Acabo de veure que el HEMC d'aquest mes, a proposta de la Carmen, de "Recetas de tia Alia", va de croquetes, i si en alguna cosa tothom està d'acord en aquest tema, es que les millors del món són: les de la mare de cadascun ... i jo no en sóc cap excepció ...com les de ma mare, cap ni una, .. però aquestes d'avui, he de dir que han sortit molt, i molt bones ... del tot recomanables,... fins i tot a ma mare!..
Despatxeu ( per a 4 persones)
- 0,5 kg de sardines a la planxa
- 75 g de formatge ratllat
- 1 gra d'all picat
- El suc de 1 llimona
- 1 ou + 1 rovell
- Farina de blat
- Farina de galeta
- Sal i pebre
Preparació
1.- Netegeu les sardines per tal de quedar-vos tant sols amb els lloms. Amb l’ajut d’una forquilla tritureu-los, barrejant les engrunes de sardina amb l’all, el formatge ratllat, el rovell d'ou, el suc de llimona, sal i pebre. Barregeu-ho bé fins que tots els ingredients estiguin ben units. Feu pilotetes amb les mans.
2.-Passeu-les per farina, ou batut i pa ratllat i fregiu-les en oli calent durant uns minuts, deixeu-les refredar una mica ....i gaudiu-ho de gust
- 0,5 kg de sardines a la planxa
- 75 g de formatge ratllat
- 1 gra d'all picat
- El suc de 1 llimona
- 1 ou + 1 rovell
- Farina de blat
- Farina de galeta
- Sal i pebre
Preparació
1.- Netegeu les sardines per tal de quedar-vos tant sols amb els lloms. Amb l’ajut d’una forquilla tritureu-los, barrejant les engrunes de sardina amb l’all, el formatge ratllat, el rovell d'ou, el suc de llimona, sal i pebre. Barregeu-ho bé fins que tots els ingredients estiguin ben units. Feu pilotetes amb les mans.
2.-Passeu-les per farina, ou batut i pa ratllat i fregiu-les en oli calent durant uns minuts, deixeu-les refredar una mica ....i gaudiu-ho de gust
Wonderful!
ResponEliminaI love to fish.
Thank you for the recipe.
Besos!
Toma ya Alfons esta si que no lo habia visto nunca,tiene que ser buena, me gusta tu propuesta
ResponEliminauna abraçada
miquel
Molt original! I han de ser boníssimes!!!
ResponEliminaGuau! Amb sardines? Aquesta si que és bona, amb el que m'agraden les croquetes i les sardines aquesta recepta és ideal!!!! Vaja que segur superen a les de la meva mare... ara que no em sent! Petons
ResponEliminaQue original....con queso!!....ya con ese ajo deben estar deliciosas....pero con queso debe ser una explosion de sabores.....como me comeria unas cuantas....tomando cava por supuesto!!.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaHan de ser molt saboroses, me les apunto, a casa som fans de les croquetes!
ResponEliminaAlfons, una proposta ben peculiar... La meva filla babejaria nomes de veure la foto!!! ;-) Vaja, que les haure de fer... jijijiji
ResponEliminaUn petonet
Sònia
Que originales y sabrosas, me han gustado, las anoto.
ResponEliminaFeliz verano.
Uauuuuu! Rodonetes i molt ben fetes. Amb sorpresa de gust a l'interior. Amb sardines no se m'hauria ocorregut! I crec que han d'estar 'de muerte'! Una abraçada!
ResponEliminaUna proposta agoserada que només tú podríes presentar... Deuen ser d'allò més gustoses! A reveure.
ResponEliminaHola Alfonso, muchas gracias por participar enel HEMC de este mes. Soy consciente de lo pesado que puede resultar hacer croquetas y aprecio de veras tu contribución.
ResponEliminaMe has dejado sorprendida con la propuesta. Nunca había visto unas croquetas así. Las tengo que probar porque seguro que están ricas. A mí me encantan las sardinas así que me gustarán seguro.
Salu2, Carmen
no repetiré que em sembla una proposta molt original, però estic segur que surten molt i molt gustoses i garanteixen l'èxit en qualsevol convit. si les publiques abans, les hagués afegit al dinar de diumenge ;-)
ResponEliminaMe parecen muy interesantes estas croquetas de sardinas. es un producto que está poco valorado y yo creo que es una delicia. A mi personalmente me encantan y me imagino que las croquetas tienen que estar muy sabrosas. Como siempre una receta especial Alfons. besos
ResponEliminaEts agoserat i sorprenent!!!!! m'encanten aquestes croquetes i crec que no trigarem gaire a tastar-les, aquesta setmana en compraré de sardines, gràcies com sempre, per totes les teves receptes ;-))
ResponEliminaPetonets
Ostres q originals aquestes croquetes.
ResponEliminapetons
A mi també m'han sorprés i així rodones trobo que queden molt maques!
ResponEliminaQuina idea més bona! Ho probaré, gràcies!
ResponEliminaAlgo raro en mi, tengo hoy más tiempo libre de lo habitual y no quiero desperdiciarlo.
ResponEliminaPor ello, entro en tu blog, con calma a ojearlo, tras verlo en el de otro amigo que si visito con frecuencia.
normalmente no puedo dedicarme a indagar por falta de tiempo, pero no me arrepiento de haber entrado.
Tienes un buen blog y espero que sigamos en contacto.
Un abrazo
Lss probaré en breve,lo que no se te ocurra a tí....croqueta de sardina..,esto ya es lo más,han de ser bien,bien ricas.
ResponEliminaUn saludo compañero :))
Ostres, doncs els ingredients com a mínim sobten, sardines? no he menjat mai croquetes de sardines amb formatge. Bé, atrevit ho ets, i no et cal el prozac, tu vas camí de esser un deu domestic, jeje
ResponEliminaJa t'han dit que ets original, però es que ets original de debó, tant per l'ingredient, les sardines com per que no duen beixamel.
ResponEliminaBones, boniques i també barates.
Petons.
Alfonso, mil gracias por dejar un comentario en mi blog. Yo te sigo desde mis inicios en ésto. Te considero un artista gastronómico. Ideales presentaciones y bocados exquisitos.Enhorabuena.
ResponEliminaUn saludo
Alfons, quina delicia, amb un ingredient tant humil com la sardina, ens proposes una recepta ben bona. Un cop més felicitats. Petons i bon cap de setmana.
ResponEliminaMe gusta este relleno para unas croquetas. Tienen que estar de miedo.
ResponEliminaBesos.
nunca, nunca, nunca he comido croquetas de sardinas y se me antoja que tienen que estar deliciosas, así que me llevo la receta ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
Que ricas estas croquetas, me encantan las sardinas y jamás las he tomado en una croqueta, deben ser muy gustosas!!!! un aperitivo ideal!
ResponEliminaPor cierto, esos bombones de mandaría y mangrana me han entusiasmado !!! que originales ! un abrazo