Despatxeu:
Per a la panna cotta de llimona
-60 ml de suc de llimona
-500 ml de nata líquida 35%
-120 ml de sucre
-La pela d’una llimona ratllada
-2 fulles de gelatina
Per a la gelatina de magrana
-El suc de dues magranes.
-40 g. de sucre morè.
-1 fulla de gelatina,
Preparació:
1.-Per a la panna cotta de llimona. En un cassó, incorporeu-hi la nata i el sucre a foc mitjà per tal que es vagi dissolent. Porteu la preparació a l’ebullició, baixeu el foc i deixeu-ho coure durant uns tres minuts més. Retireu-ho del foc, incorporeu-hi el suc, la ratlladura de llimona i les fulles de gelatina rehidratades i ben escorregudes, i deixeu-ho reposar durant uns cinc minuts per tal de que es refredi una mica. Coleu i reserveu.
2.-Per a la gelatina de magrana: Col.loqueu en una olla al foc el suc de magrana juntament amb el sucre i deixeu-ho reduir una mica. Retireu del foc i incorporeu-hi la fulla de gelatina rehidratada i ben escorreguda. Reserveu-ho ( es pot incorporar una mica de colorant alimentari vermell per tal de donar-hi més color )
3.-Ompliu els gotets a capes alternes, deixant entre una i altra el temps suficient de fred a la nevera per tal de que qualli la capa prèvia abans d’avocar-hi la següent. Decoreu-ho amb uns grans de magrana i/o melassa de magrana i reserveu-ho a la nevera fins uns moments abans de portar a taula.
Quina bona idea!!
ResponEliminaMuy buena combinacion y ademas muy vistoso a la vista,otro gotet sensacional Alfons¡¡
ResponEliminaM'encanta la combinació, i la presentació és super vistosa i elegant. La pannacotta en sí sempre la trobo massa greixosa, però aquesta de llimona, amb l'acidesa, ha de quedar molt lleugera.
ResponEliminaOstres, havia fet servir la magrana per decorar la panna cotta però mai havia pensat en fer gelatina, gran idea, m'ho apunto!
ResponEliminaAquest postre de gotet m´ecanta Alfons i el vull fer sense sucre perquè el pugui menjar el meu pare. Estic enganxadisima aquest any a la magrana! Petonets
ResponEliminaEsto si que es esprimir bien las magranas... me encantan y me apunto las dos pero ¿donde está la paciencia para hacer las rayitas de los vasitos ..please...?
ResponEliminaHa d'star molt bona! i què dir de la presentació, Alfons ets el rei dels gotets! aquest mes t'hem remenar i ben remenat el repertori...! bon cap de setmana!
ResponEliminaVisualmente muy bonito.Besicos sorianos♡
ResponEliminaSi és que... no ets el rei dels gotets perque si... ÉS QUE NOMÉS CAL VEURE AQUESTA ENTRADA!. Tens unes propostes tan impressionants al blog, que costa triar-ne una per DEL BLOG AL PLAT!. Però crec que ja la tinc...Aquest cap de sermana m'hi poso!. Aquesta manera d'emprar la magrana em sembla molt original i vistosa. Ens veiem el 20!!!!
ResponElimina
ResponEliminaAlfons; He publicat una recepta teva amb la proposta de la Mercé -del blog al plat- espero i desitjo que t'agradi . A mí em va anar molt i molt bé fer-la el meu aniversari.
L'enllaç: http://menjadebacalla.blogspot.com/2015/01/brandada-de-bacalla-amb-xips-de-iuca.html
Es difícil de triar una sola recepta del teu bloc Alfons...totes fan una pinta espectacular!!
ResponEliminaAquesta pannacota de llimona a de ser fantàstica!
Una abraçada.
M'encanta la presentació d'aquestes postres, Alfons! I deuen ser boníssimes! Intentaré fer-les! Petons
ResponEliminaAlfons aquestes postres són la bomba!!!
ResponEliminaSempre que visito el teu blog em sorprens!! Haig de fer-ho més sovint! ;)
Mira que queden bonics aquests gotets!!
A veure si trobo magranes encara...
Molts petons!!!
que buena combinación. me gusta
ResponEliminaque buena combinación. me gusta
ResponElimina