Aquesta és la recepta que us anunciava en el post anterior, per aquest 15, que al final ha estat el 16, per aquesta nova conocatoria mensual de "Els fogons de la Bordeta" i "Xocolata Desfeta", que amb el tema "amanides", pot inundar tota la xarxa d'una sana i formidable pluja virtual de vitamines & cia....
Despatxeu:
-Pasta filo
-3-4 cues de gamba (pelades i cuites) per gotet
-Barreja d'amanides, canonges ....
-Brots de germinats d'alfals, soja ...
-Oli d'oliva
-Mantega
-Sal
-1 ou
-Salsa Ketchup
-Tabasco (opcional)
-Whisky (opcional)
Preparació
1 .- Talleu un quadrat /rodona de pasta filo d'uns 20 cm de costat /diàmetre per cada got. Pinteu-ho amb una mica de mantega en pomada. Poseu-los en anelles d’emplatar ajustats de manera que el full de pasta filo formi un bol al seu interior i deixi les parets penjant a l'exterior. Vigileu que el diàmetre del cercle coincideixi amb el del got que utilitzareu a la presentació. Col·loqueu una bola de paper d'alumini o de paper sulfuritzat al interior per tal d’ajudar a sostenir les parets durant la cocció. Introduir-los al forn a 180 º durant uns 7 minuts aprox. Amb compte de no cremar-se i de que no es trenquin, retireu-les de les anelles d’emplatar, doneu-los mitja volta i continueu la cocció durant uns 7 minuts més, o fins que veieu que està cruixent. Reserveu-ho en sec.
2.- Amb oli d'oliva, ou i una punta de sal, feu una maionesa tal i com tingueu per costum fer-ho. Afegiu-hi un parell de cullerades de ketxup, un raig de whisky i unes 2-3 gotes de Tabasco. Reserveu-ho.
3.- Netegeu i talleu la barreja d'enciams en petits bocins. Reserveu-ho.
Muntatge
Introduïu al fons dels gotets un grapat de germinats. Adapteu la cassoleta de pasta filo al got i ompliu-ho amb la mescla d'enciams/germinats ben eixuta. Decoreu-ho amb les cues de gambes. Serviu-ho acompanyat de la salsa rosa ...i gaudiu-ho de gust
Quina passada Alfons, quina amanida més bona i vistosa! La presentació de 10!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Una abraçada!
Sandra
Una preciositat Alfons!!! de luxe!me´n porto la idea!!petons
ResponEliminaCon estos ingredientes y esa presentación, ya me estoy imaginando su sabor. Haces unas cosas que entran por la vista...
ResponEliminaAbrazos
Bonissim!!!!
ResponEliminaostres quin coctel de gambas mes original ,ademés que aixi es mes bo i tot,petons
ResponEliminaOhhhhh una altra presentació de luxe!!!!!!!!! Com sempre tot un plaer.
ResponEliminaPetonets
Si senyor, l'has reinventat, que ja li convenia...
ResponEliminaUna proposta fantàstica amb una presentació molt vistosa. La pasta fil·lo m'encanta, super cruixent i ideal per a unes tartaletes molt vistoses!
ResponEliminaQue original Alfons!!! M'ha encantat l'idea. A més el cocktel de gambes m'agrada moltíssim.
ResponEliminaQue presentacion!!.....y siempre en tus vasitos.....que maravilla....una delicia de cocktail de gambas!...........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaUna idea genial, quin luxe de presentació,
ResponEliminaTú si que elevas un evento al máximo nivel con tus vaso y tus toques chics...
ResponEliminaMe gustó muchísimo participar en este encuentro bloguero con tan buenos compañeros.
Hasta el próximo 15.
Un saludo amigo ;)
Wauuu!!, qué chulada de vasito!!. me encanta Alfons. esa miniensalada es para hacer un party veraniego y presumir de ella. Besos
ResponEliminaMolt bona Alfons!
ResponEliminaaquesta salsa rosa m'ha recordat que per Nadal de petita me la feien fer a mi. Tothom deia que era tan bona, no sabien que el secret era el whisky de reserva del meu pare!!
Quins gotets tan tentadors!!
ResponEliminaÚltimament m'he aficionat a fer cistellets de pasta filo, estan tan cruixents!!!
La propera vegada que faci salsa rosa hi posaré les gotetes de Tabasco.
Lo has vuelto a conseguir, me has vuelto a tentar y de lo lindo.
ResponEliminaQué gran receta.
Besos.
Alfons eres el rey de los gotets,fantastico
ResponEliminauna abraçada
miquel
Temptació auténtica, gairebé tocant el pecat!!
ResponEliminaPetons,
Esther
Vols dir que això és una amanida? A mi em sembla una obra d'art!
ResponEliminaAlfons cada cop que et vinc a veure em maravello més.
ResponEliminaEspectacular es la paraula.
T'has guanyat a pols el títol de rei del gotets.
ResponEliminaAquest d'avui es una maravella amb la pasta filo.
Petons.
Una amanida molt especial i no podia ser d'una altra manera ens poses l'ensalada en got m'encanta.
ResponEliminaUn abraç
Very, very elegant.
ResponEliminaguau.. que pinta , esto queda uno de lujo si lo prepara. Bss
ResponEliminaEm demano un parell (o més) amb doble degoteig de Tabasco.
ResponEliminaAlfons, com sempre una presentació de 10! I la combinació d'ingredients, boníssima segur.
ResponEliminaPetons!
Ha valgut la pena esperar, un coctel de gambes més que lluit. Modern, y fresquet, que es el que toca. Petons,
ResponEliminaQuin espectacle mes maravellòs, si està igual de bó com de presentació deu ser per morir-se
ResponEliminaQue bueno este cocktail de gambas con filo, el toque crujiente es ideal!!! una presentación muy original! besos
ResponEliminaSón molt originals aquests vasets... M' encanten!
ResponElimina