    ResponElimina
  26. Ets un especialista en gotets i culleretes.
    Aquestes culleretes sont una delicia.
    Sort al concurs.
    Petons.

    ResponElimina
  27. Quina finesa!, tres sabors suaus que lliguen perfectament!, crec que et diré "el rei del mascarpone"... A reveure!

    ResponElimina
  28. me encanta como queda tanto lo que va en las cucharas como estas en si, quedan monisimas,besosss

    ResponElimina
  29. Si aquesta es una cullereta d’aprofitament com han de ser les altres, delicioses com sempre ens tens acostumats, podríem fer un dinar complet a base de culleretes.
    Una abraçada

    ResponElimina
  30. Molt bona idea per aprofitar la crema, gairebé m'agraden més aquestes culleres que els vasets, je je je... Amb l'aprofitament ja passa això, oi?

    ResponElimina
  31. Sensacional! quina combinació més bona! Aquesta presentació de culleretes la trobo molt chic
    B7

    ResponElimina
  32. Como me haria bien ese postrecito ahora .....y en cucharillas!!......porcion ideal para los que estamos en reposo obligado......ni pensar en hacerlo ahora .....pero manzanas con mascarpone me ha conquistado!!.....delicioso y fresco.....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  33. Ets el rei de les combinacions, la presentació com sempre, de taula reial!

    ResponElimina
  34. Me encanta el mascarpone!!!! con la manzana y las almendras tostadas combina a la perfección, unas cucharas dulces que son una verdadera delicia!!! un abrazo

    ResponElimina
  35. Uau, Alfons! Quina cullereta! Una combinació deluxe! ;) Fantàstiques!
    Petons i feliç setmana,
    Marina

    ResponElimina
  36. Me encanta esa porción, un bocado y ya!, estupendo reciclaje!
    Besos

    ResponElimina
  37. oh Alfons, algunas veces sueño que me invitas a comer y hay una mesa llena de tus pequeños bocados!!!!

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.blogspot.com

    ResponElimina
  38. UMMMMMMMMMM!!
    Que bó Alfons.
    Petons.

    ResponElimina
  39. Alfons un crak de les culleretes, jo vaig triunfar a Nadal amb les teves receptes, gracies.

    ResponElimina
  40. que buena combianción...ahora mismo me voy a por el mascarpone que las pomas ya están en la nevera!

    ResponElimina
  41. Fàcil de fer i deliciós, em va quedar genial!!!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails