24/1/10

AMANIDA D’ESPINACS BACALLÀ FUMAT i TARONJA AMB CREMA D’ALVOCAT

...I aquesta és l'amanida, per acompanyar a la tartaleta salada de l'últim post. Esta pràcticament calcada de “l’amanida de salmó fumat i tomàquet amb crema d’alvocat” que la Nuni va penjar en el seu bloc Cuinetes no fa gaires dies. Gràcies Nuni !! Aquesta incorpora fulles tendres d'espinacs, però si sou dels que els espinacs no us diuen gran cosa, sempre podeu posar-hi créixents, que com els espinacs, són molt i molt saborosos i saludables, ...o més !! ;-)




Despatxeu:

-Espinacs tendres
-Enciam
-1 Alvocat
-1 tomàquet ( p.e. cor de bou)
-2 Taronges
-Bacallà fumat
-1 llima
-Nous
-Oli
-Sal i pebre


Preparació

1-Treieu la pell i les llavors al tomàquet i talleu-lo en petits cubs. Reserveu-ho

2-Tritureu la polpa de l’alvocat amb una cullerada de suc de llima, un bon raig d’oli d’oliva, sal i si ho voleu un polsim d’espècies per fer el guacamole. Un cop tingueu la textura desitjada, ho barregeu amb els cubs de tomàquet i ompliu el fons del s gots

3- Renteu i assequeu bé l’enciam i els espinacs. Repartiu-ho en els gotets. Afegiu-hi bocins de nous, de bacallà fumat, i de taronja tallada en viu .

4- Feu una vinagreta amb l’oli, suc de taronja, vinagre sal i pebre, amaniu-ho ..... i gaudiu-ho de gust.

16 comentaris:

  1. Fantàstica amanida en gotet. Aviat tinc un sopar i potser la faci.
    Salut,
    Pepin

    ResponElimina
  2. M'encanten les presentacions en gotets, ets un geni!

    ResponElimina
  3. Hola rei dels gotets!
    Els espinacs i el bacallà són una de les parelles més ben trobades a la cuina, oi?
    Saludable i amb una presentació excel·lent, com sempre ;)

    ResponElimina
  4. M’encanten les amanides i com mes variades millor. La combina que has fet: excel·lent!!!.

    ResponElimina
  5. Uff, quina passada de bo! Potser estaré uns dies sense poder-te visitar, però prometem tornar aviat!!

    ResponElimina
  6. Qué delicadeza en la presentación y qué lujo de entrante. Me encanta la combinación y el colorido.

    Besos.

    ResponElimina
  7. Hola Alfons,buenos días!!Gracias por comentar mi receta.Esta mañana al entrar al blog he visto que estaba el texto y solo se veían las fotos.He tenido que borrarlo y empezar de cero,no había manera de editar lo anterior.
    Te lo aclaro para que sepas que la receta está.
    Un saludo cordial y muy buena semana!!

    ResponElimina
  8. Una recepta fresca i molt ben presentada, com diu la Gemma per el rei dels gotets.
    Petons

    ResponElimina
  9. Qué bonita combinacion, me gusta todo lo que lleva, con esos lindos colores que me animan el dia , bueno, la noche ya. Besos

    ResponElimina
  10. Amb espinacs! ni dubot per un moment de fer-la. Com sempre! espectacular i et superes.
    Petons

    ResponElimina
  11. Una amanida que ho té tot, original, saborosa, saludable, colorista... només em falta tastar-la!

    ResponElimina
  12. como siempre unas propuestas maravillosas :), me encantan tus verrines

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  13. Acabo de encontrarte, y estoy verdaderamente impresionada por el gusto que tienes presentando. Un auténtico recreo para la vista. ¡Felicidades!
    Seguiré visitándote con mucho gusto.
    Un saludo

    ResponElimina
  14. Hola Alfons!

    En primer lloc disculpa la tardança però porto una setmana de bòlit amb la mare ingressada per una angina de pit, i em passo el dia de la feina a l'hospital i de l'hospital a la feina...

    Quina il·lusió que hagis utilitzat part de la recepta del meu bloc! Ets un solet! Que bona que ha d'estar ara me'n menjaria un gotet! M'encanta la taronja en les amanides i el bacallà fumat és un vici!!!

    Una abraçada!!!! ^^

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails