OH! BENVINGUTS... benvinguts....que avui, és dia d’aniversari !! ........si, si ....el p r i m e r! .......... i aquest “pom de flors” d'avui, és per celebrar-ho amb tots vosaltres..., sentir-vos lliures d’entrar i de "collir" una d’aquestes “floretes”, és un obsequi per a tots aquells que d'una forma anònima i silenciosa heu passat algunes estones visitant aquestes pàgines,... i també, com no, per a tots els que heu deixat d’una forma sincera i decidida les vostres opinions, suggeriments crítiques i/o felicitacions al peu de cada post,... gràcies a tots..... i PASSEU ..PASSEU....i continueu “enrotllant-vos” així de bé....
Despatxeu
-pa de motlle
-Bacallà fumat
-Salmó fumat
-1 alvocat
-Formatge cremós per untar
-Llavors de gallaret
-Llavors de sèsam
-1 /2 llimona
-sal i pebre
Elaboració
1- Retalleu l’escorça a les llesques de pa de motlle i aplaneu-les lleugerament passant-hi per sobre el corró
2-Tritureu la carn de l’alvocat amb el suc de la llimona , sal i pebre, fins que quedi una pasta fina i cremosa. Unteu les llesques de pa de motlle i poseu-hi per sobre una lamina de bacallà fumat. Repetiu la operació amb noves llesques de pa de motlle, amb el formatge i el salmó.
3- Amb l’ajut de paper film, enrotlleu cada una de les llesques, com si d’un sushi es tractes, reserveu-ho, enrotllat amb el paper film, en fred una estona per tal de que agafin consistència .
4.-Talleu cada una de les llesques enrotllades en tres bocins iguals i unteu un dels extrems amb el formatge o el guacamole segons quin sigui el seu farcit, i empolsineu-ho amb les llavors de gallaret uns i amb les de sèsam els altres.
Muntatge
Enfileu cada boci pel cantó de les llavors amb un broqueta de fusta, munteu un bonic pom ... i gaudiu-ho de gust
1- Retalleu l’escorça a les llesques de pa de motlle i aplaneu-les lleugerament passant-hi per sobre el corró
2-Tritureu la carn de l’alvocat amb el suc de la llimona , sal i pebre, fins que quedi una pasta fina i cremosa. Unteu les llesques de pa de motlle i poseu-hi per sobre una lamina de bacallà fumat. Repetiu la operació amb noves llesques de pa de motlle, amb el formatge i el salmó.
3- Amb l’ajut de paper film, enrotlleu cada una de les llesques, com si d’un sushi es tractes, reserveu-ho, enrotllat amb el paper film, en fred una estona per tal de que agafin consistència .
4.-Talleu cada una de les llesques enrotllades en tres bocins iguals i unteu un dels extrems amb el formatge o el guacamole segons quin sigui el seu farcit, i empolsineu-ho amb les llavors de gallaret uns i amb les de sèsam els altres.
Muntatge
Enfileu cada boci pel cantó de les llavors amb un broqueta de fusta, munteu un bonic pom ... i gaudiu-ho de gust
Bonito ramo de aniversario ¡Felicidades!
ResponEliminaMoltissimes felicitats!!! Quines floretes!!! Precioses...
ResponEliminaConitnua preparant coses tant bones...
Una abraçada,
Aquesta me l'apunto pitant!quina presentació més xula per a un dia amb convidats!!a reveure.
ResponEliminaPer molts anys, rei!
ResponEliminaLa veritat és que fa poc que conec el teu blog, però és un dels que més em fascina.
Bon pomet que has fet d'enrotllats!
Salut!
Alfons, hola guapo,
ResponElimina¡Quina monaaada! Amb el teu permís agafo una...Ai, ara no sé quina triar :) Prenc nota d'aquests exquisits i elegants pintxos!
Moltes gràcies!
Petons,
Marina
Felicitats!!! i aquesta l'apunto, és molt resultona.
ResponEliminaMuas!
Felicitats!!!!!!!!! Fa poquet que et segueixo, però ja sóc una fan declarda dels teus gotest i les teves presentacions. Com aquesta, per exemple!!!!!
ResponEliminaFelicidades ¡¡¡¡Cojo una de salmón ¿ok? un beso
ResponEliminaMuchas felicidades! Siempre espero encontrarme una receta maravillosa, y nunca me defraudas.
ResponEliminaUn abrazo.
Moltíssimes felicitats!!! m´ha encantat la presentació de la recepta, vos copio la idea val? un peto!!
ResponEliminaMolts d'anys!!!!! Jo amb el teu permís m'agafaré el ram sencer . M'encanta. Que seguesquis sent tant creatiu com fis ara i que noltros ho vegem.
ResponEliminaUna abraçada
Felicitats Alfons, continua posant aquestes meravelloses receptes que nosaltres estarem enganxats durant molt de temps. Petonets
ResponEliminaMoltes felicitats Alfons! Tens un blog estraordinari i val la pena de seguir-l'ho.
ResponEliminaUna forta abraçada!
Quina manera més encantadora de celebrar l'aniversari! Quins " bons rotllos "! T'han quedat preciosos...com sempre!
ResponEliminaHola estimat Alfons!! Moltes felicitats, és un goig formar part d'aquest aniversari tan enrotllat, i de poder gaudir de la teva cuina, que és genial!!! Enhorabona!
ResponEliminaMoltes felicitats!! És un plaer seguir-te i agafar idees dels gotets fantàstics que prepares!
ResponElimina...jo també n'agafo un de salmó!
Per molts anys!!! un pom de flors molt atractiu i enrotllat1
ResponEliminapetó
Pero si eres todo un caballero!!!Gracias por el ramo,por supuesto me llevo una flor,gracias por tus entradas, por el espectáculo de tus creaciones,y por tu sentido del humor.Una entrada "CHIC"...(lo que te gusta esa palabra, jejeje)para un día especial.
ResponEliminaPor muuuuchos años mas ;)!!
Un abrazo
Feliç aniversari!! Esperem que per molts anys continuïs tant enrotllat i ens continuïs passant aquestes receptes teves tan interessants!.
ResponEliminaSt Hilari
ResponEliminaMooooooltes felicitats per aquet aniversari del bloc, esperem que segueixis igual “d`enrotllat” molts anys i ens faixis aquestes receptes tan suggerents.
Mols petons
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaFelicitats per l'aniversari i que detall has tingut amb eixe ram bonic i comestible, quin goig fa vindre a visitar-te.
ResponEliminaFeliz cumple!!!
ResponEliminaGracias a tí por deleitarnos con tan fantásticas recetas.
Besos.
Felicidades!! te cojo uno que tienen muy buena pinta y lo celebro contigo.
ResponEliminaBss
Quins enrollats!!!!!!!!!! una idea super original!!!!! fantástica!
ResponEliminaHOLA ALFONS, GUAPO TU
ResponEliminaFELIÇ ANIVERSARI, I QUE PER MOLTS ANYS PODEM GAUDIR DE LES TEVES DELICIOSAS, ORIGINALS, FANTASTIQUES,....RECEPTES
MIL PETONETS ENRROLLATS, SUSANNA
per molts anys! i felicitats per aquesta celebració tan 'enrotllada'!
ResponEliminaHola Alfons,
ResponEliminaPer molts anys!! podeu seguir les teves receptes!!! i et segueixis "enrotllant!"
Anna
Per molts anys per aquest primer aniversari!!!!!!
ResponEliminaAgrair-te les receptes tan bones que ens has ofert.
Espero gaudir de noves durant molt de temps.
Un petó
¡felicitats! m'agrada molt el teu blog, espere que cumplixques molts més ensenyant-nos a fer coses tan rebones. Un abraç (el proper dissabte que es el meu aniversari, encara que jo ne faré 40, aprofitaré alguna recepta de les teues).
ResponEliminaFelicitats!!!
ResponEliminaNunca es tarde si la dicha es buena...
Que buenos estos aperitivos y muy bien presentados.
ResponEliminaFeliz Navidad
Muy original la presentación y sencilla la receta :)
ResponElimina