14/11/09

POM DE PUNTES D’ESPÀRRECS VERDS AMB FORMATGE PARMESÀ


Tant sols les espelmes, poden fer la competència a un bon pom de flors alhora de guarnir la taula... però de “floreros” en podeu fer de moltes menes,.... amb tomàquets xerry carametilzats ...o amb aquestes puntes d’espàrrecs verds amb formatge parmesà que avui us proposo ...que van guarnir....vull dir, van desaparèixer de la taula, en un tres i no res.



Font: Mercè Solernou
-->
Despatxeu
-1 manat d’espàrrecs verds
-Crème fraîche.
-Formatge parmesà ratllat
Prepareu:

1-Talleu les puntes dels espàrrecs a la mida desitjada i coeu-los al vapor o escaldeu-los en aigua bullint fins que quedin al dente. Talleu la cocció introduint-los en aigua gelada.

2-Un cop freds, enfileu-los en les broquetes de fusta, i unteu-los primer amb la crema fraîche, i desprès, amb el formatge parmesà ratllat .

3-Munteu el “pom”, clavant-les en una base suficientment pesada. ..... i gaudiu-ho de gust.

7 comentaris:

  1. Espectaculars! Com els tomàquets cherry caramalitzats que ens encanten a casa!! I sempre sorprenen!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Me parece una idea fantástica que pienso aplicar estas navidades.

    Salu2. Paula

    ResponElimina
  3. Què fàcil i quina meravella, com molen aquestes puntes d'espàrrecs, de debó un bravo ben fort per a tu!!

    ResponElimina
  4. Quina idea mes genial!! Queda un ramet ben bonic damunt la taula. Llastima que duri tan poc, oi? :D

    ResponElimina
  5. Alfons,
    Sempre innovant amb coses més que xules!!
    Quina ideia més bonica.
    Salut,

    ResponElimina
  6. Puntes d`espàrrecs, jo hauria dit flors, una presentació espectacular
    Petons

    ResponElimina
  7. Ei, una presentació realment genial!
    M'agrada molt sorprendre als comensals amb presentacions diferents, aquesta queda apuntada directament!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails