... i 50 !!.... si, aquest és el que fa la cinquantena ... ja els coneixeu !!..... n'hi ha d'alts i de baixos, ....d'un o a capes de colors, ....de dolços i de salats, amb un únic sabor o buscant el contrast, per assaborir-los sols o millor amb companyia, de hipercalòrics i de lights, amb peix o carn .. amb vegetals, llegums, fruites, formatges, ous o xocolates; de freds, calents, tebis o gelats; líquids, sòlids, escumosos, cremosos, gelatinosos o aeris; de festa o de cada dia.... cliqueu sobre l'etiqueta "Gotet" a barra lateral, i us sortiran un darrere l'altre, tots els 50 que fins ara han aparegut en aquest bloc ...
......però si d'entre tots ells no en trobeu cap del vostre gust,..... estic segur que no podreu resistir-vos al d'avui..... la simplicitat feta pura delícia .. ideal per assaborir-ho una tranquil·la i plàcida nit d'estiu..
Despatxeu
- Encenalls de pernil, - Meló, del tipus que més us agradi
- Melmelada de figues
- Fulles d'alfàbrega, - 250 cc. de llet sencera
- 30 gr de formatge de cabra en rulo
- Encenalls de pernil, - Meló, del tipus que més us agradi
- Melmelada de figues
- Fulles d'alfàbrega, - 250 cc. de llet sencera
- 30 gr de formatge de cabra en rulo
-1/2 full de gelatina
Preparació:
Preparació:
1.-Amb l’ajut d’una cullera de Paris feu boles de meló. Barregeu-les amb les fulles d'alfàbrega ben picades. Reserveu-ho.
2.- Poseu la gelatina en remull. En un casso, escalfeu-hi la llet i incorporeu-hi la gelatina hidratada. Tritureu-ho tot amb el formatge de cabra i coleu-ho amb un colador ben fi. Ompliu el sifó, percutiu-hi el cartutx i reserveu-ho a la nevera fins el moment de servir-ho.
Muntatge
Disposeu en el fons dels gotets unes quantes boles de meló, poseu-hi uns encenalls de pernil i napeu-ho amb una fina capa de melmelada de figues. En el moment de servir, cobriu-ho amb l'escuma de formatge de cabra...i gaudiu-ho de gust.
Alfons ets els rei dels gotets!!!no m´imagino l´escuma de formatge amb el meló, però ha d´estar molt bo. A veure si m´animo més amb el sifó, el faig servir poc.Petonet.
ResponEliminaQuina idea tan bona, aprofitaré l'escuma de formatge de cabra per fer algun plat, així li trec suc al sifó!
ResponEliminaUuuuuuuooo!! 50? Ets un crack!! Aquest és una autèntica temptació... apuntat queda per una nit d'estiu!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Ja saps perquè ets el rei dels gotets, oi?
ResponEliminaUns bons sabors, encara que no tinc sifó, no sé si el sabria fer servir.
No sé si has vist el meu comentari en la teva entrada anterior, Radio Ciutat de Badalona es al dial 94.4, pero no crec que arrib tan lluny.
Petons.
Ets el rei dels gotets i de les coses bones!
ResponEliminaA pels 50 gotets més!!!!
petons
I a mí m'agraden els 50!
ResponEliminaAquesta és una meravellosa adaptació d'una plat, com diría "El Comidista" "viejuno".
Necessito un sifó, URGENTMENT!!!!
Petonets,
Esther
Pues a mi me encantan todos, los de verdura, los de pescado,los lights, los hipercalóricos, porque me gustan las cosas bien presentadas y las mezclas especiales, como este vasito tan tradicional de melón con jamón y la original espuma de queso coronándolo. Felicidades por esos 50, y seguro que nos deleitas con 50 más y siempre tan originales. Besos.
ResponEliminaTus versiones de vasitos con ingredientes habituales son geniales. Como Dolorss te digo que a por los otros 50!!
ResponEliminaUn abrazo
0stres, jo no tinc sifó, com ho faig? pq ha de ser deliciòs
ResponEliminapetons
Alfons felicidades por tus gotets son ya la marca de tu blog cuando en nuestros encuentros te nombramos por tu nombre enseguida saltan !ah el del gotets!! y como bien dices es imposible decir que no a alguno de estos.Me ha gustado la propuesta de hoy, me sumo a los demas y a por los 100 ya mismo.felicitats i una abraçada
ResponEliminamiquel
me mort de plaer, cuand le he vist a Gastronomiaycia.
ResponEliminaUn adelicatessen total.
Petons.
Aquest i tots els gotets q fas m'agraden! a la llista...
ResponEliminaEts un artista amb el gotets...
ResponEliminaJa t'ho han dit, però ets el rei dels gotets!!!!!! Així ja poden caure 50 més.
ResponEliminaPetonets
Deliciós!!!
ResponEliminaHauries d'escriure un llibre: Els 50 gotets deSt Hilari.
EEts un crack!!!!
Jordi i Alba
eltallerdecuina
Un gotet molt digne de ser el que fa cinquanta, ha de ser deliciós!
ResponEliminauns gotets d'escàndol!!! aquesta combi tant tradicional...las converteixes en única i original! com sempre!
ResponEliminaMolts petonetssss
"fem un mos" Sión
ResponElimina50 gotets i tots igual d’extraordinaris.!!!!!! Aviat els 100
Una abraçada
50 gotets, tots sensacionals!
ResponEliminaCom el d'avui, que és un reinvent sensacional d'aquesta combinació clàssica del meló amb pernil. El toc de la figa i el formatge de cabra ha de quedar fantàstic.
Alfons,
ResponEliminaPrimer de tot, felicitats pels 50 gotets (no se quin més bó), i tot seguit dir que aquest que fa la cinquantena es una delícia irresistible!.
Felicitats per tot plegat
¿Sabes que me acabas de generar una necesidad? Si, y en concreto de un vasito de esos.
ResponEliminaBesos.
Alfons, felicitats pels 50 gotets, jo també soc una fan d´aquest tipus de presentació. El d´avui una delicia. petons,
ResponEliminasolo tú serías capaz de darle este glamour al tipico melón con jamón, felicidades por la receta en sí y por el vasito nº 50 ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
Qué barbaridad, nada más ni nada menos que 50, eres un fenómeno.
ResponEliminaYo creo que con tanto libro como hay de cocina, realmente el tuyo sería diferente y a alguien como yo que tiene cien millones de libros, no dudaría en comprártelo, plantéatelo, te lo digo en serio.
Felicidades por esos 50 y ahora por los 100.
biquiños
El lunes me compro la heladera pues este vasito tengo ganas de tomarlo pero con helado de torta del casar ya lo estoy soñando.
ResponEliminaCuando pienso en montar un vasito pienso en ti.
Saludos
Felicidades pòr todo ...y por estas recetas tan estupendas que nos pones ....y compartes ..bsssMARIMI
ResponElimina