16/6/11

COCKTAIL DE GAMBES EN COSTRA DE PASTA FILO


Aquesta és la recepta que us anunciava en el post anterior, per aquest 15, que al final ha estat el 16, per aquesta nova conocatoria mensual de "Els fogons de la Bordeta" i "Xocolata Desfeta", que amb el tema "amanides", pot inundar tota la xarxa d'una sana i formidable pluja virtual de vitamines & cia....








Despatxeu:

-Pasta filo
-3-4 cues de gamba (pelades i cuites) per gotet
-Barreja d'amanides, canonges ....
-Brots de germinats d'alfals, soja ...
-Oli d'oliva
-Mantega
-Sal
-1 ou
-Salsa Ketchup
-Tabasco (opcional)
-Whisky (opcional)


Preparació

1 .- Talleu un quadrat /rodona de pasta filo d'uns 20 cm de costat /diàmetre per cada got. Pinteu-ho amb una mica de mantega en pomada. Poseu-los en anelles d’emplatar ajustats de manera que el full de pasta filo formi un bol al seu interior i deixi les parets penjant a l'exterior. Vigileu que el diàmetre del cercle coincideixi amb el del got que utilitzareu a la presentació. Col·loqueu una bola de paper d'alumini o de paper sulfuritzat al interior per tal d’ajudar a sostenir les parets durant la cocció. Introduir-los al forn a 180 º durant uns 7 minuts aprox. Amb compte de no cremar-se i de que no es trenquin, retireu-les de les anelles d’emplatar, doneu-los mitja volta i continueu la cocció durant uns 7 minuts més, o fins que veieu que està cruixent. Reserveu-ho en sec.

2.- Amb oli d'oliva, ou i una punta de sal, feu una maionesa tal i com tingueu per costum fer-ho. Afegiu-hi un parell de cullerades de ketxup, un raig de whisky i unes 2-3 gotes de Tabasco. Reserveu-ho.

3.- Netegeu i talleu la barreja d'enciams en petits bocins. Reserveu-ho.



Muntatge

Introduïu al fons dels gotets un grapat de germinats. Adapteu la cassoleta de pasta filo al got i ompliu-ho amb la mescla d'enciams/germinats ben eixuta. Decoreu-ho amb les cues de gambes. Serviu-ho acompanyat de la salsa rosa ...i gaudiu-ho de gust

30 comentaris:

  1. Quina passada Alfons, quina amanida més bona i vistosa! La presentació de 10!!
    Moltes gràcies per participar!
    Una abraçada!
    Sandra

    ResponElimina
  2. Una preciositat Alfons!!! de luxe!me´n porto la idea!!petons

    ResponElimina
  3. Con estos ingredientes y esa presentación, ya me estoy imaginando su sabor. Haces unas cosas que entran por la vista...
    Abrazos

    ResponElimina
  4. ostres quin coctel de gambas mes original ,ademés que aixi es mes bo i tot,petons

    ResponElimina
  5. Ohhhhh una altra presentació de luxe!!!!!!!!! Com sempre tot un plaer.
    Petonets

    ResponElimina
  6. Si senyor, l'has reinventat, que ja li convenia...

    ResponElimina
  7. Una proposta fantàstica amb una presentació molt vistosa. La pasta fil·lo m'encanta, super cruixent i ideal per a unes tartaletes molt vistoses!

    ResponElimina
  8. Que original Alfons!!! M'ha encantat l'idea. A més el cocktel de gambes m'agrada moltíssim.

    ResponElimina
  9. Que presentacion!!.....y siempre en tus vasitos.....que maravilla....una delicia de cocktail de gambas!...........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  10. Una idea genial, quin luxe de presentació,

    ResponElimina
  11. Tú si que elevas un evento al máximo nivel con tus vaso y tus toques chics...
    Me gustó muchísimo participar en este encuentro bloguero con tan buenos compañeros.
    Hasta el próximo 15.

    Un saludo amigo ;)

    ResponElimina
  12. Wauuu!!, qué chulada de vasito!!. me encanta Alfons. esa miniensalada es para hacer un party veraniego y presumir de ella. Besos

    ResponElimina
  13. Molt bona Alfons!
    aquesta salsa rosa m'ha recordat que per Nadal de petita me la feien fer a mi. Tothom deia que era tan bona, no sabien que el secret era el whisky de reserva del meu pare!!

    ResponElimina
  14. Quins gotets tan tentadors!!
    Últimament m'he aficionat a fer cistellets de pasta filo, estan tan cruixents!!!
    La propera vegada que faci salsa rosa hi posaré les gotetes de Tabasco.

    ResponElimina
  15. Lo has vuelto a conseguir, me has vuelto a tentar y de lo lindo.
    Qué gran receta.

    Besos.

    ResponElimina
  16. Alfons eres el rey de los gotets,fantastico
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  17. Temptació auténtica, gairebé tocant el pecat!!
    Petons,
    Esther

    ResponElimina
  18. Vols dir que això és una amanida? A mi em sembla una obra d'art!

    ResponElimina
  19. Alfons cada cop que et vinc a veure em maravello més.

    Espectacular es la paraula.

    ResponElimina
  20. T'has guanyat a pols el títol de rei del gotets.
    Aquest d'avui es una maravella amb la pasta filo.
    Petons.

    ResponElimina
  21. Una amanida molt especial i no podia ser d'una altra manera ens poses l'ensalada en got m'encanta.
    Un abraç

    ResponElimina
  22. guau.. que pinta , esto queda uno de lujo si lo prepara. Bss

    ResponElimina
  23. Em demano un parell (o més) amb doble degoteig de Tabasco.

    ResponElimina
  24. Alfons, com sempre una presentació de 10! I la combinació d'ingredients, boníssima segur.
    Petons!

    ResponElimina
  25. Ha valgut la pena esperar, un coctel de gambes més que lluit. Modern, y fresquet, que es el que toca. Petons,

    ResponElimina
  26. Quin espectacle mes maravellòs, si està igual de bó com de presentació deu ser per morir-se

    ResponElimina
  27. Que bueno este cocktail de gambas con filo, el toque crujiente es ideal!!! una presentación muy original! besos

    ResponElimina
  28. Són molt originals aquests vasets... M' encanten!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails