Primer dia de vacances !!!!!... i per celebrar-ho, un dels còctels més fantàstics que conec, el conegudíssim i popular "Boody Mary", versionat en aquesta ocasió pel no menys conegut J.M.Arzak .... res millor per desconnectar i deixar enrere des del primer glop, els últims onze mesos i centrar-se de ple en aquest que comença ... així és que un xin xin!! .. a la vostra salut !!... i bones vacances a tothom.... fins la tornada!!!
Font: Juan Mari Arzak
Despatxeu - Per a 6 persones:
Per al Bloody Mary:
- 4 tomàquets madurs
- 1 copa de vodka
- 2 gotes de tabasco
- 1 culleradeta de salsa Worcerstershire
- Suc de 1 / 2 llimona
- Sal
- Pebre
Per a les escopinyes:
- 200 G d'escopinyes
- 2 Cullerades d'oli
- 1 Fulla de gelatina
- Brots de germinats (d'alfals, ....
Preparació
1.-Per al Bloody Mary Tritureu els tomàquets i anar afegint la resta dels ingredients, entre ells el vodka. Coleu-ho i rectifiqueu-ho de sal/pebre. Mantenir-ho molt fred.
2.-Per a les escopinyes. En una paella amb tapa, saltegeu-les a foc viu. Un cop obertes, separeu la carn de les petxines. Reserveu-ne la carn. Al suc resultant se li afegiu la gelatina prèviament hidratada i deixeu-ho refredar.
Muntatge
Talleu la gelatina a daus i repartiu-ho en el fons de les copes. Punxeu unes escopinyes en una petita broqueta, i repartiu la resta a les copes. Ompliu-les amb el Bloody Mary, decoreu-ho amb la broqueta, un grapat de germinats ...i gaudiu-ho de gust .
Bones vacances i gràcies pel Bloody Mary!!!!
ResponEliminaQue bonissim!!! Bonissimes vacances!!!!
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Great!
ResponEliminaMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
un gran plat, sens dubte, gràcies per recordar-nos-lo i que tinguis unes magnífiques vacances!
ResponEliminaA nuestra Salud Alfons.
ResponEliminaLas deseadas ya están aquí,disfruta de ellas ya la vuelta nos vemos.
Besos compañero ;)
Que disfrutes de tus vacaciones Alfons. yo mientras me quedo con este delicioso y bien acompañado bloody Mary . Hasta la vuelta!!!. Besos
ResponEliminahumm, soy totalmente abstemia, pero los berberechos sí que puedo comer, jajaja
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.cultura-libre.net
No he tastat mai el Bloody Mary, pero veient el teu ja ve de gust.
ResponEliminaBones vacances Alfons i familia.
Petons.
Una beguda ben refrescant per començar bé l’estiu
ResponEliminaBones vacances
Una abraçada
Muchas gracias por dejarnos este coktail tu disfruta de tus vacaciones que yo disfrutaré con este bloody mary.
ResponEliminaSaludos
Un inicio divino... Buen día
ResponEliminammmm quina cosa mes bona ,es ideal per tindre un es bones vacancessssss,petons
ResponEliminaNo imagino una millor manera de començar les vacances :)
ResponEliminaJo també marxo uns dies a descansar, així que ja ens veurem el setembre. Bones vacances!
No tomo alcohol pero reconozco que lucen buenísmos estos tragos!
ResponEliminaCariños y felices vacaciones
Disfruta de tus vacaciones!!....quedo a la espera de las fotos....por mientras me quedo degustando esta delicia que nos dejas!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaDe categoria!! només li faltaven els "berberechus" a aquest cocktail vermuteru!
ResponEliminaMe chifla el bloody mary y con esas almejitas me parece delicioso y muuuuuuuuuucho más interesante.
ResponEliminaUn besoteeeeeeee
Bones vacances!!! que bé que ens deixes aquest coctail per passar l´estiu. Petons,
ResponEliminaohhhhhhhhhhhh com m'agradat, es chic total.
ResponEliminaPetons
El vaig fer ahir i em va quedar espatarrant!!!!! Gràcies Alfons!!!
ResponEliminaeхсellent submit, verу informative. I
ResponEliminawonԁеr why the oрρosite expеrts
of this sector dοn't notice this. You must proceed your writing. I am sure, you have a great readers' bаѕe alгeaԁу!
Feel free to surf to mу wеb blog ... ninaoverby.bligoo.com