18/3/13

BOMBONS DE BACÓ



El "Memòries d'una Cuinera"ens proposa per aquest mes els bombons.....per aqui trobareu  algunes propostes,....de gelats amb fruita, .... amb xocolata blanca i coco... o de més sofisticats, amb foie, ....però si voleu una combinació sorprenent ... és aquesta! 
.... quan la vaig trobar per la xarxa em va deixar amb unes  ganes enormes de saber com seria el gust final d'aquesta estranya i suggestiva addició .... el meu referent més proper el tindria amb  la xocolata amb oli i sal ....i és esplèndid! .... així és que és feia necessari el tastar-ho ... quin plus seria el més sorprenent?... el regust del bacó...? seva textura cruixent ...?  no trigueu en tastar-ho.... us sorprendran!!





Despatxeu:


-200 grams de xocolata negra

-100 grams de bacó a talls
 

Preparació:


1.-Talleu el bacó a bocins i fregiu-los fins que siguin ben torrats i cruixents. Deixeu-ho refredar sobre paper de cuina absorbent per tal de retirar l’excés d’oli, i un cop freds, passeu-ho per la picadora fins fer-ne pols de bacó.
 
2.-Foneu la xocolata al microones o al bany maria, i recobriu amb la xocolata totes les parets dels motlles de bombons i deixeu-ho en fred per tal que s’endureixi. Recupereu la xocolata sobrant del procés anterior, escalfeu-la de nou i afegiu-hi el pols cruixent de bacó, remenant-ho .


3.-Recupereu els motlles i els acabeu d’omplir amb la barreja de xocolata-bacó.
 
4.- Introduiu-ho de nou a la nevera fins que s’endureixi de nou. Desemmotlleu-ho amb cura

25 comentaris:

  1. Quina barreja més original! ve de gust, tastar aquests bombons! Petons

    ResponElimina
  2. Estoy dando un paseo por tu blog y he de decirte que me impresionó de las buenas recetas que tienes, asequibles y con una presentación de lujo en casi todas. Sigo por él y te envío saludos

    ResponElimina
  3. M'encanten, jo també els faig, aquesta combinació és de les millors que hi ha.
    Petonets

    ResponElimina
  4. Que originals aquests bombons! No he provat mai aquesta combinació, però segur que ha de ser espectacular!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. mmm...czekolada....uwielbiam takie pomysły!!!! Pozdrawiam serdecznie. Aga

    ResponElimina
  6. Impresionantes!! Una combinación de ingredientes sorprendente
    Bss
    Esther

    ResponElimina
  7. Molt originals!!! t'han quedat molt macos!!

    ResponElimina
  8. Son las 7am y haces que quiera esta delicia para desayunar!!....que beleza y que agradable al paladar deben ser!!......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  9. Original no, originalisim i diferent. Realment, crec que per opinar se ha de provar.
    Bé per les inovacions.

    ResponElimina
  10. Sempre he tingut ganes de provar aquesta combinació, la xocolata amb salat queda fantàastica, i si ho recomenes tu segur que són la bomba!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  11. Quina recepta més original! Mai hauria relacionat la xocolata i el bacó d'una forma tan harmònica ^^
    M'encanta la idea :)

    Molts petons :D

    ResponElimina
  12. Qué combinación más sorprendente, yo también me comería uno ahora mismo. Besos.

    ResponElimina
  13. He menjat bombons salats, però com aquests em penso que no. M'agradaría tastar-los.
    Petons.

    ResponElimina
  14. Los probe una vez y me gustaron
    Te han quedado muy bien con este formato
    Una abraçada

    ResponElimina
  15. Una combinació original i de ben segur deliciosa!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. quins bombons més xulos Alfons!!! moltíssimes gràcies per participar. petonets

    ResponElimina
  17. Uyuyyyuuuiii...quina delicia i encara no he tastat !!! espera que vaig a la cuina que no mu puc perdre !!! el conjunt fa molt bona pinta...quina sorpresa els i dunaré a casa !!!!
    Una abraçada !!!

    ResponElimina
  18. Tengo una amiga que los prepara y están muy ricos, queda un contraste genial. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  19. Estos se van directos a pendientes, probé los de foie y el bocado fué impresionante, pienso que estos no se han de quedar atrás.

    Muas!

    ResponElimina
  20. Una combinació arriscada i original, no l'havia sentit mai. S'han de provar! els apunto a la llista. Salutacions, Pilar

    ResponElimina
  21. Ostres! que originals! puc imaginar el sabor junt la xocolata!!! Petons

    ResponElimina
  22. Et diria que m'has sorprés però ho fas sempre.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  23. Brutal! com sempre, aquest també me l'apunto!

    ResponElimina
  24. Sorprenent segur que ho és, bona crec que si, però la presentació està molt bé.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails