9/6/11

CREPS DE LLET DE COCO ENROTLLADES AMB PLÀTAN I CREMA DE XOCOLATA AMB AVELLANES


Estic a punt de contractar un entrenador/a personal o de subscriure'm en algun programa intensiu de posada a punt en maratons de navegació bloquera, per a poder seguir l'endimoniat ritme de l'Exquisit ... i no infartar-me en l'intent.... la Sonia, la seva autora, és l'amfitriona d'HEMC d'aquest mes ...que va de "rollitos"... pero dels bons, eh! .... ; - )





Despatxeu (per a unes 15 creps)


-Sucre de llustre
-Mantega
-100 g d'ametlla en gra (o filetejada)

Per a la crema de xocolata amb avellanes
-100 g d'avellanes torrades i pelades
-150 g de sucre
-100 g de xocolata de cobertura negra
-200 g de xocolata de cobertura blanca
-200 g de llet
-120 g d'oli de gira-sol

Per a les creps de llet de coco
-240 gr de farina
-50 cc de llet de coco
-4 ous
-50 g de mantega
-una mica de sal



Preparació

1 .- Per a la crema de xocolata amb avellanes. Poseu en el vas de la Th. les avellanes i el sucre, tritureu 20 segons, velocitat 10. Afegiu-hi les xocolates i tritureu-les 25 segons velocitat 9. Afegiu-hi la resta dels ingredients i programeu 7 minuts, temperatura 50 º, velocitat 4. (varieu la quantitat d'elements sòlids / líquids per ajustar la textura al vostre gust). Amb aquestes quantitats sobra molta crema de xocolata que podreu guardar per a noves ocasions.
2.-Per a la massa de les creps de llet de coco. En un bol barregeu-hi bé la farina amb la llet de coco fins que tingueu una massa sense grumolls. Deixeu-ho reposar almenys unes dues hores. Afegiu-hi els ous prèviament batuts amb la mica de sal, la mantega fosa i barregeu-ho bé fins obtenir una massa lleugerament napant, Deixeu-ho reposar un parell d’hores més.

3.- En una paella a foc mig, amb una nou de mantega, incorporeu-hi els plàtans tallats a rodanxes. Salteu-ho durant uns 3-4 minuts i empolsineu-ho en darrer moment amb una mica de sucre de llustre. Reserveu-ho.

4.- Poseu al foc una paella antiadherent, unteu-la amb una mica de mantega i un cop ben calenta aboqueu-hi un cullerot de massa de creps, per tal de recobrir el fons de la paella. Deixeu-la coure 2-3 minuts per cada banda.
Muntatge
Unteu la crep amb una capa generosa de crema de xocolata amb avellanes, algun boci de plàtan caramelitzat , empolsineu-ho amb les ametlles en gra, enrotlleu-ho ...i gaudiu-ho de gust

32 comentaris:

  1. Jo aquest pas i amb aquest crepe necessitaré l´entrenador-a personal per baixar el numero de la meva balança!!! per deu!!! això és un pecat bonissim, però como jo sóc pecadora de la pradera!!!que diuen...la faré, felicitats és una recepta fantástica!!!!ptons

    ResponElimina
  2. Vull un gotet d'abaix i un bon parell de crepes de postre.

    Quantes coses m'he perdut.

    Muas!

    ResponElimina
  3. Aquests enrollats m'agraden molt!! Aquesta crema de xocolata és un delicte de la boba pinta que fa.
    La presentació és molt maca i el platet és moníssim.
    Petonets,
    Esther

    ResponElimina
  4. No havia vist mai els creps fets amb llet de coco, però el toc pot estar molt bó! I el farcit sensacional, encara que com jo sóc més de coses salades amb el teu permís ho provaré amb pernil dolç i formatge, o alguna altre coseta :)

    Un petó!

    ResponElimina
  5. Mare de Deu Senyor!!!!
    Mataria per tenir davant un parell de creps d'aquestes. Si es que tots els ingredients m'ecanten.!!!!!
    I lo de les creps amb llet de coco em sembla una idea genial.

    Per cert, m'agrada moltíssim aquest bloc (encara que per mi sigui prohibit) i amb el teu permís poso enllaç en el meu.

    ResponElimina
  6. Jo també mataria!... estan de queixalada!.Una meravella de postre. A reveure.

    ResponElimina
  7. Ja ho pots dir, la Sonia es una crak i tu li vas al darrere amb les teves receptes trencadores, aquestes crêpes amb llet de coco m'han conquistat!!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  8. Alfons,
    Tens raó lo de la Sònia es incrïble, ara que tu... deu n'hi do del ritme que portes!.
    Aquestes crêpes son sensacionals i des del primer cop d'ull em tenen en cor robat!!.
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Caram quina explosió de sabors!!! la Sònia és una crack, però tu també, eh?

    ResponElimina
  10. Aquest rollet té una pinta tan golafre!!!!
    Ja m'agradaria tenir-ne un per berenar... exquisit! ;)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  11. Esa mezcla tan exótica es de las mías!, no tanto el ritmo de Sonia, que como dices es inalcanzable e inagotable. Un "rollito" delicioso que tendré que probar. Petons.

    ResponElimina
  12. que descubrimiento : crepes con leche de coco! me apasiona el coco y jamás imaginé unos crepes hechos con leche de coco, deben estar de lujo y acompañados con el chocolate, avellanas y plátano ya es un escándalo!!!! s eme hace la boca agua!!
    besos

    ResponElimina
  13. Alfons, jo ahir vaig fer crepes amb llet de coco i platan (sense xocolata), les publico diumenge, realment tot un descobriment la llet de coco a les crepes!! m'apunto la teva versió

    Gracies per les teves paraules

    I gracies tb per participar al HEMC, recorda q pots presentar fins dues receptes

    ResponElimina
  14. Alfons una receta buenisima y que no se me hubiera ocurrido de coco chocolate y avellanas si que lo he probado alguna vez y no te preocupes que nosotros nunca llegaremos al ritmo de la Sonia somos hombres y no podemos hacer mas de una cosa a la vez no como las mujeres que pueden hacer varias yo desde luego si fuese empresario la contrataria sin dudarlo.
    miquel

    ResponElimina
  15. Jajajaja... no diguis que a tu també t'organitza el bloc???... mare meva quantes contrasenyes que te.
    Puc testificar que la Sonia ha fet una cosa semblant... m'ha ensenyat la foto no sé quantes vegades dient que estan de mort...
    Aixi que si tu ho dius i ella també. les properes les faré amb llet de coco i plátan...jo amb xocolata com tu.
    Petons

    ResponElimina
  16. Quan compri llet de coco ja sabré per quina recepta, es que primer la compro i despresespero que surti una recepta.
    T'han quedat molt xules i aixó que no son gotets.
    Petons.

    ResponElimina
  17. Y si lo ponemos en un vasito cómo quedará ja, ja.
    Bueno Alfons que me gustan todas tus recetas.
    Saludos

    ResponElimina
  18. Realmente Sonia es una crack.....o como diriamos por estos lados....IDOLA!!....me tienes tentada con estos crepes de leche de coco.....ya la combinacion del relleno me parece fabulosa.....pero el creps con leche de coco me ha conquistado!!........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  19. no faig molts creps a casa pero aquest amb platan te d'estar molt bo i amb la crema de xoco mmmm petons

    ResponElimina
  20. Tens tota la rao, en la Sonia, ajajajaaj
    Ta quedat fantastic aquest crep, com tot lo que fas...

    No trobo el teu correu, me envias un comentari al meu? al tinc al blog.

    ResponElimina
  21. No si ya veo que aquí el que no corre vuela amigo...es que te presento a mi secretaria y vas y te la agencias,con lo cual lo de amigo,casi que lo retiro,vale?....Si te habrás quedado mueeertooooo cuando te enteraste..jejeje...tu si que tienes "rollo"....que divino crep y con plátano, hay que catarlo,sin más...por cierto... he de volver a escribir sobre los "GOTS"?....pues sí,son mis preferidos,los mejores....lo cortes no quita lo valiente,me has borrado,pero te lo perdono....jeje

    Un abrazo ex-amigo :))

    Buen lluvioso fin de semana.

    ResponElimina
  22. Quina bona idea, canviar la llet de vaca per llet de coco!!!!! No ho havia vist mai, i et prometo que ho provaré, ha de quedar sensacional.

    ResponElimina
  23. Unes creps amb molt bon rollo
    Una abraçada

    ResponElimina
  24. Quina passada de creps, i tan ben enrotlladetes!

    ResponElimina
  25. Nunca dejas de sorprenderme con tus maravillosas recetas, tus combinaciones de sabores y tus presentaciones.

    Besos.

    ResponElimina
  26. No se que fer. Entre creps, gotets de Meló, bombons de coco i iogurt ... ¡Jo!, Vull una mica (per no abusar) de tot.

    ResponElimina
  27. Quina crêpe més ben enrotllada i més rebona! M'encanta la combinació del plàtan amb la xocolata.

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  28. Això ja em supera, pot haver alguna cosa mes bona??? em sembla perfecte

    petons

    ResponElimina
  29. Encara busco ara llet de coco, no hi ha manera, en pic en trovi faré aquesta recepta, i moltes altres que tinc pendents amb aquest ingredient. Unes creps molt bones. perfectes. petons,

    ResponElimina
  30. Tot i que fa temps que vas fer aquest post penso com tu, n'hi ha que porten un ritme maratonià impossible de seguir!
    La llet de coco i jo no som molt amigues però potser no es nota gaire el gust, o si?
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  31. Tu, com sempre, tan original! Gràcies per participar Alfons. Petonets

    ResponElimina
  32. Jo a mes d un entrenador necessitaré una cangur!! per mirar blogs i per poder fer aquestes creps q m'han fascinat!!!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails