3/6/12

CULLERA AMB ENROTLLATS DE CARBASSÓ I SALMÓ



Després d'una llarga aturada torna el HEMC, que aquest mes, i a proposta de l'Anna de "Cocina a tiempo parcial",  té els carbassons com a protagonistes....  una bona noticia .. així que no m'enrotllo més per tal de que aneu preparant ja la vostra proposta...anims!!




Despatxeu:

- Carbassons petits
Talls de salmó fumat
- Oli d'oliva
- Vinagre balsàmic
- Sal negra en escates
- Cebollí


Preparació
1.-Renteu i talleu amb una mandolina  làmines de carbassó d’uns 2 mm de gruix. Submergiu-los en aigua salada  bullint durant un  minut. Retireu-los i assequeu-los.
 
2.-Talleu tires de salmó de la mateixa mida de les tires carbassó que ja teniu. Disposeu-les a sobre i enrotlleu-ho. Feu-hi un nus amb un  bri de cebollí.
 

3 -. Disposeu cada rotllet en una cullera de degustació, Amaniu-ho amb un rajolí de vinagreta feta al vostre gust amb l’oli i el vinagre, amb un pessic de sal negra i reserveu-ho en fred fins el moment de servir

19 comentaris:

  1. Queda muy vistoso, la presentación de lujo y la mezcla de ingredientes me ha encantado.
    Una aportación fantástica!

    ResponElimina
  2. quna manera més bonica de presentar-ho!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Pues te has "enrollado" de maravilla con esa mezcla que además de combinar perfectamente, quedan preciosos a la vista y ricos al paladar. Una propuesta que me encanta!!!: Suerte!, muchos besos y buena semana.

    ResponElimina
  4. Una recepta ben fàcil i molt bona,i a més molt vistosa.

    ResponElimina
  5. Sencilla y rica esta cucharita.
    Ya estoy deseando que crezcan mis primeros calabacines para hacer este tremendo entrante, porque, como siempre... me llevo la receta, con tu permiso, Alfons.
    Un saludo.
    Juan Carlos

    ResponElimina
  6. magnifico enrollado Alfons esta combinación me encanta y asi en cuchara de degustacion queda muy bien
    bona setmana

    ResponElimina
  7. No solament la presentació es de 10, si no també el seu sabor.
    Petons.

    ResponElimina
  8. PLAs,plas,plas plas...es que son divinos estos rollos...100% Hilari...Chics,glamurosos,deliciosos.

    Gracias siempre por tus palabras.

    Un abrazo

    ResponElimina
  9. Que belleza y que delicia!!....una maravilla a la vista y el paladar....que bueno volvio el HEMC....no creo que alcance a publicar esta vez....pero estare pendiente......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  10. Elegant, capritxós, en fi que s'em fa la boca aigua! quin aperitiu i que fàcil de fer!
    Crec que ja sóc fan teva...
    Si et vols passar pel meu bloc t'invito! serà tot un plaer! jo em quedo una estona xafardejant el teu!http://pelplaerdecuinar.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  11. Te han quedado fantásticas, una combinación de lo más agradable y entra por la vista. Alegran la mesa y nos hacen disfrutar. Espero ya tu siguiente propuesta, Clara.

    ResponElimina
  12. Divina presentación. Me quedo por aquí... Bsss

    ResponElimina
  13. Umm delicioa de veritat, anirà molt be per les nits de calor!!! la pesentació molt maca!!!!Petons

    ResponElimina
  14. Un aperitiu molt temptador, tel copiaré amb el teu permís
    Una abraçada

    ResponElimina
  15. Una presentació de luxe, una recepta que s'ha de tastar amb urgència!

    ResponElimina
  16. Hola guapo tu

    Quina cosa més maca i segur que Súper deliciosa, amb el teu permis, COPIO

    Mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. Preciosa la presentació i magnifica la barreja de sabors!

    ResponElimina
  18. ¡¡¡¡Una delicia de rollitos!!!!!! qué preciosidad y qué elegancia :D

    ¡¡MOLTES GRÀCIES POR TU PARTICIPACIÓN!!

    ¡Un beso!! :D

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails