...formatge blau, ...mozarella, ...de cabra, ...fresc, i avui .. parmesà ... la nostra particular taula de formatges amb la que no fa molt celebrabem el començament de les vacances.... i que ara tot just un mes després ja comencem a enyorar ... sort que encara ens queden les bicicletes!! .. i molts formatges més per afegir...
Despatxeu:
-Tomàquets xerry
-Alfàbrega fresca
-Oli d'oliva
-Vinagre de Modena
Per a la mousse
-100 gr. de
formatge parmesà ratllat
-200 cc de llet
-4 fulles de gelatina
-60 cc de nata
liquida
-Un pessic de
sal i de sucre
Preparació:
1.-Escaldeu els tomàquets
uns segons en aigua
bullint. Poseu-los en aigua amb gel i peleu-los. Reserveu-ho.
2 .- Feu una
vinagreta triturant unes fulles d'alfàbrega amb
l’oli i el vinagre. Reserveu-ho
3.-Poseu a hidratar
les fulles de
gelatina en aigua freda.
4.-En un cassó, poseu a escalfar
la llet amb el
formatge, la sal i el sucre. Remeneu-ho bé,
i quan arrenqui
el bull, retireu-ho del foc
i hi afegiu la gelatina
escorreguda. Deixeu-ho refredar.
5 .- Munteu la
nata i barregeu-la amb la llet abans de
que comenci a quallar.
6.-Aboqueu-ho en
un motlle baix i estret i deixeu-ho refredar unes 6 hores a la nevera
Muntatge
Desemmotlleu la mousse i decoreu-ho amb els tomàquets xerry
per sobre. Amaniu-ho amb la vinagreta i una mica de
parmesà ratllat ...i gaudiu-ho de gust
Formatge, tomàquet, aflàbrega... tots els ingredients combinen genial i la prsentació és de restaurant d'estrella :)
ResponEliminaPetons!
Phenomenal!
ResponEliminaCongratulations creativity.
que combinacion mas buena de quesos y una presentación muy buena Alfons,me gusta
ResponEliminauna abraçada
Oleeee!! tu saps lo bo que ha de ser aquest pastís amb mermelada de tomàquet o amb pebrots caramelitzats, es miaaaa!!!Muaks
ResponEliminaQue buena combinacion!.....esto ya lo quiero probar....ya imagino con el aroma al parmesano...una delicia!!...Abrazotes, Marcela
ResponEliminaAquesta presentació és totalment de luxe! Una combinació excel·lent, m'encanta!
ResponEliminaPetons
Sandra
por qué será que el parmesano y los tomates parecen que han nacido juntos?. es una combinación perfecta. Pero claro! viniendo de tí, no podía ser de otra forma. además de rico, una presentación de 10!. Besos
ResponEliminaque bo,la veritat que m'agraden tant els formatges,petons
ResponEliminaQue original i bo per presentar en un picapica o entrant!! M'ha agradat molt la idea i me l'apunto ara mateix!!
ResponEliminaGràcies i salutacions
Guau, exquisita combinación y con una presentación de revista. Para una ratona como yo este es un plato de los empezar y no parar.
ResponEliminaHasta pronto :)
Una combinación deliciosa y una presentación de matrícula.
ResponEliminaBuen día
mmmm...l'altre dia vaig descobrir un pastis de parmesa....res a veure amb el teu, q tb el tastarem!
ResponEliminaAlfons, no pares de sorprendre'ns!! La presentació, genial com sempre!
ResponEliminaAquesta mousse ha d'estar tremenda i la presentació t'ha quedat de 10!
ResponEliminaPetons!
Anna
A casa ens encanta el parmesà. Aquesta mousse em sembla deliciosa i amb la decoració amb els cherrys una presentació impecable, com sempre.
ResponEliminaUna abraçada
Una magnifica combinació d'ingredients, que donen un magnific sabor.
ResponEliminaun petonet
Bueno,bueno,que combinación...queso,tomate,albahaca,brutal,tanto como debe de saber y por la presencia que tiene...me ha encantado Alfons.
ResponEliminaUn abrazo
Alfons, estare babejant???? Mare meva, quina recepta mes deliciosa!!!! Directa a pendents per al seguent dinar "d'etiqueta" a casa.... Tot i que dubto que em quedi tan espectacular... Ets un crack!!!
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Però que bo, per favor, amb formatge parmesà, i presentat d'aquesta manera!
ResponEliminaM'encanta el format de la mousse, la trobo molt maca i ideal per variar els teus gotets tan famosos :)
ResponEliminaAmb els tomàquets ha de quedar una combinació boníssima.
Impressionant formació de xerrys, com enyorem els formatges ... molt bona creació. abraçades
ResponEliminaYo, que soy una amante de los quesos esta receta no me la pierdo por nada del mundo mundial :D
ResponEliminaBesos.
En cuanto veo un receta con parmesano, se me abren los ojos de par en par. Creo que es uno de los quesos mas versátiles que hay, si no es, el que más.
ResponEliminaUna receta fabulosa
Una receta estupenda, me la apunto ya! te ha quedado espectacular. Besos =)
ResponEliminaQueda molt ben presentat i amb ho que m'agraden els formatges per mi estarà deliciós.
ResponEliminaPetons.
Encara ha d'arribar el dia que no em vinguin unes ganes boges de fer-la quan veig la recepta que acabes de penjar.
ResponEliminaAquest cap de setmana vaig fer els gotets de mascarpone i xocolata al cafè. Van triomfar!!!
Ummmmm quina meravella, aquesta mousse deu ser tota una delicia!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
que rico!!! y qué presentación más bonita ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.cultura-libre.net
Tienes el don de la buena combinación de ingredientes y de hacerlo muy atractivo, así que a mí me encanta todo lo que haces.
ResponEliminaEs un placer visitar tu cocina.
un beso y feliz finde
Aquesta mousse ha de ser ben bona sens dubte! amb parmesà......m'encanta! i amb aquesta posada en escena, de luxe!!
ResponEliminaUn petonet
Una presentación super elegante para una mousse de lo más rica, me encanta esta receta, tomo nota ! un beso
ResponEliminaLa podriem utilitzar com a postre????
ResponEliminahola Kalana!!... nosaltres ho vam prendre com un entrant, penso que
ResponEliminaquedaria fantàstic com unes pre-postres, però no sé si m'ho acabo d'imaginar com unes postres .. ja m'ho diràs...!!
No patiu que teniu formatges per tota una vida, no us els acabareu pa, jejeje... te una pinta deliciosa!
ResponEliminapor Dios, que rico tiene que estar estoooooo.
ResponElimina