16/1/10

POM D'ESCAMARLANS AL VAPOR


Com veieu, la meva afició pels “floreros” comestibles no és nova. Avui, tirem novament d'arxiu,.... de plats rescatats... de fotos fetes ja fa uns quants dies... i de receptes que no van arribar a entrar al "forn" -a ser escrites-.... fins avui - tot i que aquesta és ben senzilla-. El pom d’avui te sabor a mar, i esta inspirat en un de similar, que li vaig veure fer al gran “mestre” José Andrés.





Despatxeu

- escamarlans
- 1 ou
- oli i sal
- llavors de sèsam

Preparació

1- Retireu el cap i les cloves dels escamarlans, i deixeu les cues ben netes. Enfileu-les en unes broquetes de fusta. Poseu-les a coure al vapor durant uns 15 minuts.

2- Amb l’ou, l’oli i un polsim de sal – o llimona- , feu una maionesa densa.

3-Arrebosseu-los un cop freds, amb la maionesa i empolsineu-los amb llavors de sèsam. Claveu la broqueta en una base ..... i gaudiu-ho de gust

6 comentaris:

  1. Aquest "florero" a més de decorar, ha de ser deliciós!. Uns llagostins cuits simplement al vapor que conserven tot el seu sabor, sí senyor!

    ResponElimina
  2. Visca! Un altre florero per la col·lecció! ^^
    Realment exquisit, de ben segur!

    Petons!!!

    ResponElimina
  3. Un pom molt vistós i, sobretot, molt bo! L'arrebossat amb maionesa i sèsam ha de quedar molt gustós.

    ResponElimina
  4. como siempre magnifico, ingenioso y muy rico, felicidades!!!

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  5. Amb el que m'agraden els escarmarlans segur que no puc muntar cap florero am ells, no els donaria temps.
    la recepta genial!
    B7

    ResponElimina
  6. Quin pom de escamarlans mes ben florit, molt bona idea el arrebossar-los amb maionesa
    Petons

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails