Com veieu, la meva afició pels “floreros” comestibles no és nova. Avui, tirem novament d'arxiu,.... de plats rescatats... de fotos fetes ja fa uns quants dies... i de receptes que no van arribar a entrar al "forn" -a ser escrites-.... fins avui - tot i que aquesta és ben senzilla-. El pom d’avui te sabor a mar, i esta inspirat en un de similar, que li vaig veure fer al gran “mestre” José Andrés.
Despatxeu
- escamarlans
- 1 ou
- oli i sal
- llavors de sèsam
Preparació
1- Retireu el cap i les cloves dels escamarlans, i deixeu les cues ben netes. Enfileu-les en unes broquetes de fusta. Poseu-les a coure al vapor durant uns 15 minuts.
2- Amb l’ou, l’oli i un polsim de sal – o llimona- , feu una maionesa densa.
3-Arrebosseu-los un cop freds, amb la maionesa i empolsineu-los amb llavors de sèsam. Claveu la broqueta en una base ..... i gaudiu-ho de gust
1- Retireu el cap i les cloves dels escamarlans, i deixeu les cues ben netes. Enfileu-les en unes broquetes de fusta. Poseu-les a coure al vapor durant uns 15 minuts.
2- Amb l’ou, l’oli i un polsim de sal – o llimona- , feu una maionesa densa.
3-Arrebosseu-los un cop freds, amb la maionesa i empolsineu-los amb llavors de sèsam. Claveu la broqueta en una base ..... i gaudiu-ho de gust
Aquest "florero" a més de decorar, ha de ser deliciós!. Uns llagostins cuits simplement al vapor que conserven tot el seu sabor, sí senyor!
ResponEliminaVisca! Un altre florero per la col·lecció! ^^
ResponEliminaRealment exquisit, de ben segur!
Petons!!!
Un pom molt vistós i, sobretot, molt bo! L'arrebossat amb maionesa i sèsam ha de quedar molt gustós.
ResponEliminacomo siempre magnifico, ingenioso y muy rico, felicidades!!!
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Amb el que m'agraden els escarmarlans segur que no puc muntar cap florero am ells, no els donaria temps.
ResponEliminala recepta genial!
B7
Quin pom de escamarlans mes ben florit, molt bona idea el arrebossar-los amb maionesa
ResponEliminaPetons