15/8/11

CROSTINI AMB FORMATGE BLAU, PRÉSSEC I MEL.



La primera activitat ludica d'aquestes vacances tot just inagurades: una, o més copes d'una subtil barreja, un 43% d'ull de llebre, un 18% de sidrà, un 16% de cabernet sauvignon, un 14% de merlot, un 6% de samsó i un 3% de garnatxa. L'acompanyament ideal a taula, per un petit assortiment de formatges, en una trobada informal amb un grup d'amics, per desitjar-nos mútuament bones vacances. .. Unes torradetes, la/es copes de vi, i l'assortiment: una mica de formatge blau, de mozzarella, de parmesà, de formatge fresc i de cabra ....i.... però, pam a pam ... que avui és el torn del formatge blau...!!... i dels préssecs!






Despatxeu

-4 Llesques de pa
-Oli d'oliva
-Sal
-1 préssec madur

-Formatge blau esmicolat

-Mel



Preparació


1.-Preescalfeu el forn. Pinteu les dues bandes de las llesques amb una mica d'oli i un polsim de sal, i enforneu-les, fins que estiguin daurades per ambdós costats. Reserveu-ho


2.-Peleu i talleu en rodanxes el préssec. Repartiu-les per sobre les llesques de pa torrat i esmicoleu-hi una mica del formatge blau. Ruixeu-ho amb un fil de mel... i gaudiu-ho de gust

20 comentaris:

  1. Que tiempo sin verte!
    Me encanta el crostini, tu variedad deliciosa, como siempre, veo que las vacaciones las has disfrutado muy bien.
    Un beso.

    ResponSuprimeix
  2. Quina combinació, m'agrada molt!!! Bones vacances!

    ResponSuprimeix
  3. Hem fet una recepta molt semblant! Amb formatge blau ha d'estar tb molt bó!

    Un peto

    ResponSuprimeix
  4. Una mezcla muy apetecible Alfons. el albaricoque y el queso azúl me parece delicioso encima del costrini de pan. Muy gracioso el nombre de ese vino (Ojo de liebre). Las vacaciones siempre sientan de maravilla, así que espero que sigas disfrutándolas mucho. Un beso.

    ResponSuprimeix
  5. Una situació perfecte per compartir aquests crostinis... amb la pinta ho diuen tot! Boníssims!!
    Moltes gràcies per fer l'esfoço de participar!
    Una abraçada... i acaba de passar unes bones vacances! ;)
    Sandra

    ResponSuprimeix
  6. Un entrante ¡bien!
    Un dulce salado ¡bien!
    Desde tu cocina ¡bien!
    Me lo anoto.

    Besos.

    ResponSuprimeix
  7. Les receptes de sant hilari sempre tan increïbles. Delícia total! Me l'apunto com a entrant per als pròxims soparets! ;)
    Petons i gràcies per participar!

    ResponSuprimeix
  8. Fascinante!!....he comido mermelada de duraznos y duraznos con queso y me encanta!!.....pero esta version la encuentro alucinante!.....sobre todo con el queso azul....sigue disfrutando de tus vacaciones....y de ese porcentaje de vinos!!.....Abrazotes, Marcela

    ResponSuprimeix
  9. me gustan mucho los crostini, los hago mucho de varias maneras. Me apunto este también. Bss.

    ResponSuprimeix
  10. Una recepta per treure's el barret! Senzilla, original i amb una presentació fashion!
    Petons

    ResponSuprimeix
  11. vaya combinación rica que nos has preparado Alfons, deliciosa ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.cultura-libre.net

    ResponSuprimeix
  12. Asi me gusta! sigues en tu línea de hacer pequeños bocaditos exquisitos, sencillos pero delicados y con esa pintaza tan estupenda! Besis!

    ResponSuprimeix
  13. Quina recepta més fàcil i bona. En prenc nota.

    ResponSuprimeix
  14. Quin contrast de sabors! Han de ser boníssims, aquests crostinis!!
    Que tinguid bona tornada!

    ResponSuprimeix
  15. Bé, per aquí em quedo assaborint aquests crostinis i prenent aquest "Boody Mary" especial.

    ResponSuprimeix
  16. El bloody mary de Arzak se ve divino y estos crostini con los que tu y tus amigos os habéis deseado unas buenas vacaciones me parecen muy originales por el contraste que utilizas. Que mejor para el verano: cocktel + aperitivo!!!! un abrazo

    ResponSuprimeix
  17. Alfons, tu segueix gaudint de les vacances... jo m'anoto el teu crostini que han de ser deliciosos!
    Petons!

    ResponSuprimeix
  18. que bien quedan siempre los crostini...la combi queso azúl y pressec seguro que está de cine...

    ResponSuprimeix

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails