26/5/11

BOMBONS DE COCO I IOGURT


Un cop bufades les espelmes, de fer desaparèixer el pastís i desembolicar algun que altre regalet, és el moment dels cafès / infusions... i de la més absoluta de les golafreries .. imprescindible a hores d'ara, per no deixar passar aquesta petita llepolia, que de la mà d'en Jordi Roca, arriba a taula per acabar d'endolcir aquesta celebració, que des de la "Pasta de full amb mantega de sardines" fins a aquests "Bombons de coco i iogurt", ens ajudaran a recordar aquest aniversari.... i a esperar el proper ...







Despatxeu

-100 g de iogurt grec
-25 g de coco ratllat
-200 g de cobertura de xocolata blanca
-25 g de mel
-Llet en pols
-1 ½ fulles de gelatina


Preparació

1.-Escalfeu al microones una cullerada de mel. Desfeu-hi les fulles de gelatina prèviament hidratades amb aigua freda i ben escorregudes.

2.- En un bol, barregeu el iogurt grec, la mel amb la gelatina, la resta de la mel i el coco ratllat.

3.- Foneu al microones la xocolata blanca i aneu-la incorporant a la barreja anterior sense deixar de remenar fins que tot quedi ben lligat

4.-Esteneu la barreja en una safata per tal de que qualli, unes dues hores. Tot seguit, podeu tallar la barreja, fer-ne boles i banyar-les amb coco ratllat i una mica de llet en pols ...i gaudiu-ho de gust

37 comentaris:

  1. Quins bombons més bons i fàcils de fer!! Ja me'n menjaria un ara mateix :)

    Un petó!

    ResponElimina
  2. Hola que tal ?


    moltisimes felicitacions i gràcies per compartir aquesta delicia

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. Molt bons i diferents, els poso a preferits!!!, gràcies Alfons!!!

    ResponElimina
  4. Uis, quina pinta! Genial per acompanyar el cafè!

    ResponElimina
  5. Segur que són dificils d´oblidar. Estic desitgan probarlos.
    Un petó.

    ResponElimina
  6. un final molt bo Alfons
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  7. Felicidades por el aniversario y estos bombones me los llevo, que no sabes como me gusta el coco.
    Un abrazo!

    ResponElimina
  8. Gracias por tu visita y comentario en nuestro recetario. Tus bombones se ven deliciosos.

    ResponElimina
  9. Guauuuuuuuuuu, que bons.
    Felicitats.
    Sabes que eres mi blog preferido en cuanto a vasitos, te he puesto en mi blog, en el apartado de los mejores chupitos de fresas en la red, que lo sepas. ajajaja.
    Petons.

    ResponElimina
  10. Felicidades por el aniversario!!.....blogger no me ha dejado venir antes.....pero aqui estamos disfrutando de esos bombones que me maravillaron!!.....suaves, sedosos y deliciosos!!.....excelente para celebrar con amigos!!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  11. quins bombomssssss, aquests segur que m'agraden a mi jejej son unas mica mes suaus que els normals no?? petons

    ResponElimina
  12. OOOOHHH Muchísimas felicidades,aunque con retraso,en cuanto al día se refiere,porque los deseos,es que lo seas siempre,por supuesto!
    Un broche de oro total,deben de ser exquisitos con el yogur,desde luego un gran toque para el final de una velada especial ;)

    Un abrazo

    ResponElimina
  13. WOW un final sorprenent!!!!!!!!!
    Ha de ser una mossegada exquisida i a més fàcil de preparar, la guardo, tinc curiositat. Ah, i moltes felicitats !!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  14. Quins bombonets!!!! tenen un aspecte deliciós!! m'encanten, segur que a la boca és tota una sensació!!
    Molts petons

    ResponElimina
  15. Fáciles y además divinos. Me los llevo. Buen día

    ResponElimina
  16. Uns bombons que l'agradaràn molt al meu fill mitjà, els tindré en compte quan vingui a casa.
    Petons.

    ResponElimina
  17. El coco es mi pasión, así es que estos bombones son mi perdición, tengo que probarlos YA! buen fin de semana, besos

    ResponElimina
  18. senzilla però excel·lent proposta, igual que la presentació, com sempre.

    ResponElimina
  19. Un bocado delicioso y fácil para finalizar una comida y no sentirse lleno. El coco me encanta y la mezcla con el yogurt le va genial. Me gusta la idea de poner el chocolate blanco para no romper la armonía de los colores. un beso

    ResponElimina
  20. M'encanta l'idea dels "Petits fours", es diu així , no?? Cafetet, boleta, cafetet, boleta i així estaria tota la tarda.
    Petonets,
    Esther

    ResponElimina
  21. Perfectes per allargar una bona sobretaula!

    ResponElimina
  22. A casa també els vam fer i ens va agradar molt, tot iq ue s'han de fer petitons...
    Recordo que va haver-hi polèmica al blog perquè la foto de la revista són de color vermell. Al final, em van contestar des de la pròpia revista dient que era un error de la tinta d'impressió, je je je...

    ResponElimina
  23. Que bons per picotejar després de dinar, ademés amb ingredients sencills. M´agrada!!! Petons,

    ResponElimina
  24. ¡Los quiero! y los quiero ¡¡YA!!
    Qué necesidad me has generado...

    Besos.

    ResponElimina
  25. Jo faig unes boletes de coco semblants, però només hi poso sucre i clara d'ou. Les teves tenen una pinta genial i deuen ser ben saboroses, amb el iogurt i la xocolata blanca...

    Fins aviat!
    La Taula d'en Bernat

    ResponElimina
  26. Molt originals, i segur que ben bons!!!

    ResponElimina
  27. Alfons, segur que eren uns bombons deliciosos sent la recepta d'en Jordi Roca. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  28. Uns bombons per no deixar-ne ni un.
    Una abraçada

    Sión - fem un mos

    ResponElimina
  29. Mmm amb el que m' agrada el coco, i aquesta versió amb iogurt no l' he provat...

    ResponElimina
  30. Mare meva santíssima, em moro, això deuria estar bonissim

    petons

    ResponElimina
  31. Quina delicadesa final... han de ser molt dolcets. Dignes d'un blocaire delicat en la presentació i en les combinacions com tú!.(T'has presentat aquest any al concurs bonpreu?, l'any passat érem a la mateixa sala amb en Xavi i el cafè de nit i no ens vam conèixer!...) A reveure.

    ResponElimina
  32. Vaya bombones ricos!!!.

    Sobre la decoracion de mi tarta de chocolate blanco he utilizado una platilla que viene en un set de IKEA.

    Gracias por tu visita a mi blog

    Besos

    ResponElimina
  33. Hola Alfons, el dial de Radio Ciutat de Badalona es el 94.4, però no crec que arribi tan lluny, pot ser per internet. Gràcies pel teu interés.
    Petons.

    ResponElimina
  34. Hola Alfons, guapo tu

    com sempre de 10x10, quina bona pinta que tenen, anoto la teva recepta i ja en tindràs noticies, mentre

    mil petonets i moltes gràcies per compartir-los

    Susanna

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails